Berocca

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Berocca Energy gummies 60 kpl
  Arvio:
  100%
  9,00 € 10,00 €
 2. Berocca Energy tabletti 30 kpl
  Arvio:
  100%
  9,99 € 11,10 €
  Ei saatavilla
Aseta nousevaan järjestykseen

Berocca

Berocca-tuoteperhe koostuu Bayerin tuottamista vitamiini- ja kivennäisainevalmisteista, jotka auttavat sinua jaksamaan arjessa ja tukevat monipuolista ruokavaliota. Berocca-tuotteet sisältävät B- ja C-vitamiinia sekä biotiinia, magnesiumia, kalkkia ja sinkkiä. B-vitamiineista Berocca-tuotteet sisältävät kahdeksaa eri B-vitamiinia - mukaan lukien muun muassa foolihappo sekä B12-vitamiini.

Olo-apteekista Berocca-tuotteita on saatavilla poretablettien muodossa. Alla opit lisää siitä, mitä Berocca-tuotteet sisältävät, kenelle ne sopivat ja miten niitä suositellaan käytettävän. Mahdollisissa lisäkysymyksissä voit aina kääntyä henkilökuntamme tai asiakaspalvelumme puoleen.

Vaikuttavat aineet ja niiden merkitys

Berocca-tuotteet sisältävät seuraavia vaikuttavia aineita: 1) askorbiinihappo, eli c-vitamiini, 2) tiamiini, eli B1-vitamiini, 3) riboflaviini, eli B2-vitamiini, 4) niasiini, eli B3-vitamiini, 5) pyridoksiini, eli B6-vitamiini, 6) syanokobalamiini, eli B12-vitamiini, 7) pantoteenihappo, eli B5-vitamiini, 8) biotiini, eli B7-vitamiini, 9) foolihappo, eli B9-vitamiini, 10) kalsium, 11) magnesium, 12) sinkki. Tarkan tuotesisällön ja vaikuttavien aineiden määrät löydät valmistajan nettisivuilta sekä tuotteiden pakkauksista.

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, joiden riittävä saanti on tärkeää muun muassa aineenvaihdunnan ja solujen, kuten hermosolujen toiminnan kannalta. B-vitamiinien saanti lisäravinteista on erityisen tärkeää kasvissyöjille, joille ilman lisäravinteita voi kehittyä erityisesti B12-vitamiinin puutos. B-vitamiinilisä sopii myös sekasyöjille täydentämään monipuolista ruokavaliota ja ehkäisemään puutostiloja.

C-vitamiinit ovat myös vesiliukoisia. C-vitamiinia saa luonnollisesti muun muassa sitrushedelmistä, mutta niiden riittävän saannin voi helposti varmistaa myös lisäravinteiden avulla. C-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka tukee elimistön vastustuskykyä, eli auttaa sinua pysymään terveenä.

Kalsium ja magnesium ovat kivennäisaineita, jotka tukevat luuston hyvinvointia ja vahvuutta. Lisäksi kalsiumia ja magnesiumia tarvitaan lihaksiston ja hermoston optimaalisen toiminnan tueksi.

Mistä tiedän, tarvitsenko Berocca-tuotteita?

Vitamiinien ja kivennäisaineiden puutteet voivat ilmetä monella tavoin henkisestä ja fyysisestä väsymyksestä jopa rytmihäiriöihin. Mikäli ruokavaliosi on yksipuolinen esimerkiksi allergioiden tai vakaumusten vuoksi, tai sinulla on ravinteiden imeytymiseen vaikuttavia sairauksia, saatat hyötyä lisäravinteista, kuten Berocca-tuotteista.

Voit saada lisätietoa elimistösi tilasta ja mahdollisten oireiden syystä esimerkiksi laboratoriokokeiden ja muiden lääketieteellisten tutkimusten avulla. Esimerkiksi Terveystalo tarjoaa laboratoriotutkimuspaketteja, joihin sisältyvät vitamiinimääritykset. Terveystalosta saat myös tarvittaessa tulosten tulkinnan ja lääkäripalvelut.

Kuinka Berocca-tuotteita tulee käyttää?

Poretabletti liuotetaan veteen ja nautitaan juomalla - näin ollen poretabletit sopivat hyvin myös silloin, jos perinteisten tablettien nielemisessä on haasteita. Lisäksi poretabletit maistuvat hyvältä ja ovat näin ollen miellyttäviä nauttia. 1 tabletti päivässä riittää - voidaan annostella mihin vuorokauden aikaan tahansa. Mikäli sinulla on muita lääkkeitä tai luontaistuotteita käytössä, voit varmistaa lääkäriltäsi tai apteekkihenkilökunnaltamme, voitko ottaa Berocca-tuotteita lääkkeidesi kanssa.