Equine Premium Gut Balancer 3,5 kg

163,60 €
30 päivän alin hinta: 163,60 €
Vertailuhinta: 0.04 €/g

Ruoansulatusta edistävä pro- ja prebiootteja sisältävä täydennysrehu hevosille.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Ruoansulatusta edistävä pro- ja prebiootteja sisältävä täydennysrehu hevosille. Yhden 3,5 kg pakkauksen kesto normaaliannoksella 350 vrk. Kustannustehokas ja maistuva Gut Balancer on suunniteltu tasapainottamaan hevosen suoliston mikrobiflooran toimintaa ja sitä kautta edistämään rehujen hyväksikäyttöä ja koko hevosen yleistä hyvinvointia. Konsentroitu jauhe sisältää Saccharomyces cerevisiae-hiivaa ja Preplex® -prebioottia joiden vaikutusta hevosen ruoansulatukseen on tutkittu paljon. Gut Balancer tukee suoliston mikrobiotan tasapainoa ja sen sisältämien ainesosien on osoitettu edistävän hevosen ruoansulatuksen tehokkuutta. Mikrobiotan oikeanlainen tasapaino on edellytys mm. mahdollisimman täydelliselle kuitupitoisen ravinnon hyödyntämiselle, tiettyjen elintärkeiden vitamiinien synteesille sekä tehokkaalle karkearehun sisältämän energian hyväksikäytölle. Suoliston mikrobiflooralla on myös tärkeä rooli tehokkaan immuunipuolustuksen saavuttamiseksi. Gut Balancer soveltuu täydennysrehuksi tukemaan hevosen yleistä hyvinvointia ja rehujen hyväksikäyttökykyä kaikille hevosille hevosen käyttötarkoituksesta riippumatta. Viimeaikaisen tutkimustiedon mukaan monet erilaiset ulkoiset tekijät, kuten olosuhde- ja ruokintamuutokset voivat vaikuttaa haitallisesti hevosen suoliston mikrobiotan tasapainoon. Gut Balanceria suositellaankin erityisesti elinolosuhteiden muutosten yhteydessä kuten sisä- tai ulkoruokintakauden vaihdoksessa, rehun vaihtuessa, vieroituksen yhteydessä ja talliympäristön muutoksissa, jotka kaikki voivat saada hevosen suolistoflooran reagoimaan muutokseen ei-toivotulla tavalla. Kovassa fyysisessä rasituksessa olevilla urheiluhevosilla (kilpailut, startit, kuljetukset, valmennukset) ja aina jos on syytä epäillä hevosen kokevan stressiä (tallinvaihdos/uusi ryhmädynamiikka jne) annoksen kaksinkertaistaminen hetkellisesti voi olla hyödyllistä. Gut Balanceria suositellaan myös varsoille ja siitostammoille rehun hyväksikäyttökyvyn maksimoimiseksi kasvu- ja laktaatiokaudella. Positiivisten vaikutusten saavuttaminen edellyttää valmisteen pitkäaikaista, säännöllistä käyttöä. BETA NOPS -sertifioitu (tutkitusti dopingvapaa).


Käyttöohjeet:

Hevoset: 10 g / vrk (=1 mitta) Pikkuponit: 5 g / vrk (=1/2 mittaa). Suositellaan ensisijaisesti jatkuvaa käyttöä, voidaan käyttää myös kuurina. Annos voidaan tarvittaessa kaksinkertaistaa. Pakkauksen riittoisuus (per 500 kg): suositusannos 350 vrk / tupla-annos 175 vrk. Kaksinkertaista annosta suositellaan: sisäruokintakauden ja laidunkauden vaihde, muut ruokinnan muutokset, kuljetus, kilpailukausi, siitostammat laktaatiokaudella, mahahaavan / suolistosairauden yhteydessä.


Ainesosat:

Koostumus: Sinimailanen (alfalfa), Frukto-oligosakkaridi (Preplex® -prebiootti), panimohiiva. Lisäaineet: Ruoansulatuksen tehostajat: Protexin probiootti Saccharomyces cerevisiae (CNCM I-4407) 4b1702; 1 x 10¹² CFU/kg; 1 x 10⁹ CFU/g Teknologiset lisäaineet: Akaasia-arabikumi (Preplex® -prebiootti) E414 Ravintoaineet (teoreettinen analyysi): Raakaproteiini: 21.0%, Raakakuitu 15.0%, Raakarasva 3.5%, Tuhka 7.5%, Natrium 0.1%

Tuotetiedot

Pakkauskoko3812 g
Brändi Equine
Markkinoija Pia Pharma Oy
SKU 342982
EAN 5027314503657
Kategorioita