Novexpert

Novexpert
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Novexpert luonnonkosmetiikkaa

 

Novexpertin taival laadukkaiden luonnonkosmetiikan tuotteiden parissa alkoi Ranskassa vuonna 2008. Cyrille Telingen perustaman Novexpert-merkin takana on vuosien ammattitaitoa ja asiantuntemusta ihonhoidosta ja sen tuotteet ovat 100% luonnollisia. Tuotteissa yhdistyvät siis lääketieteellinen asiantuntemus sekä luonnolliset ja luotettavat raaka-aineet, jotka tekevät hyvää ihollesi.

Koska Novexpertin tuotteet ovat alansa experttien suunnittelemia sekä ainesosiltaan puhtaita, tuotteita voivat käyttää myös muun muassa raskaana olevat sekä imettävät äidit ilman mahdollisia haittoja tai vaaroja. Novexpertin luonnonkosmetiikka on lisäksi täysin vegaanista, joten se käy myös heille, jotka haluavat pitää hyvää huolta ihostaan, mutta myös eläimistä ja ympäristöstä. Hypoallergeenisten tuotteidensa ansiosta Novexpert tarjoaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa myös herkälle iholle ja kaikille ihotyypeille. Löydät siis varmasti juuri itsellesi ja omalle ihotyypillesi sopivat tuotteet Novexpert-merkin laadukkaasta ja luotettavasta valikoimasta.

Lue lisää, sillä kerromme enemmän Novexpertin tarjoamista luonnollisista ihonhoidon tuotteista ja heidän upeasta valikoimasta luonnonkosmetiikan tuotteita moneen tarkoitukseen.

Novexpert-tuotteet kaikille ihotyypeille

Novexpertin valikoimasta laadukasta ja 100% luonnollista kosmetiikkaa löydät erilaisia tuotesarjoja eri tarkoituksiin sekä erilaisilla ainesosilla. Esimerkiksi Sinkki-sarjassa on mukana tuotteita ihon epäpuhtauksien ehkäisemiseen ja hoitoon sekä anti-age -ihonhoitotuotteita. Sinkki eri muodoissaan onkin perinteisesti laajalti käytetty ja tehokas aine myös ihonhoidossa.

 

Novexpert-tuotevalikoiman Magnesium-sarja puolestaan sisältää tuotteita moneen tarkoitukseen, mukaan lukien iholla näkyvien ikääntymisen merkkien torjuntaan sekä ihon puhdistamiseen ilman ärsyttävää vaikutusta. Ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ovat myös C-vitamiinia sisältävät ihonhoitotuotteet monipuolisten tuotteiden valikoimasta. Novexpert itsekin korostaa C-vitamiinin lukuisia hyötyjä ja käyttökohteita ihonhoidossa sekä sen monipuolisesti tarjoamia mahdollisuuksia ihosi hyväksi. 

 

Näiden lisäksi Novexpertillä on tuotteita, joissa loistavat monet muut ihoasi hellivät ainesosat, kuten Omega-rasvahapot sekä hyaluronihappo. Tutustu monipuolisesti eri tuotteisiin ja Novexpertin tuotesarjoihin, joista löydät ratkaisun lukuisiin ihonhoitoon liittyviin pulmiin luotettavasti ja luonnollisesti.

Novexpert anti-age -tuotteet

Novexpertin luonnollisten ja luotettavien ihonhoitotuotteiden joukosta löydät myös laadukkaita anti-age -valmisteita ihostasi huolehtimiseen. Näihin kuuluvat muun muassa Anti-Aging -kasvovoide ja -vesi sekä ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevä seerumi. Esimerkiksi Novexpertin sinkkiä sisältävä ja kuoriva kasvovesi hoivaa ihoasi yön aikana, kun levität sitä puhtaille kasvoille iltaisin. Seerumi puolestaan soveltuu käytettäväksi aamuin illoin ja sen sisältämä C-vitamiini auttaa pitämään ihosi nuorekkaana ja eloisana.

Luonnonkosmetiikkaa terveelle iholle

Erilaiset kasvovoiteet sekä ihonhoitotuotteet esimerkiksi silmänympärysiholle auttavat sinua kosteuttamaan ihoasi sekä rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Erityisesti Novexpertin magnesiumia sisältävät tuotteet soveltuvat mainiosti ihon puhdistamiseen ja puhtaana pitämiseen tavalla, joka ei ärsytä ihoasi. Kaiken lisäksi ihosi tykkää, kun tuotteissa ei ole käytetty mitään turhaa tai epämääräistä.

Vaikeita epäpuhtauksia vastaan löydät esimerkiksi oman tuotteen, jonka teho on peräisin aineen sisältämästä sinkistä. Sinkki myös lieventää ärtyneen ja epäpuhtauksista kärsivän ihon tulehdusta ja vähentää näpyistä koituvia arpia.  Omega-rasvahappojen voimalla ihosi puhdistava puhdistusöljy on puolestaan erinomainen valinta esimerkiksi meikin puhdistamiseen iholta. Koska aine on muiden Novexpert-tuotteiden tapaan hypoallerginen, se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille.