Arvontasäännöt

Arvonnan järjestää Olo-apteekki Oy. Kaikkien 12.-18.9.2022 välisenä aikana verkkokaupassa ostoksia tehneiden kesken arvotaan yksi Cura of Sweden Hybrid -tyyny (arvo 149 €). Arvonta suoritetaan 19.9.2022, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla. 

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuminen alkaa 12.9.2022 ja päättyy 18.9.2022 vuorokauden lopussa.

Arvontaan osallistuvat kaikki Olo-apteekin verkkokaupassa ostoksen tehneet asiakkaat, pois lukien Olo-apteekin työntekijät.

Voittajan valitseminen ja ajankohta

Voittaja arvotaan 19.9.2022. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Olo-apteekilla oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Palkinnot

Arvonnan palkinto on Cura of Sweden Hybrid -tyyny. Palkintoa ei voi vaihtaa tavaraan tai palveluun.

Voittajan nimen julkaiseminen

Osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen järjestäjän valitsemissa medioissa, kuten verkkosivuilla. 

Järjestäjän vastuut

Olo-apteekki vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Olo-apteekki ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. 

Muut ehdot

Olo-apteekin järjestämät arvonnat Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen arvontaan osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista arvontojen osalta.