Ccs

Jalkojen hoito

Käsivoiteet

Aloe Vera -tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Ccs Jalkavoide 175 Ml
  Arvio:
  95%
  16,74 € 18,60 €
 2. Ccs jalkavoide 75 ml
  Arvio:
  93%
  6,84 € 7,60 €
 3. Ccs Cracked heel Repair 75 ml
  Arvio:
  83%
  9,09 € 10,10 €
 4. Ccs jalkasuihke antiperspirantti 100 ml
  Arvio:
  70%
  11,43 € 12,70 €
 5. Ccs nopeasti imeytyvä käsivoide 75 ml
  Arvio:
  100%
  6,39 € 7,10 €
 6. Ccs hoitava käsivoide 200 ml
  11,16 € 12,40 €
 7. CCS Cracked Heel Repair voide 125 ml
  Arvio:
  93%
  15,48 € 17,20 €
 8. Ccs Aloe Vera Gel 125 ml
  10,96 € 13,70 €
 9. Ccs jalkakylpysuola 310 g
  11,43 € 12,70 €
 10. CCS Foot Pro All In One jalkavoide 100 ml
  11,07 € 12,30 €
 11. Ccs Aloe Vera Spray 150 ml
  12,40 € 15,50 €
 12. CCS JALKAVOIDE 175 ML
  16,74 € 18,60 €
 13. CCS Warming Foot Cream Voide 150 ml
  14,85 € 16,50 €
Aseta nousevaan järjestykseen

CCS - Innovatiivista ihonhoitoa Ruotsista

CCS on innovatiivinen ruotsalainen ihonhoitomerkki, joka tarjoaa erilaisia laadukkaita ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaidensa jokapäiväisiin ihonhoitotarpeisiin. CCS pyrkii auttamaan jokaista saavuttamaan optimaalisen ihon terveyden, sillä se tarjoaa ratkaisuja erityisiin iho-ongelmiin, joiden avulla iho pysyy terveen näköisenä ja tuntuisena. 

CCS:n korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Ruotsissa Taalainmaalla yli 40 vuoden kokemuksella. Valikoimastamme löydät ravitsevat jalka- ja käsirasvat sekä koko vartalolle sopivat, rauhoittavat aloe vera tuotteet, kuten CCS Aloe Vera Gelin.

Tehokosteutusta karbamidin avulla

Karbamidia, eli ureaa esiintyy luonnollisesti iholla, ja se auttaa ylläpitämään ihon kosteutta sitomalla vettä itseensä ja estämällä kosteuden haihtumista iholta. Karbamidi sopii päivittäiseen käyttöön, tai sitä voi käyttää myös kuuriluontoisesti esimerkiksi kuiviin kantapäihin tai sormenpäiden halkeilun estämiseksi. CCS:n valikoimasta löydät karbamidia sisältävät käsi- ja jalanhoitotuotteet. 

Hyvinvoivat kädet 

Todella monet erilaiset syyt voivat vaikuttaa käsien ihon kuivumiseen; jatkuva käsienpesu saippualla, talvisin lämpötilojen lasku tai sairaudet. Hoitamattomana käsissä voi alkaa ilmaantua haavaumia, ja lopputuloksena käsien käyttäminen tuntuu kivuliaalta. Paras apu ja ehkäisykeino onkin käsien päivittäinen rasvaus. 

Kuivat kädet ovat yleensä helposti huomattavissa, vaikkakin jotkin oireet voivat olla vaikeampi havaita aikaisemmin kuin toiset. Yleisimmät kuivien käsien oireet ovat: 

 • Hilseilevä tai suomuinen iho
 • Karhealta tuntuva käsien iho
 • Käsien kutina tai halkeilu
 • Käsien punoitus
 • Halkeilevat sormenpäät

CCS nopeasti imeytyvä käsivoide on erinomainen valinta niille, jotka kärsivät kuivista käsistä, mutta joilla ei ole merkittäviä iho- tai ärsytysongelmia. Sen sisältämät ainesosat kosteuttavat ihoa ja auringonkukkaöljy auttaa suojaamaan ulkoisilta ärsykkeiltä. Tuote imeytyy nopeasti ihoon ja palauttaa pehmeyden ja kosteuden lähes välittömästi. 

Jos kärsit erittäin kuivasta ja herkästä ihosta, CCS hoitava käsivoide on ihanteellinen ratkaisu. Tämä herkän ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen kehitetty voide sisältää karbamidia, joka pehmentää ja ravitsee käsien ihoa, ja sen pitkäaikaiset vaikutukset hoitavat sormenpään halkeamat, kynsinauhat ja vaihtelevan ilmaston aiheuttamat vauriot. Parhaan tuloksen saat levittämällä voidetta ennen nukkumaanmenoa, jotta se imeytyy yön yli ja hoitaa syvällisesti koko yön.

Jalkojesi ihon pelastaja

Halkeilevat kantapäät tai kuivat jalkapohjat voivat olla rasittavia vaivoja, jotka voivat johtua monista eri tekijöistä, kuten herkästä ihosta, vääränlaisista jalkineista tai ilman lämpenemisestä. Kuivan ihon hoidon aloittaminen ajoissa onkin tärkeää, koska pahentuessaan se voi aiheuttaa kipua ja kirvelyä etenkin kantapään alueella. 

CCS Jalkavoide on välttämätön terveille ja onnellisille jaloille. Voiteen sisältämä, kosteutta sitova karbamidi kosteuttaa ja vahvistaa ihosi suojakerrosta. Kliinisesti testattua tuotetta suositellaan levitettäväksi päivittäin, jolloin tulokset näkyvät jo viikossa. 

Jos haluat viedä jalkahoitosi seuraavalle tasolle, harkitse 100 % karbamidia sisältävän CCS jalkakylpysuolan tai verenkiertoa edistävän CCS Warming Footcreamin lisäämistä päivittäisiin rutiineihisi. Parhaat tulokset saat, kun käytät kutakin tuotetta säännöllisesti, jolloin pääset nauttimaan huomattavasti pehmeämmästä ihosta.

Mikäli normaalit rasvat eivät riitä, kannattaa harkita erityisen vakavalle kantapäiden halkeilulle suunniteltua CCS Cracked Heel -jalkarasvaa. Se on tehohoito, joka sisältää 25 % karbamidia sekä maitohappoa, jotka yhdessä vaikuttavat kantapäiden ihoon neljällä eri tavalla; kuorimalla ihoa, pehmittämällä, palauttamalla kosteutta ja vahvistamalla ihon suojakerrosta. Päivittäin käytettäessä tuloksia on nähtävissä jo 3 päivän jälkeen, sekä ihon huomattavaa parantumista viikon jälkeen. 

Miksi jalkojen hoito on tärkeää?

Jalkojen terveyden ylläpitäminen on jokaiselle yhtä tärkeää, koska hyvällä jalkojen omahoidolla voidaan ehkäistä monia vaivoja, kuten jalkakipuja, jalkojen väsymystä, puutumista ja turvotusta. Jalkojen rasvauksella pidetään huolta ihon kosteustasapainosta ja ehkäistään jalkainfektioita. 

Puutteellinen jalkojen hoito näkyy yleisimmin jalkojen ihon muutoksessa, kuten jalkojen ihon kuivumisessa, jalkapohjiin ilmestyy känsiä ja kovettumia sekä kantapäät halkeilevat. Näiden ongelmien hoitaminen on erityisen tärkeää, koska pitkittyneenä ne voivat muuttua kivuliaiksi vaivoiksi ja altistaa jalat infektioille. 

 

Jalkakylvyt ovat erinomainen tapa hoitaa jalkojen terveyttä ja hyvinvointia. Kylpy kosteuttaa ihoa ja pehmentää kovettumia, samalla kun se tarjoaa rentouttavan ja virkistävän hetken. Karhean ihon poistamiseen jalkakylpy on myös hyvä vaihtoehto. 

Jalkakylvyn jälkeen kannattaa levittää kosteuttavaa jalkavoidetta, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä ja ehkäisemään kantapäiden halkeilua. On kuitenkin hyvä muistaa, että jalkaraspin käyttö kovettumiin on harkinnanvaraista, sillä liiallinen käyttö voi johtaa ihon paksuuntumiseen.


Diabeetikon jalat vaativat erityishuomiota

Diabetes ja jalat ovat yhdistelmä, joka vaatii erityistä tarkkaavaisuutta. Jalkojen asianmukainen hoito on tärkeää diabeetikoille, sillä jalkojen verenkierto voi olla heikentynyt, jolloin jalkojen tunto on lähes olematon. Jos pieniä haavoja tai ihomuutoksia ei huomata, ne voivat pahentua vakaviksi infektioiksi. Ottaen huomioon, että diabeetikoiden jalkojen parantuminen on huomattavasti hitaampaa kuin terveillä henkilöillä, on niistä huolehtiminen erityisen tärkeää ja päivittäiset tarkastukset ovat välttämättömiä. 

Jotta jalat pysyisivät terveinä ja kosteutettuina, CCS jalkavoide on turvallinen valinta diabeetikoille. Tuotteen päivittäinen käyttö auttaa varmistamaan, että jalat pysyvät joustavina, mikä vähentää kovettumien ja muiden vammojen riskiä. Jalkojen säännöllisillä terveystarkastuksilla ja asianmukaisella rasvauksella diabetesta sairastavat voivat suojella jalkojaan ennakoivasti uusilta komplikaatioilta.