Arvio:
97% of 100

Maitohappobakteeri B+C+D Ratiopharm 100 kaps

21,70 €
30 päivän alin hinta: 21,70 €
Vertailuhinta: 0.26 €/g

Maitohappobakteeri B+C+D Ratiopharm hyvinvoinnin päivittäiseen ylläpitoon ja vastustuskyvyn tukemiseen. 

Saatavilla

Arvostelut

4.9
 • Paras maitohappobakteeri, joka antaa hyvää suojaa lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä flunssa yms. aikoina.

  Suosittelen
 • Auttaa pitämään suoliston tasapainossa, hyvä tuote.

  Suosittelen
 • Maitohappotabl.

  Suosittelen, edulliset.

  Suosittelen
 • Hyvä tuote, ei ärsytä vatsaa. Edullinen ja riittoisa pakkaus

  Suosittelen
 • Hyvä tuote

  Edullinen ja monipuolinen maitohappobakteeri-vitamiini yhdistelmä

 • Edullinen ja hyvä tuote flunssakauden vastustuskyvyn tukemiseen

  Suosittelen

Tuotekuvaus

Hyvinvoinnin päivittäiseen ylläpitoon ja vastustuskyvyn tukemiseen. Maitohappobakteeri + BCD ratiopharm sisältää kuutta eri maitohappobakteerikantaa ja B,-C- ja D‐vitamiineja. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön monipuolisen ruokavalion tukena. B6‐, B12‐, C‐ ja D‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


Päiväannos sisältää kuutta eri maitohappobakteerikantaa. Sisältää vähintään 1,5 miljardia elävää bakteeria. Valmisteen B‐,C‐ ja D‐vitamiinit tukevat vastustuskykyäsi. D‐vitamiini ylläpitää myös luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvointia. Lisäksi B‐vitamiini vähentää väsymystä ja tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa. C‐vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka tukee myös vastustuskykyä.


Stressi, perimä, yksipuolinen ravinto, lääkekuurit ja alkoholi voivat vahingoittaa suoliston tasapainoista bakteerikantaa. Ravintolisän maitohappobakteerit lisäävät hyvien maitohappobakteerien määrää suolistossa. Maitohappobakteerit ovat turvallisia käyttää myös kuurina lääkekuurin tai antibioottikuurin yhteydessä.


Aikuisen suositeltava vuorokausiannos 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Ei suositella alle 1-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Maitohappobakteeri+BCD ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoproteiinia.


Pakkauskoko: 100 kapselia


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, tiamiini (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), Streptococcus thermophilus, askorbiinihappo (C-vitamiini), Bacillus coagulans, piidioksidi, magnenesiumstearaatti, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), pyridoksiini (B6-vitamiini), kolekalsiferoli (D3-vitamiini; sisältää maissitärkkelystä, liivatetta ja sakkaroosia), pantoteenihappo (B5-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini; sisältää maltodekstriinejä, sitruunahappoa, natriumsitraattia), dekstriini (maissi), tärkkelys (maissi), gelatiini (liivate, peräisin naudasta), väriaine E171 (titaanidioksidi).Tuotetiedot

Pakkauskoko83 g
Päiväys 28.2.2025
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2103521
EAN 6430020730795
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm