Nurme

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen

Nurme luonnonkosmetiikkaa Virosta 

Nurme on pieni eestiläinen perheyritys, joka valmistaa artesaanityönä laadukasta ja eettistä luonnonkosmetiikkaa. Sana ”Nurme” tarkoittaa luontoa, joka on tärkein inspiraation lähde tuotekehityksessä. Pakkausdesign, tuoksut ja värimaailma henkivät raikkautta ja moderniutta. Valikoimastamme löydät Nurme palasaippuat ja shampoot niin naisten kuin miesten ja erilaisten ihotyyppien tarpeisiin. 

Saippuan tekoon tarvitaan öljyjä, lipeää ja nesteitä. Nurmen saippuoissa käytetään vain kasviöljyjä ja -rasvoja. Osa käytetyistä rasvoista on kiinteitä, kuten kookosvoi, kookosöljy ja palmuöljy, ja osa nestemäisiä kuten oliivi- ja auringonkukkaöljy. Kolmantena Nurmen saippuan osana, nesteenä, käytetään joko vettä, vuohenmaitoa tai yrttiteetä, saippuasta riippuen.

Nurmen käsintehdyt saippuat tehdään kylmämenetelmällä. Siinä yhdistetään sulatettu rasva tai öljy lipeäseoksen kanssa, sekoitetaan ja lisätään eteeriset öljyt ja yrtit. Tämän jälkeen seos kaadetaan puisiin muotteihin ja annetaan levätä päivästä kahteen. Kun seos on kiinteytynyt, saippua leikataan, minkä jälkeen saippua kypsyy vielä kuukaudesta kahteen kuukauteen tehtaan hyllyillä. Tänä aikana saippuan pH-arvo tasaantuu, saippua kovettuu ja muuttuu ihoystävälliseksi.