Helosan 100 g jalkavoide

30 päivän alin hinta: 7,19 €
Tuote on poistunut myynnistä

Helosan Jalkavoide on tarkoitettu erityisesti jalkojen ihon hoitoon. Karbamidia sisältävä jalkavoide pehmentää kovettumia ja tekee ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi. 

Helosan Jalkavoide on tarkoitettu erityisesti jalkojen ihon hoitoon. Jalkavoide pehmentää kovettumia ja tekee ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi mm. karbamidin ansiosta. Voiteeseen on lisätty vettä sitovaa karbamidia, joka vaikuttaa pehmentävästi ihon sarveiskerrokseen.


Voiteen antiseptisia ominaisuuksia on tehostettu lisäämällä tuotteeseen maitohappoa. Antiseptisuutensa ansiosta Helosanilla on tehokas hajua vähentävä vaikutus.


Helosan Jalkavoidetta voi käyttää päivittäin tai jokaisen pesun jälkeen. Voide sopii käytettäväksi päivittäiseen jalkojen ihonhoitoon, hankaumiin, jalkojen ihon halkeamien hoitoon ja kovettumiin (esim. kantapäät ja kyynärpäät).

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Urea, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Eucalyptus globulus, Sodium Hydroxide.


Tuotetiedot
SKU 319475
EAN 7313910685704
Brändi Helosan
Markkinoija Pharmaxim
Pakkauskoko100 g
Tuoteryhmät