Arvontasäännöt

Arvonnan järjestää Olo-apteekki Oy. Kaikkien 2.-13.12.2020 verkkokaupassa vähintään 50 euron kertaostoksen tehneiden kesken arvotaan yksi Olo-apteekin verkkokaupan lahjakortti, arvo 50 €. Arvonta suoritetaan 14.12.2020, ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostilla. 

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuminen alkaa 2.12.2020 ja päättyy 13.12.2020.

Arvontaan osallistuvat kaikki Olo-apteekin verkkokaupassa vähintään 50 euron kertaostoksen tehneet asiakkaat, pois lukien Olo-apteekin työntekijät.

Voittajan valitseminen ja ajankohta

Voittaja arvotaan 14.12.2020. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Olo-apteekilla oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Palkinnot

Arvonnan palkinto on 50 € lahjakortti Olo-apteekin verkkokauppaan. Palkintoa ei voi vaihtaa tavaraan tai palveluun.

Voittajan nimen julkaiseminen

Osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen järjestäjän valitsemissa medioissa, kuten verkkosivuilla. 

Järjestäjän vastuut

Olo-apteekki vastaa palkintoon liittyvästä arpajaisverosta. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Olo-apteekki ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. 

Muut ehdot

Olo-apteekin järjestämät kilpailut Facebookissa tai Instagramissa eivät ole Facebookin tai Instagramin järjestämiä, tukemia tai sponsoroimia ja näin ollen kilpailuun osallistujan tulee vapauttaa Facebook ja Instagram kaikista vastuista kilpailujen osalta.