i3.1 ratiopharm 30 fol kaps

Arvio:
100% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.68 €/kpl
20,30 €
30 päivän alin hinta: 20,30 €

i3.1 ratiopharm sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valittuja maitohappobakteerikantoja. Se lisää maitohappobakteerien määrää suolistossa ja voi siten ylläpitää suoliston monipuolista mikrobiomia. Päivittäiseen käyttöön.

i3.1 ratiopharm on kliinisesti tutkittu maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valittuja maitohappobakteerikantoja. Se sisältää kolmea eri maitohappobakteerikantaa:

Lactobacillus plantarum CECT 7484

Lactobacillus plantarum CECT7485

Pediococcus acidilactici CECT 7483


Yksi i3.1 ratiopharm-kapseli sisältää vähintään 3 miljardia bakteeria. Valmisteen bakteerikannat on eristetty terveiden ihmisten suolistosta ja ne säilyvät tutkitusti elävinä ruoansulatuskanavan läpi. i3.1 ratiopharm lisää maitohappobakteerien määrää suolistossa ja voi siten ylläpitää suoliston monipuolista mikrobiomia.


Valmiste on laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, soijaton ja makeutusaineeton eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Se sopii myös erityisruokavaliota noudattaville, mm. laktoosi-intorelantikoille, vegaaneille, kasvis- tai FODMAP-ruokavaliota noudattaville.


Yksi kapseli päivässä ruokailun jälkeen. Maitohappobakteerit ovat turvallisia käyttää myös kuurina lääkekuurin tai antibioottikuurin yhteydessä.


Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Pakkauskoko: 30 kapselia


Tämän valmisteen käyttöä ei suositella tilanteissa, joissa käyttäjällä on tunnettu yliherkkyys jollekin valmisteen sisältämistä ainesosista. Jos sinulla on jokin vakava tai krooninen sairaus, kysy neuvoa lääkäriltä tai apteekkihenkilökunnalta ennen i3.1 ratiopharm -valmisteen käyttöä.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Täyteaine (maltodekstriini), Pediococcus acidilactici (CECT 7483), Lactobacillus plantarum (CECT 7484), Lactobacillus plantarum (CECT 7485), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti). Kasviperäinen kapselikuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E 464) ja väriaine (titaanidioksidi).

Tuotetiedot
Pakkauskoko30 kpl
Päiväys 30.4.2024
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2141265
EAN 6430020731457
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm