Avene

Avene

1-24 / 111

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu:
Sivu
 1. Avene Cleanance Women Night 30 ml
  20,50 €
 2. Avene Cleanance HYDRA cleanser 200 ml
  15,50 €
 3. Avene Cleanance Triacneal EXPERT 30 ml
  17,60 €
 4. Avene Cleanance spot treatment 0,25 g
  14,40 €
 5. Avene Cicalfate+ Repair cream 40 ml
  8,60 €
 6. Avene Tolerance Emulsio 50 ml
  22,00 €
 7. Avene Cleanance Comedomed 30 ml
  15,60 €
 8. Avene Cleanance MAT Toner 200 ml
  15,50 €
 9. Avene Soothing Eye Contour Cream 10 ml
  20,10 €
 10. Avene Cleanance Micellar Water 400 ml
  20,80 €
 11. Avene Cleanance Women Serum 30 ml
  21,80 €
 12. Avene Extremely gentle cleanser 200 ml
  16,50 €
 13. Avene Cleansing foam 150 ml
  17,30 €
 14. Avene Cleanance cleansing gel 200 ml
  13,70 €
 15. Avene Cold Cream 40 ml
  11,80 €
 16. Avene Dermabsolu Eyes 15 ml
  Kampanjahinta 21,60 € Normaali hinta 27,00 €
 17. Avene Dermabsolu Night 40 ml
  Kampanjahinta 30,08 € Normaali hinta 37,60 €
 18. Avene Lip balm with cold cream 4 g
  5,90 €
 19. Avene Dermabsolu Serum 30 ml
  Kampanjahinta 31,36 € Normaali hinta 39,20 €
 20. Avene A-Oxitive night cream 30 ml
  Kampanjahinta 23,76 € Normaali hinta 29,70 €
 21. Avene A-Oxitive eye contour cream 15 ml
  Kampanjahinta 19,60 € Normaali hinta 24,50 €
 22. Avene Hydrance Aqua-cream in gel 50 ml
  26,50 €
 23. Avene Hydrance LIGHT emulsion 40 ml
  23,20 €
 24. Avene Thermal Spring Water spray 300 ml
  13,00 €

1-24 / 111

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu:
Sivu

Avène-tuotteet tuovat hyvinvointia herkälle iholle

Avène-ihonhoitosarja pohjautuu ihoa rauhoittavaan ja pehmentävään luonnolliseen terveyslähdeveteen. Mineraalipitoinen Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevesi sisältää runsaasti ihoa rauhoittavia ainesosia sekä hiven- ja kivennäisaineita.

Puhtaiden raaka-aineiden ansiosta Avène-tuotteet sisältävät tavallista vähemmän säilöntäaineita. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu, koska tuotteiden valmistuksessa noudatetaan lääketehtaan laatustandardeja.

Kaikki Avène-tuotteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa ja osalla tuotteista on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyötunnus. Tunnus kertoo, ettei tuote yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa eikä aiheuta allergiareaktioita. Tunnuksen myöntäminen perustuu puolueettomiin tutkimuksiin ja sen vaatimukset on kullekin tuotetyypille määritelty tarkasti.

Avènelta löytyy useita erilaisia huolellisesti suunniteltuja tuotesarjoja, joista jokainen varmasti löytää juuri oman ihonsa tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet. Esimerkiksi Avène Cleanance -tuotelinja on suunniteltu rasvoittuvalle iholle, Avène Tolèrance extrème säilöntäaineeton tuotesarja sopii erityisen hyvin herkälle iholle ja Avène A-Oxitive ihonhoitosarja on kehitetty ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.

Avène-tuotteet hoitavat monia iho-ongelmia

Erityisesti herkän ihon hyvinvointiin ja hoitoon suunnitellut hellävaraiset Avène-tuotteet auttavat myös hoitamaan monia iho-ongelmia ja vaurioitunutta ihoa. Esimerkiksi hilseilevästä ja kutiavasta ihosta kärsii moni suomalainen. Avènen XeraCalm -sarjan tuotteet sopivat kaikenikäisille kutinaan taipuvaiselle ja allergiselle iholle.

Lievästä tai voimakkaasta punoituksesta kärsivälle couperosiholle Avènelta löytyy oma Redness-Relief -tuotesarja. Sarjan tuotteet auttavat lievittämään ihon kuumotusta ja vähentävät samalla punoitusta. AvèneCicalfate -tuotesarjasta taas löytyy hajustamaton suojaava antibakteerinen hoitovoide, joka sopii sekä atooppiseen ihottumaan että haavaumiin, hiertymiin tai vaikkapa vaippaihottumaan.

Avènen tuotteet sopivat myös kuivalle iholle. Kuiva iho ei ole pelkästään tietyn ihotyypin ongelma, vaan lähes kaikki ihotyypit kärsivät ajoittain kuivuudesta. Erityisesti talvella sisätilojen lämmitys ja kuiva pakkasilma kuivattavat ihoa ja voivat aiheuttaa esimerkiksi hilseilyä, kutinaa, karheutta tai ihon pintakuivuutta. Esimerkiksi pintakuiva iho ei kaipaa rasvaa vaan kosteutusta, jota pintakuivalle iholle tarjoavat Avène Hydrance -tuotteet.

Avène-tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle ja vaurioituneelle iholle. Ne hoitavat hellävaraisesti kuitenkin myös normaalia tervettä ihoa ja sopivat siis kaikille.

Terveyslähdevesi ihonhoitotuotteiden perustana

Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avène-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta, ja sen pH eli happamuus on 7,5 eli lähes neutraali.

Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Avène-tuotteiden luotettavuus muodostuu puhtaista raaka-aineista ja valmistusprosessista, jossa noudatetaan kosmetiikkalainsäädäntöä tiukempia ISO 9002 -laatustandardeja.

Avène-vesi johdetaan lähteestä suoraan tehtaaseen, jossa se pakataan välittömästi steriileissä olosuhteissa tai lisätään voidepohjiin. Avènelta löytyy myös Avène Thermal Spring Water -terveyslähdevesisuihke, joka virkistää ja rauhoittaa ihoa. Se auttaa myös lievittämään ihon ärsytystä ja on bakterologisesti puhdasta ja sopii siten myös vaurioituneelle iholle. Avène-terveyslähdeveden ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tähän mennessä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo kymmeniä kliinisiä tutkimuksia.

Avènen lähteen ympärillä dermatologinen hoitokeskus

Pierre Fabre hankki Avènen terveyslähteen omistukseensa vuonna 1975. Lähteen ympärillä toimii myös moderni dermatologinen hoitokeskus, sekä Avènen tuotteita valmistava tehdas. Dermatologisessa hoitokeskuksessa hoidetaan lääkärin lähetteellä ihotautipotilaita, mm. atopiaa ja psoriasista. Noin puolet potilaista on lapsia. Hoidoissa käytetään apteekeissa myytäviä Avène-tuotteita.

Kosmetiikkalainsäädännön alaisia tuotteita ei tarvitse valmistaa lääketehtaan standardien mukaisesti. Avènen tuotteissa tämä kuitenkin toteutuu. Puhtaiden raaka-aineiden ansiosta tuotteissa tarvitaan myös vähemmän säilöntäaineita, joten ne ovat käyttäjälle turvallisempia ja erittäin hyvin siedettyjä. Siksi Avène onkin luotettava valinta myös kaikkein kriittisimmällekin kosmetiikan käyttäjälle.

Monipuolinen Avène-ihonhoitosarja on apteekkikosmetiikan edelläkävijä, ja valikoimasta löytyy sopivia tuotteita jokaisen iholle. Avène-ihonhoitosarjan valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä.