Maitohappobakteeri + B Ratiopharm 100 kaps

Arvio:
97% of 100
Saatavilla
Vertailuhinta: 0.20 €/kpl
19,60 €
30 päivän alin hinta: 15,68 €

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuusi eriä maitohappobakteerikantaa ja kuutta B-vitamiinia vastustuskykyäsi tukemaan.

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta eri maitohappobakteerikantaa ja B‐vitamiinia vastustuskykysi tueksi. Valmiste sopii päivittäiseen käyttöön monipuolisen ruokavalion tukena. Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.


Tuote-edut


  • Maitohappobakteerit ja B-vitamiinit samassa kapselissa
  • Kaikille 1-vuotiaasta ylöspäin
  • Kapselit voi myös avata ja sekoittaa ruokaan tai juomaan
  • Päivittäiseen käyttöön


B6‐ ja B12‐vitamiinit edistävät immuunijärjestelmäsi normaalia toimintaa. B‐vitamiinit vähentävät väsymystä, tukevat normaalia energia-aineenvaihduntaa ja ylläpitävät vastustuskykyä. B‐vitamiinien puutostiloja voi esiintyä mm. sairastelun, lääkehoidon, stressin, fyysisen rasituksen ja väärien ruokailutottumusten yhteydessä.


Stressi, perimä, yksipuolinen ravinto, lääkekuurit ja alkoholi voivat vahingoittaa suoliston tasapainoista bakteerikantaa. Ravintolisän maitohappobakteerit lisäävät hyvien maitohappobakteerien määrää suolistossa. Maitohappobakteerit ovat turvallisia käyttää myös kuurina lääkekuurin tai antibioottikuurin yhteydessä.


Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli 2 kertaa päivässä. Ei suositella alle 1-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Maitohappobakteeri + B ratiopharm ei sisällä laktoosia, soijaa, gluteenia eikä maitoa.


Pakkauskoko: 100 kapselia


Maitohappobakteerikannat:


  • Lactobacillus bulgaricus
  • Bacillus coagulans (= L. sporogenes)
  • Lactobacillus acidophilus
  • Streptococcus thermophilus
  • Bifidobacterium lactis
  • Bifidobacterium breve

Yhteensä vähintään 1,5 miljardia elävää bakteeria, kun otat päivittäin kaksi kapselia (vuorokausiannos).


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Lactobacillus bulgaricus, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Streptococcus thermophilus, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), kalsium-D-pantotenaatti (B5-vitamiini), Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, riboflaviini (B2-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä ja maissitärkkelystä), tiamiininitraatti (B1-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), syanokobalamiini (B12-vitamiini, sisältää maltodekstriiniä, natriumsitraattia ja sitruunahappoa), väriaine (E171), täyteaine (maissidekstriini), liivate, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, kolloidinen piidioksidi, talkki).


Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: B1-vitamiini 0,84 mg (76 %*), B2-vitamiini 0,96 mg (69 %*), B3-vitamiini 10,80 mg (68 %*), B5-vitamiini 3,60 mg (60 %*), B6-vitamiini 1,20 mg (86 %*), B12-vitamiini 0,60 mikrog (24 %*), Lactobacillus bulgaricus, Bacillus coagulans (= L. sporogenes), Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve vähintään 1,5 miljardia elävää bakteeria.  


*%-osuus aikuisen vuorokautisen saannin vertailuarvosta.


Tuotetiedot
Pakkauskoko100 kpl
Päiväys 30.9.2024
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2011161
EAN 6430020730245
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm