Black Week

Black Week
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Olo-apteekin verkossa Black Friday on kokonainen Black Week

Olo-apteekin verkkokaupassa Black Friday kattaa lähes tuhat tarjousta kauneuteen ja hyvinvointiin. Emme  kuitenkaan malta millään pitäytyä yhdessä perjantaissa, vaan huikeat Black Week -tarjoukset avautuvat jo 14.11.2022, jolloin tarjolle ilmestyy läjäpäin suosikkituotteita aivan pimeään hintaan. Tarjoukset ovat voimassa 28.11. saakka, tai niin kauan kuin kampanjatuotteita riittää. Suosituimmat myydään aivan varmasti loppuun tänäkin vuonna, joten nopeus on valttia. 

Huomasitko, että lisäsimme myös toimitusvaihtoehtoja! Yhteistyössä Postnordin kanssa tarjoamme sinulle ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 20 euron ostoksiin koko Black Week -kampanjan ajan.

Black Friday verkkokauppa on yhtä kuin avain stressittömiin joululahjaostoksiin. Osta silloin kun sinulle sopii vaikka nojatuolista käsin, ja saat lähetyksen näppärästi (ja todella nopeasti!) lähimpään noutopisteeseen tai vaikka suoraan kotiovelle. Ai että on heleppoa!  

Black Friday 2022  

Tänä vuonna verkkokaupan suurta kampanjapäivää vietetään 25.11.2022. Olo-apteekin verkkokaupan Black Week -tarjouksista nappaat luottotuotteita tukemaan hyvää oloa arjessa. Black Friday on myös joulusesongin avauspäivä, kampanjasta ostat jo hyvissä ajoin toivotuimmat joulun kosmetiikka- ja hyvinvointilahjat - muistapa muuten antaa lahja myös itsellesi, olet sen varmasti ansainnut. 

Kovimmat kosmetiikkatarjoukset, parhaat vitamiinitarjoukset ja terveellisimmät joululahjat löydät tämän kampanjan tarjouksista. Osa tarjouksista on voimassa koko kampanja-ajan, ja muutamat huipputarjoukset ovat voimassa vain päivän. Kannattaa siis seurata valikoimaa, lisää tarjouksia tulossa kampanjan aikana! 

Joka tapauksessa näiden tarjoustuotteiden kysyntä on niin suurta, että kannattaa varmistaa omansa toimimalla nopeasti. Kampanjaan kannattaa valmistautua luomalla verkkokauppaan asiakastili ja tilaamalla uutiskirje, niin kuulet tarjouksista ensimmäisten joukossa, ja ostaminen käy nopeimmin.  

Tilaapa muuten tällä välin uutiskirje, niin kuulet myös näistä tarjouksista ensimmäisenä! 

Parhaat Black Friday tarjoukset 2022 

Mitäs näistä tarjouksista sitten kannattaa etsiskellä? Joulusesongin avaus tarkoittaa sitä, että löydät kiinnostavia juttuja paitsi itsellesi, myös kaikille läheisillesi. Takuuvarmasti bongaat ilahduttavan toivelahjan myös hänelle, jolla on jo kaikkea. Tutkipa vaikka näitä: 

    • Vitamiinit ja ravintolisät: päivittäiset hyvinvoinnin ja vastustuskyvyn tukipilarit ihan pimein hinnoin. Kyllä, näitä kannattaa santsata nyt koko perheelle!  
    • Kosmetiikkatarjoukset: Apteekkikosmetiikan suosituimmat lahjapakkaukset kauniissa kääreissä ovat joululahjojen kestosuosikkeja. Jos lahjapakkaus ei ole sinun vaihtoehtosi, valitse täsmätuotteet ja suosikkimerkkisi laajasta valikoimasta: luonnonkosmetiikka, anti age -seerumi tai perusvoiteet koko perheen ihonhoidon tarpeisiin.   
  • Hyvinvointia: Hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtiminen on helppoa näillä apuvälineillä. Hyvinvointiteknologia ja apuvälineet ovat satsaus terveyteen, ja näistä tuotteista on iloa pitkään. Hyvinvointivalikoiman laajuus saattaa yllättää, tutustu laajaan valikoimaan ja uutuuksiin, löydät Black Week -tarjouksista verenpainemittareita, Tens-laitteita, urheilukelloja, henkilövaakoja, painopeittoja, pilatesrullia, hierontapalloja, lihahuoltovasaran, Well02 hyvinvointilaitteen ja vaikka mitä muuta hyvän olon tueksi.    

Black Friday -apteekki ei ole kenties se tunnetuin kauppa mustan perjantain tarjouksistaan, mutta ihan varmasti se terveellisin valinta. Mottomme kuuluukin: satsaa hyvinvointiin, älä krääsään.   

Mustan perjantain tarina

Black Fridayta on vietetty jo vuosikymmeniä kiitospäivän jälkeisenä perjantaina, ja ilmiö on lähtöisin Yhdysvalloista. Päivästä on muodostunut perinteinen joulukaupan avauspäivä. Teemapäivän nimen syntymisestä kulkee montakin tarinaa. 

Yksi selitys kertoo, että kiitospäivä pyhineen oli poliisille musta liikenneruuhkien aiheuttaman kolarisuman vuoksi. Toinen selitys liittyy kauppiaiden kirjanpitoon: Black Fridayn tienoo käänsi alkuvuoden tappiolliset punaisella kirjatut tilikirjat mustalla merkityksi voitokkaiksi myyntipäiviksi.