Boson SARS-COV-2-Antigeenipikatesti kotitesti 1 kpl

30 päivän alin hinta: 1,05 €

SARS-CoV-2-antigeenipikatesti on yksivaiheinen in vitro -kotitesti, joka perustuu immunokromatografiaan. Se on suunniteltu nopeaan kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen antigeenin määritykseen COVID-19-tautiin epäiltyjen henkilöiden nenän etuosasta otettavista näytteistä. Boson koronapikatesti sopii myös oireettomien testaamiseen. Tunnistaa myös mahdollisen Omikron-tartunnan.

Arvostelut

5
  • Tuttu tuote - toimii

    Toimii hyvin. Hinta ok.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

RAPID SARS-COV-2 ANTIGEN TEST CARD (Boson) on nopea ja luotettava antigeenitesti SARS-Co-V-2 viruksen havaitsemiseen. Testi on EU:n hyväksymä ja CE-merkitty (CE0123)


Testi suositellaan otettavaksi seitsemän päivän aikana oireiden ilmaantumisesta, altistumisepäilystä tai muulloinkin haluttaessa varmistusta siitä, että henkilöllä ei ole COVID-19 tautia aiheuttavaa virusta.


Testi tehdään helposti nenän limakalvolta. Näytettä ei tarvitse ottaa nenänielukanavasta. Tulokset ovat luettavissa 15 minuutissa. Testi tunnistaa myös mutatoituneet virukset. Tarkista testin käyttöohje huolellisesti pakkauksesta. 


Testin valmistaja on Xiamen Boson Biotech Co, Kiina. Bosonin testi on validoitu myös Sveitsissä MediCovid Ag-tuotemerkillä, missä se oli 10 kertaa herkempi kuin kontrollina käytetty testi.


Kliininen suorituskyky: Herkkyys 96 %; spesifisyys 99 % ja tarkkuus (accuracy) 98.6 %. 


Lisätietoa koronaviruksen kotitesteistä ja toimintaohjeita kotitestin tehneille löydät THL:n verkkosivuilta.  

Tuotetiedot

Pakkauskoko1 kpl
Brändi Boson
Markkinoija Muut
SKU 9511386
EAN 6921963712585
Tuoteryhmät