Melzen

Melzen
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
  • Uni ja nukkuminen 1tuote
  • Melatoniini 1tuote
  • Vitamiinit ja ravintolisät 1tuote
  • Ravintolisät unenlaatuun 1tuote
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

MELZEN ravintolisät auttavat nukahtamaan

Jos nukahtaminen takkuilee ja kestää kauan, voi taustalta löytyä epätasapainoa psykologisissa toiminnoissa. Stressaavat ajatukset voivat häiritä nukahtamista, tai herättää yöllä.

Kokeile kotimaisia MELZEN-melatoniinituotteita

MELZEN on kehitetty nykyelämän haasteisiin.

Tuotteiden ainesosat auttavat lyhentämään nukahtamisaikaa, tukevat normaaleja psykologisia toimintoja sekä auttavat vähentämään uupumusta. Juuri sitä, mitä moni kaipaa, kun epäsäännölliset työajat, kiire tai stressi verottavat unta ja jaksamista.

Myös sosiaalinen media voi aiheuttaa paineen siitä, että koko ajan pitäisi olla saavutettavissa, eikä aikaa rauhoittumiseen jää riittävästi. Nukahtaminen on tällöin hidasta, ja ajatukset eivät tunnu rauhoittuvan uneen.

MELZEN-tuotteet auttavat näissä tilanteissa vähentämään uupumusta ja lyhentämään nukahtamisaikaa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja niillä on Avainlipputunnus.

MELZEN-tuotteiden hyväksytyt terveysväitteet

Kaikki MELZEN-tuotteesta käytetyt terveysväitteet perustuvat melatoniinin ja B6-vitamiinin osalta Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) hyväksymiin terveysväitteisiin.

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa.

B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.