Bertils Kelasin seleenipuriste 100 kpl

Ei saatavilla
Vertailuhinta: 0.07 €/kpl
Tarjous voimassa 1.10.2023 asti
6,88 € 8,60 €
30 päivän alin hinta: 8,60 €

Kelatoitu hivenaine imeytyy aina hyvin, eikä se myöskään heikennä nautitun ruuan muiden hivenaineiden imeytymistä.

Em. kelatoitujen hivenaineiden helpon imeytymisen takia, niitä voi nauttia sopivissa määrin samalla kertaa. Ne eivät heikennä toistensa hyödyntämistä. bertil´s -hivenaineita voi myös yhdistellä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kaikki tuotteet sisältävät vain yhtä hivenainetta. Yhden tabletin sisältämä hivenainemäärä on lisäksi maltillinen, jolloin niitä on helppo nauttia myös vähäiseen lisätarpeeseen.


EU:n viranomaiset ovat todenneet bertil´s Seleenin valmistuksessa käytetyn kelaatin turvalliseksi ja hyväksynyt sen ravintolisien sallituksi hivenainelähteeksi.


VATSAYSTÄVÄLLINEN

Hyvin imeytyvä hivenaine on vatsaystävällinen. Vahvoille hivenainevalmisteille tyypilliset vatsaoireet johtuvat siitä, että ne eivät imeydy toivotusti ohutsuolesta verenkiertoon. Imeytymätön hivenaine päätyy paksusuoleen, jossa se voi aiheuttaa ärsytystä ja jopa ripulia.


Hivenainevalmisteen korkea laatu voidaan määrittää kemiallisilla analyyseilla. Paras käytännön osoitus Kelasin -hivenaineiden toimivuudesta on kuitenkin niiden yli 25 vuoden huima suosio Suomen ravintolisämarkkinoilla.


KÄYTTÖTARKOITUS

Antioksidanttijärjestelmän tukemiseen

Kilpirauhasen toiminnan tukemiseen

Vastustuskyvyn tukemiseen

Hiuksille ja kynsille

bertil´s Seleeni on erinomainen valmiste seleenin saannin lisäämiseen.


Seleeniä tarvitaan elimistömme oman antioksidanttijärjestelmän ylläpitoon. Elimistömme torjuu normaalin aineenvaihdunnan tuottamia vapaita radikaaleja ns. glutationiperoksidaasi -entsyymin avulla. Seleeni on tämän entsyymin korvaamaton osa.


Seleenillä on edullinen vaikutus kilpirauhashormonin aktiivisuuteen. Kilpirauhashormonit säätelevät kasvua ja elimistömme yleistä aineenvaihduntaa. Kilpirauhashormonien puute hidastaa aineenvaihduntaa ja laskee yleistä vireystilaa.


Seleeni toimii kehomme puolustajana sitomalla verenkierrosta ja kudoksista haitallisia raskasmetalleja. Tyypillisiä mm. kaupunki-ilman epäpuhtauksia ovat elohopea, lyijy ja kadmium.


Seleenin tarve lisääntyy raskauden ja imetyksen aikana sekä normaalin ikääntymisen myötä.


KENELLE

Kaikenikäisille naisille ja miehille

Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoille

Vähän viljatuotteita käyttäville (keliaakikot)

50+ miehille

Senioreille


Pakkauskoko: 100 kpl


Annostus: 1 tabletti päivässä.


Säilytä tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojattuna.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Täyteaineet (maissitärkkelys, maissipohjainen maltodekstriini, selluloosajauhe), L-seleenimetioniini, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat.


Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää 50 µg seleeniä.

Tuotetiedot
Pakkauskoko100 kpl
Brändi Bertils
Markkinoija Midsona Finland
SKU 318345
EAN 6416227016214
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Bertils