Canius Plus 60 g

35,40 €
30 päivän alin hinta: 35,40 €
Vertailuhinta: 0.39 €/g

Canius Plus -maitohappobakteeriseos koiralle sisältää koiraperäisiä maitohappobakteereita ja eroaa siten muista koirille tarkoitetuista maitohappobakteerivalmisteista. Muistathan noutaa tilauksen nopeasti säilyvyyden vuoksi.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Sopii käytettäväksi ennaltaehkäisevästi, tukihoitona antibioottikuurin jälkeen ja äkillisen koiran ripulin yhteydessä. Canius Plus -tuotteissa maitohappobakteeripitoisuutta on lisätty ja se on siten aiempaa riittoisampi!

 • Lyhentää toipumista ripulista.

 • Vähentää haitallisten mikrobien määrää suolistossa.

 • Ehkäisee parhaimmillaan koiran suolistovaivoja

 • Mukana mittalusikka ja annosteluohjeet: 1-3 kg koiralle ½ annostelulusikallista kerran vuorokaudessa.
  Yli 3 kg koiralle 1 annostelulusikallinen kerran vuorokaudessa.

 • Riittoisa 60 g:n pakkaus sopii jatkuvaan käyttöön, usean koiran talouksiin ja kasvattajille.

 • 30 g:n purkki sopii lyhytaikaiseen käyttöön ja alle 3 kg painoisille koirille.

Käytä Canius-maitohappobakteeriseosta

 •     koiran ripulin hoitoon.

 •     ruokinnan muutoksissa muutama päivä ennen ja noin viikko ruoan vaihdon jälkeen.

 •     antibioottikuurin jälkeen vähintään kuukauden ajan.

 •     muutama päivä ennen koiraa jännittäviä tilanteita.

 •     tarvittaessa suoliston mikrobikantaa tukemaan.

 •     tiineille nartuille ja pennuille.

Ainutlaatuinen suomalainen keksintö on pitkällisen kehitystyön tulos. Jokaisella lajilla on oma bakteerikantansa, jotka täyttävät parhaiten niiden tehtävät suolistossa. Herkkävatsaisten koirien suolistossa on vain vähän tai ei ollenkaan teräsvatsaisille koirilla esiintyvää maitohappobakteeria suolistossaan. Canius-maitohappobakteeriseos on kehitetty teräsvatsaisten koirien suolistossa esiintyvistä hyvistä bakteereista:
Lactobacillus fermentum NCIMB 41636
Lactobacillus plantarum NCIMB 41638
Lactobacillus rhamnosus NCIMB 41640
 
Canius lisää hyödyllisten koirien maitohappobakteerien määrää suolistossa ja tukee suoliston normaalia toimintaa. Hyödylliset bakteerikannat vievät elintilaa haitallisilta bakteereilta ja lyhentävät toipumisaikaa ripulista.
 
Canius vatsaa kuormittaviin tilanteisiin

Maitohappobakteerit ovat herkkiä ja niiden tasapainoa tulee ylläpitää. Tasapaino voi järkkyä mm. ruokinnan muutoksissa, sillä bakteerikanta on tottunut käsittelemään koiran syömää tuttua ruokaa. Maitohappobakteerit ovat melko hitaita reagoimaan muutoksiin, siksi äkilliset muutokset ruoassa voivat saada vatsan sekaisin.
 
Joillekin koirille muutokset ympäristössä stressaavat ja vaikuttavat sen hyvinvointiin suolistoa myöten. Vatsaa kuormittaviin tilanteisiin voi varautua ennakolta antamalla koiralle Canius-maitohappobakteerikuurin ennen koiraa jännittävää tilannetta, remonttia, matkustamista tai hoitopaikkaan menoa.
 
Antibioottikuurin jälkeen on suositeltavaa käyttää Canius-maitohappobakteereita vähintään kuukauden ajan, sillä antibiootit tuhoavat haitallisten bakteerien lisäksi myös hyviä bakteereita. Antibioottikuurin aikana hävinneet bakteerit korvautuvat suolistossa olevilla bakteereilla, mahdollisesti myös antibiooteille vastustuskykyisistä bakteerikannoista, jos hyviä bakteereita ei ole suolistossa.
Suoliston mikrobikanta alkaa kehittyä pennuille jo emon kohdussa. Varhaisessa vaiheessa saadut hyödylliset maitohappobakteerit asuttavat pentujen suoliston ja hyvät vaikutukset näkyvät koiran eliniän.

Säilytys

Säilytä jääkaapissa ja sulje korkki heti annostelun jälkeen, niin maitohappobakteerit pysyvät toimintavalmiudessa. Säilyy huoneenlämmössä viikon ja jääkaapissa alle 8 asteessa 18 kk valmistuspäivästä. Canius säilytetään varastollamme jääkaapissa. Muistathan noutaa tilauksen nopeasti säilyvyyden vuoksi.

Tuotetiedot

Pakkauskoko90 g
Brändi Canius
Markkinoija Vetcare
SKU 340586
EAN 6430033030929
Kategorioita