Arvio:
80% of 100

Gefilus Basic 20 kaps

7,70 €
30 päivän alin hinta: 7,70 €
Vertailuhinta: 0.24 €/g

Maitohappobakteerivalmiste, joka turvaa päivittäisen maitohappobakteerien saannin.

Saatavilla

Arvostelut

4
  • Pitää vatsan kunnossa

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Maitohappobakteerivalmiste, joka turvaa päivittäisen maitohappobakteerien saannin. Vaikuttavana aineena on maailman tutkituin maitohappobakteeri Lactobacillus rhamnosus GG, joka auttaa huolehtimaan suoliston bakteeritasapainosta. Sopii käytettäväksi myös antibioottikuurin aikana. Sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön.


Annostus: 1 kapseli päivässä.


Yksi kapseli sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG maitohappobakteeria. Säilyy huoneenlämmössä. Valmistettu Suomessa.Gefilus® ravintolisät ovat sini-valkoinen valinta, jotka tukevat suomalaista työtä ja osaamista. Kaikki Gefilus® ravintolisät valmistetaan Suomessa ja merkiksi kotimaisuudesta tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.


Pakkauskoko: 20 kapselia


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Lactobacillus rhamnosus GG, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Kapselin kuori: liivate (peräisin naudasta), väri (titaanidioksidi).


Yksi kapseli sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG -maitohappobakteeria.


Tuotetiedot

Pakkauskoko32 g
Päiväys 4.3.2025
Brändi Gefilus
Markkinoija Oriola
SKU 200546
EAN 6409945001501
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Gefilus