Fillerina

Fillerina
Rajaa
Rajaa:
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
Rajaa
Rajaa:
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Fillerina-täyteainehoito kotikäyttöön ilman neuloja

Fillerina-täyteainehoito on ensimmäinen dermokosmeettinen täyteaine, jota käytetään ihon pinnalle, eikä pistetä ihoon. Fillerina-ihonhoitotuotteet auttavat madaltamaan iän tuomia juonteita, ja tuovat lisää volyymiä huulille ja poskipäille. Tuote vähentää kasvojen juonteita ja epätasaisuuksia hyaluronihappojen avulla.

Aktiiviaineena hyaluronihappo

Fillerina sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Hyaluronihapot vähentävät juonteita, epätasaisuuksia ja kasvojen löystymistä sekä antavat lisää volyymia esimerkiksi poskipäille ja huulille. Tuotteet sisältävät kuudesta yhdeksään eri kokoista hyaluronihappomolekyyliä. Eri kokoiset ja painoiset hyaluronihappomolekyylit varmistavat sen, että suurempi määrä hyaluronihappoja imeytyy ihon syvimpiin kerroksiin sekä dermiksessä että epidermiksessä, jossa ne sitovat itseensä vettä.

Tuloksena täyteläisempi ja sileämpi iho

Tuloksena on huomattavasti täyteläisempi iho ja silenneet juonteet, joita on aikaisemmin ollut vaikea häivyttää ilman pistoksia. 14 päivän täyteainehoidon vaikutus kestää noin 3-4 kuukautta, kun käytät samanaikaisesti Fillerina-voiteita. Fillerina-tuotteet sopivat sinulle, jos haluat häivyttää näkyviä juonteita, joita muodostuu luonnollisena osana elämää. Fillerina lisää volyymia huulille ja poskipäille sekä kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Näin teet Fillerina-täyteainehoidon

Fillerina-täyteainehoito levitetään iholle kerran päivässä aamulla tai illalla. Fillerina Gel sisältää hyaluronihappoja, jotka sitovat ihokudoksessa itseensä vettä. Jotta Fillerina Gel pääsee vaikuttamaan ihossa mahdollisimman tehokkaasti, on tärkeää huolehtia myös hyvästä nesteytyksestä ja juoda päivän aikana riittävästi vettä.

Levitä ensin Fillerina Gel applikaattorin avulla puhdistetuille kasvoille kohtiin, joissa haluat silottaa juonteita tai lisätä täyteläisyyttä (poskipäät ja/tai huulet). Levitä 1-2 ml Fillerina Geliä applikaattorin avulla. Geelin annetaan vaikuttaa ja imeytyä ihoon 10 minuuttia. Tuotetta ei hierota ihoon, vaan sen annetaan imeytyä. Imeytymisajan jälkeen jäljelle jäänyt tuote painellaan kevyesti ihoon sormenpäillä.

Tämän jälkeen iholle levitetään Fillerina Nourishing Film -seerumi. Levitä myös Nourishing Film -seerumi applikaattorin avulla. Jos ihosi on rasvaisuuteen taipuvainen, Nourishing Film –seerumin voi jättää väliin ja viimeistellä hoidon Fillerina-päivävoiteella. 

Parhaan hoitotuloksen saat, kun käytät 14 päivän täyteainehoitokuurin tukena ja hoitokuurien välillä Fillerina päivä- ja yövoidetta. Hoitojakso suositellaan uusittavaksi 3 - 4 kuukauden välein.