Nuxe

Nuxe
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

NUXE - Ihoa ja aisteja hemmottelevaa ihonhoitoa luontoa kunnioittaen

Ranskalainen NUXE on Aliza Jabèsin perustama kosmetiikkamerkki, jonka tuotteissa yhdistyvät luonnon vahva hoidollisuus, tieteellisesti todistettu tehokkuus ja aisteja herättelevä käyttökokemus. Nuxen tuotteet kehitetään heidän omassa laboratoriossaan Pariisissa ja valmistetaan heidän omalla tehtaallaan tarkkojen farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Ranskassa sarjan tuotteille on myönnetty 45 patenttia.

Valitse aistilliset ja tehokkaat Nuxe-tuotteet osaksi päivittäistä ihonhoitorituaaliasi ja tarjoa kokonaisvaltaista hyvinvointia niin keholle kuin mielelle.

Luonnon inspiroimaa, vastuullista ihonhoitoa laadusta tinkimättä

Luonto, kasveista saadut vaikuttavat aineet ja niiden ihonhoidolliset ominaisuudet ovat sarjan perustamisesta lähtien olleet Nuxe-tuotteiden innoittajina ja inspiraationa. Ekologisuus, luonnon kunnioittaminen ja läpinäkyvyys niin raaka-aineissa kuin kaikissa tuotteiden valmistusvaiheissa on alusta asti kuulunut yhtiön toimintaperiaatteisiin. Nuxe on myös sitoutunut huomioimaan vastuullisuuden koko tuotteen elinkaaren ajan. Tämä näkyy niin tuotteiden koostumuksissa kuin niiden pakkauksissakin.

Nuxe Bio Organic – luomusertifioitu, vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja

Nuxe Bio Organic -luonnonkosmetiikkasarjan ihonhoitotuotteet ovat Ecocert-sertifioituja ja vegaanisia. Bio Organic -tuotteissa hyödynnetään ainoastaan tehokkaita, luonnosta saatuja vaikuttavia aineita ja niiden tuoksut ovat 100 prosenttisesti luonnollista alkuperää. Tuotteiden sisältämät huolellisesti valikoidut kasviuutteet vaikuttavat näkyvästi ihon hyvään kuntoon. Miellyttävän tuntuiset ja tuoksuiset koostumukset täydentävät käyttökokemuksen ja tekevät päivittäisestä ihonhoitohetkestäsi kokonaisvaltaisen, aisteja herättelevän kokemuksen.