Madara

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 93

Tilaamasi tuotteet

 1. Madara Misellivesi 400ml
  Arvio:
  93%
  20,83 € 24,50 €
 2. Madara SOS Hydra seerumi 30ml
  Arvio:
  100%
  29,67 € 34,90 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 93

Tilaamasi tuotteet

MÁDARA: ihonhoitoa pohjoisesta luonnosta

MÁDARA sai alkunsa neljän latvialaisnaisen intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan. Mádara valmistaa korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita pohjoisen tehokkain kasviraaka-ainein. Ne ovat peräisin sertifioiduilta luomutiloilta luonnonkosmetiikalle asetettujen standardien mukaisesti.

Neljän naisen unelmasta onkin kasvanut maailmalla hyvin tunnettu ainutlaatuisen luonnonkosmetiikan valmistaja. Korkealaatuisten tuotteiden, yksinkertaisen ja tyylikkään designin ja reilun yritystoiminnan perusperiaatteita toteuttaa nyt neljänkymmenen ihmisen tiimi yhdessä MÁDARAn perustajien kanssa.

Mádara-tuotteiden laatu ja luonnonmukaisuus

Mádaran luonnonkosmetiikka ulottuu vielä kauneutta ja tehokkuuttakin syvemmälle. Valitsemalla Mádaran tiedät varmuudella käyttäväsi vain vaarattomia ja sertifioituja raaka-aineita. Tuotteita testaavat sertifioidut dermatologistit ja monet kuluttajat. Tuotannossa käytetyt aineet ja metodit ovat ympäristöystävällisiä. Mádara on kansainvälisten ECOCERT standardien mukaisesti täysin luonnollinen ja ekologinen tuotesarja. Se on vapaaehtoinen standardi, joka sertifioi kosmetiikkatuotteita varmistamalla tuotteiden luonnollisen alkuperän. ECOCERT kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleeni glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön.

Mádara-tuotteiden tehokkuus

Mádaran luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Baltialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa ovat apuna luomassa korkealaatuisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita.