Arvio:
100% of 100

GUM Soft-Picks Comfort Flex Mint large 40 kpl

7,70 €
30 päivän alin hinta: 6,55 €
Vertailuhinta: 0.31 €/g

Hammasvälien puhdistukseen ei pelkkä harjaaminen riitä – päivittäiseen suun hoitoon tulisi kuulua vähintään kerran päivässä myös hammasvälien puhdistus, joka viimeistelee hyvän suuhygienian. GUM® Soft-Picks® sarjasta löydät helpon avun hammasvälien puhdistamiseen plakista ja ruoan tähteistä sekä ikenien verenkierron stimulointiin. Soft-Picks tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia. GUM® Soft-Picks® Comfort Flexissä on muiden Soft-Picksien® erinomaisten ominaisuuksien lisäksi ergonominen, hieman leveämpi kahva sekä joustava varsi. Soft-Picks® Comfort Flexissä on raikas mintun maku. Maku tulee suoraan luonnosta: ei sisällä sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita. Mukana kätevä matkapakkauskotelo.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • luottotuote

    laadukas luottotuote

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Lyhyt tuotekuvaus:

Hammasvälien puhdistukseen ei pelkkä harjaaminen riitä – päivittäiseen suun hoitoon tulisi kuulua vähintään kerran päivässä myös hammasvälien puhdistus, joka viimeistelee hyvän suuhygienian.

\n\n

GUM® Soft-Picks® sarjasta löydät helpon avun hammasvälien puhdistamiseen plakista ja ruoan tähteistä sekä ikenien verenkierron stimulointiin. Soft-Picks tuotteet eivät sisällä lateksia, puuta, metallia tai tiuraamikumia.

\n\n

GUM® Soft-Picks® Comfort Flexissä on muiden Soft-Picksien® erinomaisten ominaisuuksien lisäksi ergonominen, hieman leveämpi kahva sekä joustava varsi.

\n\n

Soft-Picks® Comfort Flexissä on raikas mintun maku. Maku tulee suoraan luonnosta: ei sisällä sokeria eikä keinotekoisia makeutusaineita.

\n\n

Mukana kätevä matkapakkauskotelo.

\n
Ainesosaluettelo:

Varsi : polypropeeni, 30% lasikuitu

\n\n

Harjas : TPE (elastomeeri)

\n

Ainesosat

Varsi : polypropeeni, 30% lasikuitu Harjas : TPE (elastomeeri)

Tuotetiedot

Pakkauskoko25 g
Päiväys 27.10.2025
Brändi Gum
Markkinoija Tamro
SKU 2211290
EAN 7630019905282
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Gum