Feliway Classic haihdutin ja liuos 48 ml

48,60 €
30 päivän alin hinta: 48,60 €
Vertailuhinta: 0.33 €/g

Feromoniliuos tukemaan kissaa muutoksissa ja muissa kissaa pelottavissa sekä ahdistavissa tilanteissa.

Saatavilla

Tuotekuvaus

Kärsiikö kissasi ikävistä stressioireista, kuten merkkailu ja vetäytyvä käytös? Meiltä löydät Feliway-feromonihaihduttimet kissan stressin ja ahdistuksen selättämiseen.

Alla opit lisää siitä, miten kissan stressi ilmenee, mitä stressiä helpottavat Feliway-haihduttimet ovat ja miten niitä käytetään. 

Miten kissan stressi ilmenee?
Stressi, ahdistus ja pelko ovat yleisiä ongelmia kissoilla. Nämä voivat heikentää kissan elämänlaatua ja aiheuttaa monenlaisia ongelmia niin fyysiseen terveyteen kuin kissan käytökseenkin. Kissalle stressiä voivat aiheuttaa muun muassa uudet ja erilaisen hajuiset huonekalut, muutto, juhlat ja uudet perheenjäsenet.

Kissan stressi voi ilmetä muun muassa vääriin paikkoihin pissailemisena, arkuutena ja piileskelynä, huonekalujen raapimisena, muutoksina ruokahalussa, pakonomaisena pesemisenä sekä muiden kissojen kanssa tappelemisena. Huomaa, että joskus nämä oireet voivat johtua myös esimerkiksi kivusta - tämä mahdollisuus tulisi sulkea pois eläinlääkärillä, mikäli kissan käytös muuttuu äkisti.

Mikä on Feliway ja miksi se auttaa stressaantunutta kissaa?
Feliway sisältää kissan luontaisia feromoneja muistuttavia synteettisiä feromoneja. Feromonit ovat aineita, joita kissa erittää ollessaan tyytyväinen ja rentoutunut. Feromonivalmisteen levittäminen huoneilmaan haihduttimen avulla rentouttaa kissaa sekä helpottaa stressin oireita ja voi jopa auttaa käytöshäiriöihin.

Rentoutuneena kissasi on utelias ja leikkisä. Hyvinvoiva ja stressitön kissa hakeutuu kontaktiin, kulkee häntä pystyssä eikä haasta riitaa lajitoveriensa kanssa.

Miten Feliwayta käytetään?
Sijoita Feliway huoneeseen, jossa kissa viettää eniten aikaa tai jossa ongelmallista käytöstä, kuten merkkailua esiintyy eniten. Haihdutin kytketään pistorasiaan vähintään kuukaudeksi. Noin kuukauden jälkeen haihduttimeen voidaan tarvittaessa hankkia uusi vaihtopullo ja jatkaa sen käyttöä. Feliway suihketta voi käyttää tarvittaessa haihduttimen vaikutusta tehostamaan. Tarkista nesteen määrä haihduttimessa 3-4 vk käytön jälkeen ja lisää tarvittaessa nestettä. Haihdutinlaite tulee vaihtaa noin puolen vuoden (kuuden vaihtopullon) välein. Tuotetta tulee säilyttää huoneenlämmössä, vain sisäkäyttöön.

Säilytys: Huoneenlämmössä (15–25 ºC).

Pakkaus: Haihdutin sekä liuos 48 ml.

Ainesosat

Kissan naamaferomoni F3 2 %, apuaineita q.s. 100 g parafiinijohdosta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko148 g
Brändi Feliway
Markkinoija Orion
SKU 318678
EAN 7392592042210
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Feliway