Atopik

Atopik
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 45

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 45

Tilaamasi tuotteet

Atopik - Suomalaista luonnollista apteekkikosmetiikkaa herkälle iholle

Atopik on suomalainen ihonhoitosarja herkälle iholle. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi Atopik-tuotteet sisältävätrunsaasti ihoidenttisiä aktiiviaineita kuten prebiootteja, hyaluronihappoa, keramideja ja vitamiineja. Nämä ihoidenttiset eli luonnostaan ihossa esiintyvät ainesosat sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa.

 

Atopikin tuotteiden joukosta löydät rutkasti luonnonkosmetiikkaa kuivalle ja herkälle iholle. Monipuolisesti hyödynnettyjen ja luonnollisten ainesosien, kuten kotimaisen kauran ja mustikan, ansioista Atopikin tuotteista saat helpotusta esimerkiksi ikääntyneelle iholle tai helposti kuivuvalle iholle. Atopikin tuotteiden joukossa on myös hajusteettomia tuotteita, kuten ärtynyttä, kuivaa ja herkkää ihoa ravitseva ja rauhoittava suomalainen kauraöljy.

 

Tutustu Olo-apteekin valikoimaan suomalaisen Atopikin laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja totea kotimaisen kauran, mustikan ja muiden luonnollisten raaka-aineiden ihoa hellivä ja ravitseva teho. 

 

Tuotteita monen ihotyypin tarpeisiin

Atopik-tuotteiden joukosta löydät korkealaatuisia ihonhoitotuotteita niin kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle kuin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Atopikin tuotevalikoimaan kuuluu kasvojenhoitotuotteiden lisäksi ympäristöystävälliset fysikaaliset aurinkosuojat, itseruskettavat tuotteet ja koko perheelle sopivat vartalonhoitotuotteet.

 

Aurinkoa vastaan tehoaa esimerkiksi Atopik Sävyttävä Aurinkosuoja, jonka hoitava koostumus sisältää antioksidanttista metsämustikkaöljyä ja ravitsevaa skvalaania. Ikääntyvälle iholle sopii puolestaan Atopik Anti-Age Kiinteyttävä Hoitovoide, jossa vaikuttavat muun muassa hyaluronihappo, proliini-aminohappo, ruusuvesi sekä kaurauute ja -öljy. Tuotteen antioksidanttinen C-vitamiini tukee kollageenisynteesiä. Tutustu valikoimaan löytääksesi tuotteet oman ihosi tarpeisiin Atopikin monipuolisesta tarjonnasta..

 

Atopik-tuotteet valmistetaan Helsingissä

Helsingissä lähituotantona valmistetut Atopik-tuotteet ovat FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Sarjalla on myös Leaping Bunny -tunnus takeena siitä, että Atopikin tuotteita valmistettaessa niitä ei ole testattu eläinkokeiden avulla. Voit olla siis taattu tuotteiden ehdottomasta eläinkokeettomuudesta ja eettisyydestä. Koska Atopik-ihonhoitotuotteet ovat vegaanisia, niissä ei ole jälkeäkään mistään eläinperäisestä. Luotettavista ja kotimaisista Atopik-tuotteista löytyy siis sopivaa luonnonkosmetiikkaa, josta voi nauttia jokainen.

 

Raaka-aineet luonnosta

Yksi Atopikin ihonhoitotuotteissa käytetty raaka-aine on kauraöljy suomalaisesta kaurasta. Kauraöljy sisältää ihon kuivumista ehkäiseviä keramideja, solurakenteita ylläpitäviä fosfolipidejä sekä ihon suojakerrosta vahvistavaa linoleenihappoa. Näiden ihon hyvinvointia ylläpitävien ravinteiden lisäksi kauraöljy sisältää luontaisesti myös antioksidanttista E-vitamiinia. Atopik-tuotteissa käytetty kaurauute saadaan suomalaisesta luomukaurasta.

 

Tuotteissa käytetty kaurauute toimii ihoa suojaavana ja hoitavana aineena, jonka lisäksi kauraa voidaan käyttää muun muassa kuivan ja kutisevan ihon hoidossa. Kauran sisältämä beetaglukaani tunnetaan yleensä sen ravitsemuksellisista vaikutuksista, esimerkiksi useiden kansantautien torjujana. Kauralla on tämän lisäksi myönteinen vaikutus ihonhoidossa, koska sillä on myös ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Atopik-tuotteissa käytetty luomukaura on uutettu tarkkana ajankohtana, jolloin maitiainen nousee. Tällöin kauran ravinto- ja kivennäisainearvot ovat korkeimmillaan ja ihosi voi nauttia kauran ihoa ravitsevasta vaikutuksesta täysin mitoin.

 

Yksi erinomainen suomalaista kauraa sisältävä tuote on Atopik Sensitive Rauhoittava Kauravoide. Tämä hajusteeton, ihoa rauhoittava ja hoitava herkän ihon kasvovoide sisältää suomalaista kaurauutetta sekä erittäin ravitsevaa ja ihoa hoitavaa suomalaista kauraöljyä. Tuotteen kauraöljy tuo siihen ihanan kauran tuoksun. Tuotteen prebiootit puolestaan tukevat ihon mikrobiomin toimintaa.

 

Yksi suomalaisten rakastama ja lukuisilta metsäretkiltä tuttu marja on mustikka, jota osataan hyödyntää myös Atopikin ihonhoitotuotteissa. Mustikka on marjana täynnä antioksidantteja ja sen monet terveyshyödyt ovat hyvin tunnettuja, mutta tiesitkö, että se soveltuu erinomaisesti myös ihonhoitoon. Atopik-tuotteissa käytetty mustikkauute on suomalaisesta metsämustikasta valmistettu ihoa hoitava ja rauhoittava uute. Metsämustikan antosyaanipitoisuus voi olla jopa nelinkertainen pensasmustikkaan verrattuna.  

 

Toinen Atopikin tuotteissa käytetty mustikasta peräisin oleva raaka-aine on suomalainen spray-kuivattu mustikkajauhe. Tuotteiden raaka-aineena käytetty mustikan siemenöljy puolestaan saadaan suomalaisista ja ruotsalaisista metsämustikoista. Antioksidanttinen öljy sisältää muun muassa E-vitamiinia, omega-rasvahappoja sekä fytosteroleja, jotka auttavat suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta haittavaikutuksilta.