Eucerin

Eucerin tarjoaa kliinisesti testattuja ja ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitettyjä ihonhoitotuotteita, jotka ovat suunniteltu hoitamaan ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Yli 100 vuoden ihonhoitokokemuksella Eucerin tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ihon yksilöllisiin tarpeisiin ja kaikille ihotyypeille varmistaen, että iho saa kaikkein parhaimman hoidon.

Tuotteet sisältävät vain tutkittuja, huolellisesti valittuja raaka-aineita vähentääkseen allergioiden ja ihoreaktioiden riskiä. Aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen on dermatologisesti perusteltu parhaiden tulosten saamiseksi. Tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden ja tekevät ihosta näkyvästi kirkkaamman. Eucerin edistää ulkoista kauneutta, sisäistä tasapainoa ja itseluottamusta.

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 53

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 53

Tilaamasi tuotteet

Kliinisesti testattua Eucerin apteekkikosmetiikkaa

Vaivaavatko ikävät auringonpolttamat, ikääntymismuutokset tai herkkä iho? Nämä voivat olla kiusallisia vaivoja, mutta onneksesi ne ovat hyvänlaatuisia ja näihin voidaan vaikuttaa päivittäisellä ihonhoidolla. Meiltä löydät muun muassa Eucerinin ikääntymismuutoksia hidastavat hyaluron filler -anti-age -tuotteet sekä aurinkosuojatuotteet koko perheelle.

Alla opit lisää siitä, mikä on Eucerin ja mitä ovat Eucerinin keskeiset tuoteryhmät. 

Mikä on Eucerin?

Eucerin on yli sadan vuoden ajan apteekeissa myyty dermokosmetiikan merkki, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin sekä ihon hyvinvoinvoinnin tueksi. Eucerin tarjoaa hellävaraisia, miellyttäviä tuotteita useille eri ihotyypeille. Eucerin-tuotteet sopivat myös herkälle iholle. Tuotteisiin on valittu raaka-aineita, jotka ovat laadukkaita ja mahdollisimman vähän allergisoivia.

Valikoimaamme kuuluu kymmeniä erilaisia Eucerin-tuotteita erilaisiin tarpeisiin lasten aurinkosuojista ikääntymismuutoksia estäviin anti-age -tuotteisiin. 

Ikääntymismuutoksia hillitsevät Eucerin anti-age -tuotteet

Eucerinin valmistavat anti-age -tuotteet ovat yksi myydyimmistä apteekkien anti-age -tuotteista. Eucerin Hyaluron Filler -tuotteet perustuvat kliinisiin tutkimuksiin ja valmistajan mukaan tuotteet estävät ikääntymisen vaikutuksia. Löydät Eucerinilta muun muassa ikääntymistä estävät yö- ja päivävoiteet eri ihotyypeille.

Eucerin aurinkosuojatuotteet

Eucerin aurinkotuotteet ovat innovatiivisia ja tehokkaita aurinkosuojatuotteita. Eucerinilta löydät aurinkosuojat niin lapsille kuin aikuisillekin, myös anti-age versiot. Aurinkotuotteita on saatavilla niin aurinkoallergiasta kärsiville, akneiholle kuin ihottumastakin kärsiville. Olo-apteekeista löydät runsaasti erilaisia Eucerinin aurinkosuojatuotteita suojakertoimilla SPF30 ja SPF50.

Eucerin pH5-tuotteet

Eucerin pH5 -tuotesarjassa korostuu ihan oman suojakalvon merkitys ihon hyvinvoinnille. Tästä tuotesarjasta löydät kattavan valikoiman tuotteita herkkää ihoa suojaamaan ja elvyttämään. pH5-sarjaan kuuluvat muun muassa erilaiset voiteet ja suihkuöljyt.