Beautyblender

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Beautyblenderin tausta ja historia

Meikkisienen vallankumouksellista käyttöä mullistanut beauty blender sai alkunsa rakkaudesta kosmetiikkaan ja palavaan haluun parantaa meikkauskokemusta. Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä innovatiivinen tuote on valloittanut maailman nopeasti ja muuttanut käsitystämme meikkisienistä täydellisesti.

 

Unelma paremmasta meikkisienestä

Jo uransa alussa, meikkitaiteilija Rea Ann Silvan koki, ettei markkinoilla ollut sellaista meikkisientä, joka olisi vastannut hänen tarpeitaan. Hän halusi vaihtoehdon, joka ei ainoastaan levittäisi meikkiä, vaan tekisi siitä luonnollisemman ja tasaisemman näköisen. Näin syntyi unelma beautyblenderin kaltaisesta tuotteesta.

Vuonna 2003, unelma muuttui todellisuudeksi. Rea Ann Silva lanseerasi markkinoille beautyblenderin, meikkisienen, jonka huokoinen materiaali imee itseensä vettä minkä ansiosta meikkivoide pysyy paremmin iholla ja joka tekee meikkipohjasta täydellisen näköisen. Vaikka alku oli haastava, Silva ei antanut periksi. Vuosien kuluessa brändi kasvoi ja sai tunnustusta sekä kuluttajilta että alan ammattilaisilta.

 

Beautyblender - enemmän kuin meikkisieni

Beautyblender ei kuitenkaan ole pelkkä meikkisieni. Se on myös sitoutunut eettisiin käytäntöihin ja kestävään kehitykseen. Beautyblender on lateksiton, eikä se sisällä hajusteita, mikä tekee siitä ihanteellisen myös herkälle iholle. Lisäksi brändin meikkituotteet sisältävät ainoastaan puhtaita, luonnollisia ainesosia, jotka ovat turvallisia sekä iholle että ympäristölle.

Yrityksen missio on tehdä kauneusrutiineista helppoja, nautittavia ja tehokkaita Beautyblenderin avulla. Näin ollen, oli kyseessä sitten peittävän meikkipohjan tai hienovaraisen puuterin levittäminen, beautyblenderin huokoinen materiaali tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa ja antaa luonnollisen lopputuloksen.

 

Panosta laatuun ja nauti meikkaamisesta

Vaikka Beautyblenderin tuotteita voi olla saatavilla monessa eri muodossa, kaikki ne pitävät sisällään alan parhaan laadun, innovatiivisuuden ja tehokkuuden. Ei ole siis ihme, että tänä päivänä Beautyblender on enemmän kuin brändi. Se on kulttuurinen ilmiö, jolla on vankkumaton paikka kauneusmaailmassa.

 

Beautyblenderin käyttö

Beautyblenderin käyttö on myös erittäin helppoa, kastele vain sieni, purista ylimääräinen vesi pois ja taputtele sitten suosikki jauhe- tai nestemäistä meikkivoidettasi saadaksesi virheettömän lopputuloksen. 

 

Aqua-activated™ sieni kasvaa noin kaksi kertaa alkuperäiseen kokoonsa ja imee vain vähän tuotetta, joten suosikkimeikkivoiteesi päätyy ihollesi, ei sieniisi. Kostutettuna tämä superpehmeä materiaali tarjoaa tasaisen, sileän levityksen ja kimmoisan tuntuman. Suuri pyöristetty pinta-ala takaa nopean levityksen, kun taas muotoiltu kärki tarjoaa tarkkuutta.

 

Beautyblenderin monipuolinen valikoima

Beautyblenderin valikoimasta löytyy laadukkaita tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja makuun. Valikoima sisältää erilaisia blendereitä, kuten Beautyblender Pro, Beautyblender Beam sekä Beautyblender Papaya. Kaikki blendereidemme design ovat ainutlaatuisia ja niitä kaikkia yhdistää yksi yhteinen tekijä - poikkeuksellinen laatu.

Jokainen Beautyblender on suunniteltu täydelliseksi apuvälineeksi peittävän meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti levittämiseen.

 

Beautyblender puhdistustuotteet

Hygieenisyys on keskeinen osa meikkirutiineja, ja Beautyblenderillä tämän tärkeys on ymmärretty. Siksi valikoimassamme on useita puhdistustuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan meikkisienesi tehokkaasti mutta hellävaraisesti.

Beautyblender Blendercleanser Solid Charcoal on varta vasten suunniteltu puhdistamaan Beautyblenderit ja poistamaan kaikki meikin jäämät. Samalla se tekee sienestä pitkäikäisen ja raikkaan.

Beautyblender Blendercleanser Solid Lavender hieman erilainen vaihtoehto, joka jättää blenderisi tuoksumaan raikkaalta laventelilta. Täydellinen tapa lisätä hieman luksusta meikkihetkiin!

Beautyblenderin puhdistustuotteet eroavat monista muista markkinoilla olevista tuotteista erittäin tehokkaan koostumuksensa ansiosta, tehden samalla Beautyblenderin pesusta erittäin helppoa. 

Puhdistustuotteet ovat suunniteltu niin, että ne syväpuhdistavat meikkisienen ja poistavat kaiken lian ja meikin jättämättä jäämiä. Tämän seurauksena meikkisieni tuntuu ja näyttää uudelta käytön jälkeen, mikä lisää sen käyttöikää ja tekee siitä hygieenisemmän.

Puhdistustuotteet eivät sisällä kovia kemikaaleja, jotka voisivat vahingoittaa sienen pintaa tai muotoa. Mikä parasta, ne ovat riittoisia, joten pieni määrä riittää pitkälle.

 

Katso koko valikoimamme, mukaan lukien blenderi- ja puhdistustuotesettimme, kuten Beautyblender The Sweetest Blend Beary Flawless Blend & Cleanse Set, Beautyblender The Sweetest Blend Bear Necessities Cleansing Set ja Beautyblender Main Squeeze Blend & Cleanse Set

 

Beautyblenderin tuotteet mullistavat meikkausrutiinisi. Anna meidän auttaa sinua osoittamaan parhaat puolesi luonnollisella, peittävällä ja pitkäkestoisella meikillä. Se on enemmän kuin pelkkä meikkisieni, se on väline, joka tekee sinusta kauniin joka päivä!