Nicorette

Nicorette

Suusumute

Purukumi

Imeskelytabletti

Microtab

Depotlaastari

Inhalaattori

Käyttöohjevideot

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 38

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 38

Tilaamasi tuotteet

NICORETTE® auttaa tupakoinnin lopettamisessa 

NICORETTE® on tutkitusti tehokas apu tupakoinnin lopettamiseen. Nikotiinikorvaushoidolla helpotat tupakoinnin lopettamisesta johtuvia nikotiinin vieroitusoireita.

Nicorettella on laaja valikoima tupakoinnin lopettamiseen tarkoitettuja tuotteita, kuten nopeavaikutteinen suusumute, pitkävaikutteinen nikotiinilaastari tai suussa hajoava kielenalustabletti.

Nikotiinipurukumit ja imeskelytabletit ovat saatavilla raikkaissa mintun- ja hedelmänmauissa. Nicorettella on myös markkinoiden ainoa marjanmakuinen suusumute. Nicorette-tuotteet ja opastuksemme voivat auttaa tukemaan tahdonvoimaasi, jotta voit lopettaa tupakoinnin lopullisesti. NICORETTE® -kun tarvitset voimaa voittaa tupakanhimon.

NICORETTE® on lääke avuksi vieroitusoireisiin kun lopetat tupakoinnin. Sisältää nikotiinia. Lue pakkausseloste. Ei lasten ulottuville. Kun aloitat hoidon, lopeta tupakointi kokonaan. Jos sinulla on krooninen ihosairaus (koskee vain laastareita), sydän- tai verisuonitauti, olet raskaana tai imetät, keskustele hoidosta lääkärisi kanssa. Ei alle 18-vuotiaille. FI-NI-2300002 © McNeil 1/2023

Löydä sopiva tuote