Carmolis

Carmolis
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Carmolis

Vaivaavatko sinua ikävät oireet, kuten kurkkukipu tai lihaskivut, joihin haluaisit luonnonmukaista apua? Nämä voivat olla kiusallisia oireita, mutta onneksesi ne ovat useimmiten hyvänlaatuisia ja hoidettavissa. Me Olo-apteekissa haluamme tarjota sinulle tukea ja oireitasi helpottavia tuotteita hyvinvointisi tueksi. Meiltä löydät Carmolis-yrttivalmisteet - kipugeelit, yrttitipat, yrttikaramellit, suihkeet sekä yrttipastillit.

Alla opit lisää siitä, mitä Carmolis-tuotteet ovat ja millaisiin oireisiin voit saada niillä helpotusta.!

Carmolis Yrttitipat

Carmolis Yrttitipat sisältävät haihtuvia eteerisiä öljyjä yhdestätoista eri yrtistä - piparmintusta, laventelista, kanelista, neilikasta, sitruunamelissasta, muskotista, salviasta, sitruunaruohosta, aniksesta, sitruunasta ja timjamista. Tuotetta voidaan käyttää muun muassa sisäisesti veteen sekoitettuna juoden, sokeripalaan imeytettynä, höyryhengityksen mukana sekä ulkoisesti iholle hieromalla.

Tuotteen valmistaja suosittelee Yrttitippoja hengitysteille tukkoisuuteen, karheaan kurkkuun, haisevaan hengitykseen sekä höyryhengitykseen. Lisäksi valmistaja suosittaa tuotetta ylikylläiseen oloon, vatsakipuihin, rasittuneille lihaksille sekä hyttysenpistoihin siveltynä. Muista kuitenkin, että jos oireesi on uusi ja vaikea, voi olla järkevää ensin käydä lääkärissä varmistamassa oireen syy ja vasta sitten tarvittaessa aloittaa luontaistuotteiden, kuten Carmolis Yrttitippojen käyttö.

Carmolis yrttikaramellit

Carmolis yrttikaramellit sisältävät eteerisiä öljyjä, osassa on mukana myös esimerkiksi hunajaa ja C-vitamiinia. Tuote on tarkoitettu valmistajan mukaan tukkoisuuden, kurkun käheyden, haisevan hengityksen ja ääniongelmien hoitoon. Valmistaja suosittelee tuotetta tukkoisuudesta ja kutiavasta kurkusta kärsiville sekä puhetyöläisille ja laulajille. Saatavilla useita makuja. Nautitaan tarpeen mukaan.

Carmolis yrttipastillit

Carmolis yrittipastillit ovat vaihtoehto Carmolis yrttikaramelleille. Tuote sisältää eteerisiä öljyjä ja sopii raikastamaan suuta sekä auttamaan käheään kurkkuun. Imeskeltävä, saatavilla eri makuja. Nautitaan tarpeen mukaan.

Carmolis suihke

Myös Carmolis suihke sisältää eteerisiä yrttiöljyjä. Valmistaja suosittelee tuotetta tukkoisuuteen, kurkun karheuteen ja hengityksen raikastamiseen erityisesti puhetyötä tekeville ja laulajille. 1-3 suihkausta suuhun korkeintaan viidestä päivässä.

Carmolis kipugeeli

Carmolis kipugeeli on yrttipohjainen ihoystävällinen geeli, joka imeytyy nopeasti ja levittyy helposti. Tuote tarjoaa aluksi viilennystä ja sitten lämmitystä. Kylmä-kuumavaikutus pyrkii vähentämään kipua. Valmistaja suosittaa tuotetta muun muassa lihaskipujen ja lihasväsymyksen hoitoon sekä nyrjähdyksiin, revähdyksiin ja palautumiseen. Tuotetta suositellaan erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille sekä fyysistä työtä ja toisaalta lihaksia kuormittavaa staattista toimistotyötä tekeville. Ulkoiseen käyttöön ehjälle iholle. Sivellään hoidettavalle alueelle korkeintaa 5 kertaa päivässä.