Olivia Klein

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Olivia Klein puhdasta kosmetiikkaa -  ei mitään ylimääräistä

 

Suomalainen Olivia Klein on kosmetiikan ihonhoitosarja, jonka tuotteissa korostuvat luonnollisuus, puhtaus ja yksinkertaisuus. Turvallisista ainesosista luonnonmukaisesti valmistettu kosmetiikka on erinomainen valinta niin ihmisille, jotka käyttävät tuotteita kuin myös ympäristölle. Luonnollisuuden takaavat erityisesti luonnonmukaisesti valmistetut ja luonnosta peräisin olevat tuotteiden ainesosat sekä kierrätettävät ja turvalliset pakkaukset, joissa Olivia Kleinin tuotteet myydään.

 

Olivia Kleinin puhtaista ja laadukkaista luonnonkosmetiikan tuotteista paistaa myös luottamus ja läpinäkyvyys tuotteiden sisällön suhteen. Olivia Klein -kosmetiikasta on jätetty pois kaikki turha ja ylimääräinen, mukaan lukien hajusteet, väriaineet sekä muut ainekset, joita ei tuotteissa tarvita.

 

Olivia Kleinin noudattamat puhtauden, kestävän kehityksen sekä luonnollisen kauneuden arvot ovat sellaisia, joiden taakse jokaisen meistä on varmasti helppo asettua. Tutustu Olivia Klein -luonnonkosmetiikkaan ja juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaan, jossa korostuu luonnon puhtaus sekä ihmisten ja ympäristön arvostus.

 

Allergiaystävällistä kosmetiikkaa ja tuotteita herkälle iholle

Olivia Kleinin omaa nimeä kantavan ihonhoitosarjan tarina alkoi Olivian omasta kokemuksesta ja vaikeuksista erilaisten oireiden sekä vaivojen kanssa. Yli 20-vuotisen kosmetiikan parissa vietetyn uransa aikana Olivia allergisoitui ja herkistyi erilaisille tuotteille ja aineille. Kaiken lisäksi hän alkoi saada erilaisia vaivoja laktoosi-intoleranssista atooppiseen ihoon ja muihin yliherkkyyksiin. Tämän lisäksi hän ei voinut käyttää tuotteita, jotka sisältävät monia kosmetiikassa laajasti käytettyjä lisäaineita ja hajusteita.

 

Olivian omien vaikeuksien ja asiantuntemuksen pohjalta syntyi tuotesarja kaikille Olivian kaltaisille, jotka haluavat iholleen vain luonnollisia ja puhtaita ainesosia sisältäviä tuotteita. Luonnollisten ainesosien joukossa on muun muassa aloe vera, joka toimii Olivia Klein -kosmetiikan tuotepohjana. Tämän lisäksi lähes kaikki Olivia Kleinin tuotteet ovat myös vegaanisia, joten niistä voivat nauttia mahdollisimman monet.

 

Luonnollista kosmetiikkaa kuivalle ja atooppiselle iholle

Olivia Kleinillä on lukuisten erilaisten tuotteiden joukossa erinomaisia aineita kuivan sekä atooppisen ihon hoitoon puhtaasti ja ihoa ärsyttämättä. Näissä tuotteissa ihoa kosteuttavat aloe veran lisäksi muun muassa kookos-, viinirypäle- ja kamomillaöljy. Esimerkiksi Olivia Kleinin kosteuttavaa ja hajutonta vartalovoidetta voidaan käyttää päivittäiseen ihonhoitoon, jonka lisäksi se sopii käytettäväksi yhdessä haluamasi seerumin kanssa.

 

Tuotevalikoimassa on myös kosmetiikkaa aknestä kärsivän ihon hoitoon. Ärtynyttä, rasvaista ja epäpuhtauksista kärsivää ihoa hoitavat esimerkiksi DMAE sekä AHA-hapot, jotka tasoittavat ihoa ja hoitavat aknen oireita. Myös näissä tuotteissa herkkää ihoa hellii raikas aloe vera.

 

Olivia Kleinin tuotteet ikääntyneelle iholle

Antioksidantteja sisältävä kasvovoide sopii puolestaan hyvin ikääntyneen ihon hoitoon sekä iholla näkyvien ikääntymisen merkkien hoivaamiseen. Esimerkiksi A, B, C ja E -vitamiineja sisältävällä kasvovoiteella voit pitää ikääntyneen ihon terveenä ja kosteutettuna. Nämä antioksidantit ja vitamiinit ovat tehokkaita erilaisten iholle koituvien vaurioiden hoidossa ja ikääntymisen merkkien ehkäisemisessä.

 

Olivia Kleinin tuotevalikoimasta löydät kosmetiikkaa sekä nuorelle että ikääntyneelle iholle, jonka lisäksi osa tuotteista soveltuu myös hiusten ja kynsien hoitoon sekä käsille ja jaloille. Tarvitsitpa laadukasta luonnonkosmetiikkaa kuivalle iholle, ikääntymisen merkkejä ehkäisemään tai johonkin muuhun tarkoitukseen, voit olla varma, että Olivia Kleinin allergiaystävällisten ihonhoitotuotteiden joukosta löydät puhdasta kosmetiikkaa myös omalle ihollesi.

 

Olivia Klein: puhdasta kosmetiikkaa ilman lisättyjä hajusteita tai väriaineita

Jos kärsit ongelmista, jotka johtuvat usein ihonhoitotuotteissa olevista lisäaineista, hajusteista tai muusta ylimääräisestä, Olivia Klein ja hänen puhdas kosmetiikkansa ovat avuksi juuri sinulle. Tutustu Olivia Kleinin tuotevalikoimaan, josta löydät monipuolisesti erilaisia tuotteita ihonhoitoon allergiaystävällisesti ja luonnonmukaisesti. Sen lisäksi, että Olivia Kleinin luonnonkosmetiikka tekee hyvää sinulle ja ihollesi, tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä ainesosien sekä hankittujen pakkausten ansiosta. Tämän lisäksi Olivia Kleinille on tärkeää kosmetiikan liika- ja hukkakäytön minimoiminen. Voit siis käyttää tuotteita puhtaalla omallatunnolla - ja tietenkin puhtaalla ja terveellä iholla.