Arvio:
100% of 100

Lahjakortti Olo-apteekin verkkokauppaan

Alkaen 30,00 €

Asti 150,00 €

30,00 €
Vertailuhinta: 0.00 €/kpl

Olo-apteekin verkkokaupan lahjakortilla annat lahjaksi hyvää oloa! Lahjakortti on passeli valinta erityisesti silloin, kun lahjansaajan toiveet ja mieltymykset mietityttävät.   


Lahjakortti toimitetaan sähköisesti lahjansaajan sähköpostiin, joten lahjakortti ennättää perille nopeasti myös silloin kun lahjan hankkimisella on jo kiire. Lahjakortin summan voi käyttää joko kerralla tai useammassa erässä ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Hyvän olon lahja löytyy Olo-apteekista!

Want to send a physical gift card or prefer to keep things digital?
Nimesi
Vastaanottojan nimi
Vastaanottojan sähköposti

Arvostelut

5
  • Helppo ja tykätty lahja

    Yleensä kun olen tilannut lahjakortteja, ne toimitetaan muutaman päivän viiveellä. Tämä Olo-apteekin lahjakortti toimitettiin HETI sähköpostiin, josta täydet pisteet! Olen usein myöhään liikkeellä, joten arvostan tätä paljon! Olo-apteekista löytyykin sitten monipuolisesti kaikenlaista kosmetiikkaa ja ravintoainetta ym, joita voi sitten tilata. Itse käytän pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa ja sitäkin löytyy hyvät valikoimat. Toimitukset minun kokemuksella ovat nopeat.

Tuotekuvaus

Olo-apteekin verkkokaupan lahjakortilla annat lahjaksi hyvää oloa! Lahjakortti on passeli valinta erityisesti silloin, kun lahjansaajan toiveet ja mieltymykset mietityttävät.   


Lahjaksi mukavampi olo! Ostamalla Olo-apteekin lahjakortin välität samalla viestin, että lahjansaajan hyvinvointi on sinulle tärkeä. Lahjansaaja pääsee valitsemaan verkkokaupan laajasta valikoimasta itselleen mieluisimmat tuotteet.  


Valitse lahjakortin arvo, kortin ulkoasu ja täytä lahjansaajan tiedot sekä omat terveisesi, ja jatka maksamaan.  


Olo-apteekin verkkokaupan lahjakortti toimitetaan sähköisesti lahjansaajan sähköpostiin. Lahjakortin summan voi käyttää joko kerralla tai useammassa erässä. Hyvän olon lahja löytyy Olo-apteekista!


Tuotetiedot

Pakkauskoko1 kpl
Brändi Olo-apteekki
Markkinoija Olo-apteekki
SKU 20000131
EAN 112233
Kategorioita