Multivita

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 49

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 49

Tilaamasi tuotteet

Multivita

Monivitamiinit, Omega-rasvahapot, magnesiumvalmisteet sekä muut ravintolisät ovat hyvä tapa täydentää terveellistä ruokavaliota ja pitää huolta hyvinvoinnista. Kun haluat lisätä omaan elämääsi aimo annoksen terveyttä ylläpitäviä hivenaineita sekä vitamiineja voit kääntyä Multivita-tuotteiden puoleen. Olo-apteekista löydät lukuisia Multivita-ravintolisiä ja vitamiineja sekä aikuisille että lapsille. 

 

Multivita on osa suomalaista Orionia, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat myös monet muut tunnetut lääkkeet ja terveystuotteet, kuten Sebamed-pesunesteet, Nasolin-nenäsumute sekä Bevita Eye -silmätipat. Multivita on Orionin vitamiineihin ja hivenaineisiin erikoistunut tuotesarja.

 

Tutustu eri ravintolisiin tuotteiden omilla sivuilla, joista löydät lisätietoa tuotteiden ainesosista sekä ravintolisien käytöstä. Jatka lukemista, jos haluat lisää tietoa Multivitan tuotevalikoimasta sekä tuotteiden sisältämistä vitamiineista, rasvahapoista ja hivenaineista. Voit myös tarvittaessa kysyä lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme, joka auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivat Multivita-tuotteet. Kun tiedät millaiset Multivita-ravintolisät sopivat parhaiten omiin tarpeisiisi voit tilata ne kätevästi Olo-apteekin verkkokaupasta.

 

Hivenaineet

Hivenaineet ovat ihmisen hyvinvoinnille välttämättömiä kivennäisaineita. Vaikka niiden päivittäinen tarve on pieni, voivat hivenaineiden puutokset aiheuttaa erilaisia vaivoja. Jokaisella hivenaineella on ihmisen elimistössä sille oma tehtävänsä ja yhdessä eri hivenaineet pitävät huolta kehon toiminnasta ja hyvinvoinnista.

 

Hivenaineiden joukkoon kuuluvat mm.:

  • jodi
  • kromi
  • magnesium
  • mangaani
  • seleeni
  • sinkki
  • rauta 

 

Koska keho ei pysty itse valmistamaan hivenaineita, on ne saatava ravinnosta. Joissain tapauksissa riittävä hivenaineiden saanti ei kuitenkaan aina ole mahdollista ja voi ilmetä erilaisia puutostiloja. Tällöin hivenaineita sisältävät ravintolisät ovat loistava ratkaisu. 

 

Multivita-tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia hivenaineita sisältäviä ravintolisiä, kuten magnesiumia sisältäviä tuotteita. Esimerkiksi magnesiumsitraatti on oiva lisä urheilijoiden ja kuntoilijoiden ruokavalion tueksi. Multivitan magnesiumlisät ovat kaiken lisäksi saatavilla hyvänmakuisina purutabletteina.

 

Vitamiinit

Kuten hivenaineet myös vitamiinit on saatava ravinnosta optimaalisen hyvinvoinnin takaamiseksi ja puutostilojen välttämiseksi. Vitamiinit voidaan jakaa rasva- ja vesiliukoisiin vitamiineihin. Rasvaliukoisia vitamiineja ovat A-, D-, E- ja K-vitamiinit. Vesiliukoisia vitamiineja ovat puolestaan B- ja C-vitamiinit. Näiden riittävä saanti voidaan terveellisen ruokavalion lisäksi taata ravintolisänä nautittavilla vitamiineilla, joita on useita myös Multivitan valikoimissa. 

 

Yleisiä ravintolisänä otettavia vitamiineja ovat vesiliukoiset B- ja C-vitamiinit sekä D-vitamiini, jonka lisäksi voit valita Multivita-tuotteista useita eri vitamiineja sisältävät monivitamiinit. Monivitamiineissa voi olla mukana myös eri hivenaineita ja ne ovat saatavilla sekä tavallisina tabletteina että veteen sekoitettavina potretabletteina. Tutustumalla eri Multivita-vitamiineihin ja monivitamiineihin voit löytää erinomaiset ja laadukkaat ravintolisät omaa ruokavaliotasi täydentämään. Multivitalla on myös erityisesti lapsille tarkoitettuja hyvänmakuisia monivitamiineja. Tuotteiden sisältämät määrät vitamiineja ja hivenaineita perustuvat suomalaisiin ravitsemussuosituksiin. 

 

Rasvahapot

Vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi Multivita-tuotteisiin kuuluu laadukkaita rasvahappovalmisteita. Näitä ovat esimerkiksi Omega-3 rasvahappoja sisältävät kalaöljykapselit, jotka tukevat muun muassa sydämen normaalia toimintaa ja aivojen sekä näkökyvyn hyvinvointia. Myös vegaaneille ja kasvissyöjille soveltuva pellava-oliiviöljykapseli sisältää omega 3-, 6- ja 9 rasvahappoja niiden riittävän ja monipuolisen saannin varmistamiseksi.

 

Multivita-tuotteet Olo-apteekin verkkokaupasta

Tutustu Orionin Multivita-tuotteisiin, kun haluat täydentää ruokavaliotasi laadukkailla ja turvallisilla ravintolisillä. Vitamiinit, hivenaineet sekä rasvahapot aikuisille ja lapsille voit tilata kätevästi Olo-apteekin verkkokaupasta. Multivita-tuotteiden tarkemmat ainesosat ja eri vitamiinien sekä hivenaineiden pitoisuudet löydät tuotesivuilta, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivat ravintolisät osaksi terveellistä elämäntapaa.