Cerave

Cerave
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

CeraVe

Haluaisitko löytää laadukasta apteekkikosmetiikkaa, jolla ihosi pysyisi kosteutettuna, hyvinvoivana ja puhtaana? Meillä on sinulle ratkaisu! CeraVen laadukkaat ihonhoitotuotteet ovat oiva ratkaisu, kun sinua vaivaa ihon kuivuus tai karheus, tai etsit tuotteita ihon puhdistukseen. CeraVe-tarjoaa puhdistustuotteet niin kasvoille kuin vartalolle ja kosteuttavat tuotteet kasvoille, vartalolle, käsille ja jaloille.

Seuraavaksi opit lisää CeraVesta ja CeraVe-tuotteista, jotta löydät juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Asiakkaidemme huippusuosioon nousseet tuotteet viedään usein käsistä!   

Esittelyssä CeraVe

CeraVe on vuonna 2006 lanseerattu laadukas ihonhoitosarja, joka on sittemmin laajentunut useilla laadukkailla uutuuksilla. CeraVe-tuotteet ovat yhdessä ihotautilääkärien kanssa kehitettyjä ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät muun muassa keramideja, rasvahappoja ja muita ihoa hoitavia lipidejä. CeraVen tuotteet on suunniteltu päivittäiseen käyttöön sopiviksi.

CeraVe-tuotteiden sisältämät keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, eli rasvoja, jotka ylläpitävät ihon toimintaa ja pitävät kosteuden ihossa. Mikäli ihossa ei ole riittävästi keramideja, se kuivuu, ärtyy ja kutiaa eikä kykene suojaamaan kehoa optimaalisesti. Kaikki CeraVe-tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ja tehokkaasti kosteuttavia keramideja (keramidit 1, 3 ja 6-II).

CeraVe-puhdistustuotteet puhtaamman ihon puolesta

CeraVe-puhdistustuotteet sopivat niin ihon epäpuhtauksien vähentämiseen, päivittäiseen ihon puhdistukseen kuin meikkien poistamiseen. CeraVen puhdistustuotteista kaikki sisältävät keramideja ja muita ihoa helliviä ainesosia, joiden ansiosta tuotteet paitsi puhdistavat, myös hoitavat ihoa.

Puhdistustuotteita CeraVelta ovat: 1) Foaming Cleanser - vaahtoava puhdistustuote normaalille ja rasvoittuvalle iholle niin kasvoille kuin vartalolle, 2) Hydrating Cleanser, joka niin ikään sopii kasvoille ja vartalolle - sisältää keramidien ohella kosteuttavaa hyaluronihappoa, 3) SA Smoothing Cleanser - vaahtoava puhdistustuote, joka poistaa ylimääräisen lian sekä kosteuttaa ihoa, ja 4) Micellar Cleansing Water - meikinpoistaja, joka poistaa meikin vahvistaen ja kosteuttaen samalla ihoa. Ajankohtaisen valikoimamme löydät näiltä sivuilta.

CeraVe-kosteustuotteet taistelevat ihon kuivumista vastaan

CeraVe-kosteusvoiteet ylläpitävät ihon hyvinvointia ja kosteuttavat sitä tehokkaasti keramidien avulla. CeraVe valmistaa kahdeksaa kosteuttavaa tuotetta, joista saat apua niin kasvojen, käsien, jalkojen kuin vartalon ihon kuivuuteen.

Vartalon iholle CeraVe valmistaa kolmea tuotetta: 1) Moisturizing Cream -kosteuttava emulsio, 2) Daily Moisturizing Lotion -kosteusvoide ja 3) SA Smoothing Cream -kosteusvoide. Näistä kaksi ensimmäistä ovat kuivalle ja erittäin kuivalle iholle sopivia tuotteita, kun taas viimeisin on kevyesti kosteuttava ja silottava voide.

Kasvojen iholle CeraVen valikoimasta löytyy niin ikään kolme tuotetta: 1) Facial Moisturizing Lotion, 2) Facial Moisturizing Lotion with Sun Protection ja 3) Eye Repair Cream. Näistä kaksi ensimmäistä ovat kosteuttavia voiteita kasvojen iholle ja viimeisin on silmänympärysvoide, joka paitsi hoitaa ja kosteuttaa ihoa, myös häivyttää tummia silmänalusia. Kasvojen ihon kosteusvoiteista with Sun Protection -versio suojaa kasvojasi auringon vanhentavilta ja ihomuutoksia aiheuttavilta vaikutuksilta.

Käsille ja jaloille CeraVen valikoimasta löytyvät Reparative Hand Cream on kuivia ja karheita käsiä tehokkaasti hoitava ja kosteuttava voide ja Renewing SA Foot Cream - kosteuttava jalkavoide. CeraVen jalkavoide soveltuu kuivalle, karhealla ja paksulle jalkojen iholle. Tuote kuorii, kosteuttaa ja rauhoittaa ja jalkojen ihoa hellästi.