Murumuru

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Murumuru - kotimaista luonnonkosmetiikkaa Helsingin Herttoniemestä

Vuonna 2018 lanseerattu kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki Murumuru on yhtä herkullinen kuin nimensäkin. Murumurun kaikki tuotteet valmistetaan lähituotantona Suomessa, ja niissä käytetään paljon kotimaisia raaka-aineita, kuten nokkosuutetta, mustaherukansiementä sekä takiaisenlehtiuutetta. Ihana yksityiskohta on tuotteiden ilahduttava karkkimainen tuoksu.

Tuotesarjasta löytyy tuotteita niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin, ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Murumurun kaikkia tuotteita yhdistää monikäyttöisyys ja mahdollisimman lyhyt raaka-ainelista. Tuotteet ovatkin oiva keino vähentää kehon päivittäistä kemikaalikuormitusta.

Halusimme luoda kompaktin ihonhoitosarjan, jonka käyttö on helppoa ja yksinkertaista, mutta kuitenkin samalla hauskaa ja elämyksellistä, kertoo Murumurun Brand manager Emilie Raittinen.

Kotimaisten lähellä tuotettujen raaka-aineiden lisäksi Murunmurun tuotteissa käytetään murumuruvoita, jota saadaan murumurukasvin siemenistä. Murumuruvoi tunnetaan tulehdusta ja ihon punoitusta vähentävästä vaikutuksestaan. Se on myös tehokas ja luonnollinen ihon kosteuttaja, joka parantaa ihon joustavuutta estämällä kosteuden haihtumista iholta.

Murumurun suosituin tuote on heleyttävä ja kirkastava C-vitamiiniseerumi, joka saa väsyneen ihon hehkuvaksi ja energiseksi. Se sisältää C-vitamiinin lisäksi hyaluronihappoa, kotimaista kaurauutetta sekä ihon suojakerrosta tukevia prebiootteja.

Murumurun tuotteet suunnitellaan, tehdään ja pakataan Suomessa

Murumuru on läpikotaisin kotimainen tuotesarja. Kaikki tuotteet suunnitellaan, tuotetaan, testataan ja pakataan saman katon alla Helsingin Herttoniemessä.

Olemme hurjan ylpeitä tuotekehitystiimistämme, joka jatkuvasti kokeilee ja pohtii uusia keinoja hyödyntää suomalaisen luonnon raaka-aineita. Kiinnitämme erityishuomiota myös tuotteiden pakkauksiin, ja pyrimme jatkuvasti vähentämään esimerkiksi muovin käyttöä pakkaamisessa.

Kaikki Murumurun tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeettomia ja vegaanisia.