Biomed

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Biomed

Kärsitkö vitamiinien tai kivennäisaineiden puutoksista, tai suoliston toiminnan epätasapainosta? Meiltä löydät kotimaisen Biomedin tuotteet vitamiineista kivennäisainelisiin ja maitohappobakteereihin. Alla opit lisää siitä, mikä on Biomed ja tuotevalikoima. 

Biomed Oy on suomalainen vuodesta 1982 alkaen hyvinvointia tukevia tuotteita valmistava yritys, jonka valikoimaan kuuluvat erilaiset ravintolisät ja erikoisvalmisteet. Yritys tekee yhteistyötä tutkimuslaitosten, yliopistojen ja eri alojen ammattilaisten kanssa kehittääkseen entistäkin parempia tuotteita. 

Esittelyssä Biomed-tuotteet

Olo-apteekin valikoimaan kuuluu Biomed-tuotteista vitamiinilisät, kivennäis- ja hivenainelisät sekä maitohappobakteerit. 

Vitamiinilisät

Valikoimaamme kuuluvat Biomed A-, B-, D- ja E-vitamiinitipat. Nämä sopivat täydentämään ruokavaliotasi ja varmistamaan riittävän vitamiinien saannin. Vitamiineista voi olla pulaa esimerkiksi allergioiden, rajoittuneen ruokavalion, imeytymiseen vaikuttavien sairauksien tai lisääntyneen vitamiinien tarpeen vuoksi. Muistathan, että ravintolisillä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. 

A-vitamiinia elimistö käyttää moniin aineenvaihdunnan prosesseihin, kuten solujen uusiutumiseen. Lisäksi A-vitamiinia tarvitaan näkökyvyn ja ihon kunnon ylläpitoon. B-vitamiinit sen sijaan ovat tärkeitä hermoston normaalin toiminnan kannalta.

B-vitamiinien puutosta esiintyy erityisesti kasvissyöjillä, sillä kaikkia B-ryhmän vitamiineja ei löydy kasvikunnan tuotteista.

D-vitamiini on yksi niistä vitamiineista, joista suomalaisilla on usein pulaa vähäisen auringonvalon vuoksi erityisesti talvisin. D-vitamiini on tärkeä luiden ja hampaiden hyvinvoinnin, immuunijärjestelmän ja vireystilan kannalta. E-vitamiini sen sijaan on tärkeää elimistön entsyymien normaalille toiminnalle.

Kivennäis- ja hivenainelisät

Kivennäis- ja hivenaineet ovat vitamiinien ohella tärkeitä hyvinvoinnille. Hivenaine-termillä tarkoitetaan kivennäisainetta, jota elimistössä tarvitaan pieniä määriä. Valikoimaamme kuuluvia Biomed kivennäis- ja hivenainelisiä ovat muun muassa seleeniä, sinkkiä ja kuparia sisältävät ravintolisät.

Maitohappobakteerit

Maitohappobakteerit, eli laktobasillit ovat maitohappoa tuottavia bakteereja, jotka tukevat suoliston normaalia toimintaa ja hyvinvointia. Maitohappobakteereja voidaan käyttää säännöllisesti tukemaan suolistoa tai kuuriluonteisesti estämään esimerkiksi turistiripulia matkailtaessa tai antibioottien aiheuttamaan ripulia antibioottikuurin aikana.