Locobase

Locobase
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Locobase rasvainen emulsiovoide 100 g emulsiovoide
  Arvio:
  96%
  6,20 €
 2. Locobase Repair 100 g erikoisvoide
  Arvio:
  97%
  18,40 €
 3. Locobase Repair Erikoisvoide 30 g emulsiovoide
  Arvio:
  90%
  7,10 €
 4. Locobase Repair Voide 50g
  Arvio:
  100%
  11,00 €
 5. Locobase rasvainen emulsiovoide 350 g emulsiovoide
  Arvio:
  100%
  17,60 €
 6. Locobase Everyday Special Body Lotion 300 ml
  Arvio:
  100%
  10,90 €
 7. Locobase Eczema Cream 30 g tuubi
  8,00 €
 8. Locobase Renew 100 g
  15,10 €
 9. Locobase Itch Relief Coolmousse 100ml pumppupullo
  15,70 €
 10. LOCOBASE ECZEMA CREAM TUUBI 60 G
  15,60 €
 11. Locobase Psoriasis Cream 50 ml
  16,10 €
Aseta nousevaan järjestykseen

Locobase-voiteet: Ratkaisu kuivalle ja herkälle iholle

Kuiva ja herkkä iho voi olla todella rasittavaa ja epämukavaa. Ihon kutina, punoitus, ärsytys ja kuivuminen voivat vaikeuttaa arkea ja heikentää elämänlaatua. Onneksi on olemassa tehokkaita tuotteita, jotka voivat auttaa kuivan ja herkän ihon hoidossa. 

Locobase-voiteet voivatkin olla erinomainen ratkaisu juuri sinun ihonhoidon tarpeisiisi!

 

Mikä on Locobase?

Yli 30 vuotta sitten joukko ihotautilääkäreitä päätti kehittää erikoisvoiteen erityisesti hyvin kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Heidän tavoitteenaan oli luoda voide, joka soveltuisi myös kortisonivoidehoidon täydentämiseen ihottuman hoidossa. Tästä kehitystyöstä sai alkunsa Locobase-tuotesarja, joka on nykyään laaja valikoima tutkittuja ihonhoitotuotteita, joita myydään yli 25 maassa.

Locobase tarjoaa korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti kuivalle, halkeilevalle ja atooppiselle iholle. Sen tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion kuluttajien keskuudessa erinomaisen tehonsa ansiosta. Tuotesarja sopii niille, joiden iho tarvitsee tavallista perusvoidetta enemmän pysyäkseen pehmeänä, sileänä ja ehjänä.

Locobase-tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa, ja ne ovat hypoallergeenisia ja kliinisesti testattuja. Niiden sisältämät korkealaatuiset ainesosat, kuten keramidit, auttavat vahvistamaan ihon suojakerrosta, säilyttämään ihon kosteutta ja lievittämään ihon ärsytystä.

 

Locobase Repair - voide erittäin kuivalle ja vaurioituneelle iholle

Locobase Repair on voimakkaasti hoitava emulsiovoide, joka on suunniteltu erityisesti erittäin kuivalle ja vaurioituneelle iholle. Se auttaa korjaamaan ja uudistamaan ihon pintakerrosta, tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman. 

Repair -voide sisältää jopa 63% rasvaa, joka muodostaa suojakalvon ihon pinnalle, estäen kosteuden haihtumista. Tämä tuote on täydellinen valinta niille, jotka kärsivät kuivuudesta ja halkeilusta esimerkiksi käsissä, jaloissa tai kasvoissa, sekä atooppisen ihon oireiden, kuten ekseeman ja psoriasiksen, hoidossa.

 

Locobase Protect - kuivan ja herkän ihon voide

Protect on erityisen rasvainen, suojaava voide, joka auttaa suojaamaan ihoa ulkoisilta tekijöiltä, kuten tuulelta, kylmyydeltä ja ilman kuivuudelta. Voide sopii erinomaisesti herkälle ja kuivalle iholle, ja se imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Se luo suojaavan lipidiesteen, mutta antaa samalla ihon hengittää ja estää ihon luontaisen kosteuden haihtumisen.

Protect -voidetta suositellaan myös hyvin herkän ihon hoitoon ja atooppisen ihon täydentävään hoitoon.

 

Locobase Everyday Special - päivittäiseen käyttöön ja kuivalle, herkälle iholle sopiva hoitolinja

Locobase-tuoteperheeseen kuuluu myös Everyday Special -hoitolinja, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Tämä linja sisältää päivittäiseen käyttöön tarkoitetun suihkuöljyn ja vartalovoiteen. Näiden tuotteiden avulla voit hoitaa ihoasi hellävaraisesti ja tehokkaasti päivittäin.

 

Locobase Eczema Cream - atooppisen ihon oireiluun

Eczema Cream on kortisoniton erikoisvoide, joka on suunniteltu ihottuman ja ärtyneen ihon hoitoon. Nopeasti imeytyvä voide auttaa lievän tai keskivaikean atooppisen ihottuman oireiden hoidossa. Se auttaa vähentämään kutinaa, kuivuutta ja punoitusta, sekä rauhoittamaan ärtynyttä ihoa.

Eczema Cream sisältää ihoa pehmentäviä ja kosteuttavia ainesosia, jotka imeytyvät nopeasti jättämättä ihoa tahmaiseksi. Voide tukee ihon luonnollista paranemisprosessia ja auttaa ehkäisemään ihotulehdusta. Tämä tuote on täydellinen valinta lievän ja keskivaikean atooppisen ihottuman hoitoon sekä aikuisille, lapsille ja vauvoille.

