Askorbiinihappo 20 g
Elintarvikelisäaine säilöntään.
Tuotekuvaus
Elintarvike lisäaine säilöntään.
Käyttötarkoitus:
Askorbiinihappoa eli C-vitamiinia on luontaisesti tuoreissa marjoissa, hedelmissä ja kasviksissa. Elintarvikkeissa sitä käytetään mm. hapettumisen estoaineena (E 300) marja- ja hedelmähilloissa, -soseissa, -hyytelöissä ja marmeladeissa.
Annostelu:
Liuota askorbiinihappo pieneen vesimäärä ja lisää valmiiseen säilykkeeseen.
Käyttömäärä 0,5-1 grammaa säilykekiloa kohti.
Koko:
20g
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Ainesosat
L-ASKORBIINIHAPPO