Cerave

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 25

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 25

Tilaamasi tuotteet

CeraVe

Haluaisitko löytää laadukasta apteekkikosmetiikkaa, jolla ihosi pysyy kosteutettuna, hyvinvoivana ja puhtaana? Meillä on sinulle ratkaisu! CeraVen laadukkaat ihonhoitotuotteet ovat oiva valinta, kun sinua vaivaa ihon kuivuus tai karheus. CeraVen tuotteet ovat loistava valinta myös silloin, kun etsit tuotteita ihon puhdistukseen. CeraVe tarjoaa puhdistustuotteet niin kasvoille kuin vartalolle sekä kosteuttavat tuotteet kasvoille, vartalolle, käsille ja jaloille.

 

Seuraavaksi opit lisää CeraVesta ja CeraVe-tuotteista, jotta löydät juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Asiakkaidemme huippusuosioon nousseet tuotteet viedään usein käsistä! Löydä Olo-apteekin valikoimista laadukkaat CeraVe-tuotteet vahvistamaan ihon suojamuuria.   

 

Esittelyssä CeraVe

CeraVe on vuonna 2006 lanseerattu laadukas ihonhoitosarja, joka on sittemmin laajentunut useilla laadukkailla uutuuksilla. CeraVe-tuotteet ovat yhdessä ihotautilääkärien kanssa kehitettyjä ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät muun muassa keramideja, rasvahappoja ja muita ihoa hoitavia lipidejä. CeraVen tuotteet on suunniteltu päivittäiseen käyttöön sopiviksi, joten voit huoletta ottaa ne osaksi jokapäiväiseen ihonhoitoon ja -puhdistukseen.

 

CeraVe-tuotteiden sisältämät keramidit ovat ihossa luontaisesti esiintyviä lipidejä, eli rasvoja, jotka ylläpitävät ihon toimintaa ja pitävät kosteuden ihossa. Mikäli ihossa ei ole riittävästi keramideja, se kuivuu, ärtyy ja kutiaa eikä kykene suojaamaan kehoa optimaalisesti. Kaikki CeraVe-tuotteet sisältävät ihoa hoitavia ja tehokkaasti kosteuttavia keramideja (keramidit 1, 3 ja 6-II). Nämä luonnosta peräisin olevat keramidit auttavat vahvistamaan ja ylläpitämään ihon luonnollista suojamuuria, kuten CeraVe sen itse ilmaisee.

 

CeraVe-puhdistustuotteet puhtaamman ihon puolesta

CeraVe-puhdistustuotteet sopivat niin ihon epäpuhtauksien vähentämiseen, päivittäiseen ihon puhdistukseen kuin meikkien poistamiseen. CeraVen puhdistustuotteista kaikki sisältävät keramideja ja muita ihoa helliviä ainesosia, joiden ansiosta tuotteet paitsi puhdistavat, myös hoitavat ihoa.

 

Puhdistustuotteita CeraVelta ovat: 

  1. Foaming Cleanser: vaahtoava puhdistustuote normaalille ja rasvoittuvalle iholle, niin kasvoille kuin vartalolle.
  2. Hydrating Cleanser: tämä tuote niin ikään sopii kasvoille ja vartalolle. Hydrating Cleanser sisältää keramidien ohella kosteuttavaa hyaluronihappoa.
  3. SA Smoothing Cleanser: vaahtoava puhdistustuote, joka poistaa ylimääräisen lian sekä kosteuttaa ihoa.
  4. Micellar Cleansing Water: meikinpoistaja, joka poistaa meikin vahvistaen ja kosteuttaen samalla ihoa. 

 

Nämä upeat CeraVen puhdistustuotteet sekä ajankohtaisen valikoimamme CeraVe-tuotteita löydät näiltä sivuilta.

 

CeraVe Moisturising Cream ja kosteusvoiteet ihon kuivumista vastaan

CeraVe-kosteusvoiteet ylläpitävät ihon hyvinvointia ja kosteuttavat sitä tehokkaasti keramidien avulla. CeraVe valmistaa kahdeksaa kosteuttavaa tuotetta, joista saat apua niin kasvojen, käsien, jalkojen kuin vartalon ihon kuivuuteen.

 

CeraVe valmistaa vartalon iholle kolmea tuotetta: 

  1. Moisturizing Cream -kosteuttava emulsio.
  2. Daily Moisturizing Lotion -kosteusvoide
  3. SA Smoothing Cream -kosteusvoide. 

 

Näistä kaksi ensimmäistä ovat kuivalle ja erittäin kuivalle iholle sopivia CeraVen tuotteita, kun taas viimeisin on kevyesti kosteuttava ja silottava voide.