 

Locobase Itch Relief Coolmousse - kutiavan, ärtynyttä ja kuivaa ihon rauhoitus

Itch Relief Coolmousse on kevyt, vaahtoava mousse, joka on suunniteltu erityisesti ihon kutinan ja kuivuuden lievittämiseen sekä ärtynyttä ihoa rauhoittamaan.

Coolmousse sisältää aloe veran lehtiuutetta ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa jättäen sen pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Välitön viilentävä vaikutus auttaa helpottamaan ihoärsytystä ja kutinaa nopeasti. Tuote imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa tahmaiseksi.

 

Sopivatko Locobase-tuotteet herkälle iholle?

Herkkä iho reagoi herkästi ulkoisista ärsykkeistä, kuten saippuasta, kemikaaleista tai muista ulkoisista ärsykkeistä, ja kaipaa siksi erityisesti rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia. Locobase-tuotteet sisältävät tällaisia ainesosia, minkä ansiosta ne sopivat erinomaisesti herkän ihon hoitoon ja suojaamiseen.

 

Locobase-tuotteiden ainesosat ja niiden hyödyt

Locobase-tuotteiden ainesosat on valittu huolella parantamaan kuivan ja herkän ihon kuntoa. Tuotteiden avulla voidaan hoitaa erilaisia ihon ongelmia, kuten kuivumista, ärsytystä, kutinaa tai ekseemaa. Ainesosat voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

 • 1. Kosteuttavat ainesosat: Esimerkiksi glyseriini toimii tehokkaana kosteuttavana aineena, jonka tarkoituksena on säilyttää vesi ihon pintakerroksessa. Tämä auttaa estämään ihon kuivumista, pitää ihon pehmeänä ja helpottaa kuivuudesta johtuvien ongelmien kuten kutinan hoitoa.
 • 2. Ihoa vahvistavat ainesosat: Keramidit ovat lipidimolekyylejä, jotka ovat ihon luonnollinen osa. Ne vahvistavat ihon suojakerrosta ja auttavat näin ehkäisemään veden haihtumista ja suojaamaan ihoa ulkoisista tekijöistä. Locobase-tuotteet sisältävät usein keramideja, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa ja toimintaa.
 • 3. Ihotulehdusta ehkäisevät ainesosat: Aloe vera -uute sisältää runsaasti luonnollisia tulehdusta ja kutinaa lievittäviä aineita. Se auttaa kosteuttamaan ihoa tehokkaasti, rauhoittamaan ärsytystä ja kutinaa sekä edistämään ihon normaalin paranemisprosessin.

 

Locobase kokemuksia: Asiakkaiden arvostelut ja suosituimmat tuotteet

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Locobase-voiteisiin ja kokeneet niiden auttavan kuivan ja herkän ihon hoidossa. Yksi Olo-apteekin suosituimmista Locobasen tuotteista onkin Repair -voide on ollut suosittu valinta erityisesti erittäin kuivan ja vaurioituneen ihon hoitoon. Monet käyttäjät ovat kertoneet sen auttaneen heitä parantamaan ihoaan merkittävästi.

Toinen suosittu tuote on Locobase Eczema Cream, joka on erityisesti ekseeman hoitoon suunniteltu voide. Voide auttaa ekseeman oireiden lievityksessä, kuten kutinan ja punoituksen vähentämisessä.

Locobase Protect -voidetta ovat monet käyttäjät kehuneet sen nopeasti imeytyvän, miellyttävän koostumuksen ansiosta. Tämä voide sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön normaalin tai kuivan ihon hoidossa.

 

Locobase-tuotteiden käyttö: vinkkejä ja vastauksia yleisiin kysymyksiin

Kuinka usein voidetta tulisi levittää?

Voidetta tulee levittää ohuelti iholle niin usein kuin se tuntuu tarpeelliselta. Joillakin ihmisillä tämä tarkoittaa 1-2 kertaa päivässä, kun taas toiset saattavat tarvita useampia kertoja päivässä, erityisesti kuivempien alueiden parantamiseksi.

Voivatko Locobase-tuotteet auttaa ihosairauksien, kuten ekseeman ja psoriasiksen, hoidossa?

Kyllä, Locobase-tuotteet voivat auttaa lievittämään ekseeman ja psoriasiksen aiheuttamia oireita, kuten kutinaa, punoitusta ja hilseilyä. On kuitenkin tärkeää huomata, että jokaisen iho on erilainen, eikä yhdenkään tuotteen voida taata sopivan kaikille. Jos olet epävarma siitä, mikä voide sopisi parhaiten sinun ihollesi, älä epäröi kysyä neuvoa apteekista, josta voit saada asiantuntevaa ohjausta ja suosituksia.

Miten Locobase-voiteet eroavat toisistaan?

Locobase-tuoteperhe on laaja, ja eroja voi olla tuotteiden koostumuksessa, vaikuttavien aineiden pitoisuuksissa ja käyttötarkoituksissa. Esimerkiksi Repair on kehitetty erittäin kuivan ja vaurioituneen ihon hoitoon, kun taas Protect on kevyempi voide, joka sopii hyvin normaalin tai kuivan ihon suojeluun ja kosteutukseen. On tärkeää lukea tuotetiedot huolellisesti ja valita juuri sinun ihotyypillesi ja tarpeillesi sopivat tuotteet.