Atopik

1-24 / 35

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 35

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 35

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Suomalaista luonnollista apteekkikosmetiikkaa herkälle iholle

Atopik on suomalainen ihonhoitosarja herkälle iholle. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi tuotteissa on runsaasti ihoidenttisiä aktiiviaineita kuten prebiootteja, hyaluronihappoa, keramideja ja vitamiineja, jotka sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa.

Tuotteita monen ihotyypin tarpeisiin

Valikoimasta löytyy korkealaatuisia ihonhoitotuotteita niin kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle kuin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Atopikin tuotevalikoimaan kuuluu kasvojenhoitotuotteiden lisäksi ympäristöystävälliset fysikaaliset aurinkosuojat, itseruskettavat tuotteet ja koko perheelle sopivat vartalonhoitotuotteet.

Atopik-tuotteet valmistetaan Helsingissä

Helsingissä lähituotantona valmistetut Atopik-tuotteet ovat FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Sarjalla on myös Leaping Bunny -tunnus takeena ehdottomasta eläinkokeettomuudesta.

Raaka-aineet luonnosta

Kauraöljy suomalaisesta kaurasta. Kauraöljyn koostumus sisältää ihon kuivumista ehkäiseviä keramideja, solurakenteita ylläpitäviä fosfolipidejä sekä ihon suojakerrosta vahvistavaa linoleenihappoa. Kauraöljy sisältää luontaisesti myös antioksidanttista E-vitamiinia. Kaurauute saadaan suomalaisesta luomukaurasta.

Kaurauutetta käytetään ihoa suojaavana ja hoitavana aineena. Kauraa voidaan käyttää kuivan ja kutisevan ihon hoidossa. Kauran sisältämällä beetaglukaanilla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Atopik-tuotteissa käytetty luomukaura on uutettu tarkkana ajankohtana, jolloin maitiainen nousee. Tällöin kauran ravinto- ja kivennäisainearvot ovat korkeimmillaan.

Mustikkauute on suomalaisesta metsämustikasta valmistettu ihoa hoitava ja rauhoittava uute. Metsämustikan antosyaanipitoisuus voi olla jopa nelinkertainen pensasmustikkaan verrattuna. Marja on hyvin antioksidanttinen ja sen terveyshyödyt ovat hyvin tunnettuja.

Suomalainen spray-kuivattua mustikkajauhe on antioksidanttinen, ihoa kirkastava aine, jota käytetään Atopik Balance Probioottinaamiossa.

Mustikan siemenöljy saadaan suomalaisista ja ruotsalaisista metsämustikoista. Antioksidanttinen öljy sisältää mm. E-vitamiinia, omega-rasvahappoja sekä fytosteroleja, jotka auttavat suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta haittavaikutuksilta.