Avene

Suodata
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 89

Tilaamasi tuotteet

  1. Avene Sun Spray 50+ 200 ml
    Arvio:
    100%
    20,08 € 25,10 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 89

Tilaamasi tuotteet

Avene

Joskus ihonhoito optimaalisesti voi olla haastavaa tai unohtua kiireessä. Ei kuitenkaan hätää, me Olo-apteekilla haluamme olla tukenasi arjen haasteissa ja tarjota ratkaisuja hyvinvoinnin pulmiisi. Valikoimaamme kuuluvat Avene-tuotteet tarjoavat ihollesi hyvinvointia ja kauneutta, vaikka kärsisit kuivasta, rasvoittuvasta tai couperosa-ihosta. Tuotteet ovat ihotautilääkärien kanssa testattuja ja hellävaraisia ihollesi. Mikäli olet epävarma millaista tuotetta tarvitset, voit tutustua alla siihen, millaisia tuotteita Avene tarjoaa.

Esittelyssä Avene ja sen tausta  

Avene valmistaa laadukasta apteekkikosmetiikkaa ihon hoitoon. Tuotteiden pohjalla on Avène Thermal Spring Water -lähdevesi ja sen ihoa rauhoittavat hiven- ja kivennäisaineet. Avene-tuotteissa pyritään puhtauteen ja laatuun, ja tuotteet on kehitetty ja testattu yhdessä ihotautilääkärien kanssa. Allergisoivia ainesosia ja turhia säilöntäaineita vältetään, ja Avene tarjoaa myös hajusteettomia tuotteita tuoksuille altistuneille. Osalla tuotteista on allergia-, iho- ja astmaliiton yhteistyötunnus.

Avene-tuotteet ja niiden käyttökohteet

Avenen tuotteet sopivat niin normaalille valmiiksi hyvinvoivalle iholle kuin erilaisista iho-ongelmista, kuten kuivuudesta, herkästä ihosta tai rasvoittuvasta ihosta kärsiville. Tuotteet sekä rauhoittavat, että hoitavat ihoa ja sen pulmia. Valikoimastamme löydät Avene-tuotteet kasvoille ja vartalolle sekä meikit ja aurinkosuojat. Alla kerromme hieman kustakin tuotetyypistä. Kunkin valikoimamme tuotteen tuotekuvaa klikkaamalla saat lisätietoja juuri kyseisestä tuotteesta.

Kasvoille suunnatut Avene-tuotteet 

Avenelta löydät tuotteet kasvojen ihon hoitoon, kosteutukseen, puhdistukseen ja kuorintaan. Lisäksi Avene valmistaa laadukkaita meikinpoistoaineita sekä tuotteita atooppisen, kutiavan, rasvoittuvan ja ikääntyvän sekä couperosaihon hoitoon. Esimerkiksi valikoimaamme kuuluvat Avene Hydrance ja Avene Clearance -sarjat on suunnattu kasvojen ihon hoitoon. 

Avene-tuotteet vartalolle

Vartalolle Avene tarjoaa puhdistus- ja kuorintatuotteita sekä ravitsevia ja kosteuttavia tuotteita. Löydät Avenelta tuotteet myös kutiavan atooppisen ihon sekä ärtyneen ihon hoitoon ja kosteuttamiseen. Näitä tuotteita voit siis käyttää kaulasta varpaisiin ja tuotteet sopivat tarvittaessa jopa päivittäin käytettäviksi.

Avene-meikit

Avene valmistaa Couvrance-nimellä kulkevia laadukkaita meikkejä. Avenen meikkivalikoimaan kuuluvat peitepuikot, -voiteet ja -kynät, mosaiikkipuuterit, kulmakynät, huulirasvat, ripsivärit ja värivoiteet. Peitepuikoilla, -voiteilla ja -kynillä peität kätevästi ihon näpyt ja sävyerot, värivoiteilla tuot uutta sävyä kasvoillesi tai korjaat olemassa olevaa, puuterilla kiinnität ja tasoitat meikin, kulmakynillä ja ripsiväreillä tuot uutta ilmettä kasvoille silmien aluetta korostamalla ja huulirasvoilla hoidat kuivat huulet uuteen loistoon.

Aurinkotuotteet Avenelta

Auringolta suojautuminen on tärkeää erityisesti keväällä, kesällä ja matkaillessa. Aurinko voi aiheuttaa iholle erilaisia vaurioita ikääntymisestä ihomuutoksiin. Ei kuitenkaan hätää, sillä voit tehokkaasti suojautua näiltä vaurioilta paitsi välttelemällä auringossa oleilua myös käyttämällä Avenen tarjoamia aurinkosuojatuotteita. Avene tarjoaa kohtalaisen, korkean ja erittäin korkean suojakertoimen tuotteita sekä auringossa olon jälkeen käytettäviä rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita. Avenen aurinkosuojatuotteet sopivat myös herkälle iholle.