Arvio:
80% of 100

Ophtim Eye Forte 0,4% silmätipat pipetit 20 x 0,5 ml

10,40 €
30 päivän alin hinta: 10,40 €
Vertailuhinta: 0.20 €/g

Ophtim Eye Forte on steriili, säilöntäaineeton silmätippaliuos. Se on viskositeetiltaan paksumpi (0,40 % natriumhyaluronaatti) silmätippa ja soveltuu etenkin yökäyttöön.

Saatavilla

Arvostelut

4
 • Erinomainen

  Hyvä tuote, voitelee yö aikaan, silmät eivät tunnu aamulla kuivilta. Tykkään käyttää myös päivällä, tosi kuiviin silmiin. Yksi pipetti riittää moneen kertaan.

  Suosittelen
 • Suosikkisilmätipat

  Riittoisat silmätipat ja kätevä uudelleen suljettava korkki. Helppo ottaa esim. lompakkoon mukaan.

  Suosittelen
 • Ophtim eye forte

  Nopeavaikutteinen, kesto suhteellisen lyhyt. Ei toimi yön aikaisessa käytössä.

Tuotekuvaus

Ophtim Eye® -tuotteiden vaikuttava aine on hyaluronihappo. Se on kehon oma aine, jota on luonnostaan myös silmissä. Hyaluronihapolla on kosteutta lisääviä ja sitovia sekä kyynelkalvon tasapainoa ylläpitäviä ominaisuuksia. Kaikki Ophtim Eye® -sarjan silmätipat ovat steriilejä ja säilöntäaineettomia. Tuotteita voi käyttää myös piilolinssien kanssa.


Ophtim Eye Forte on steriili, säilöntäaineeton silmätippaliuos. Se on viskositeetiltaan paksumpi (0,40 % natriumhyaluronaatti) silmätippa ja soveltuu etenkin yökäyttöön. Pipetit ovat uudelleensuljettavia ja niitä voi käyttää 12 tuntia avaamisen jälkeen. Pullo säilyy avattuna 4 kk. Pullojen ja pipettien kärki on pyöristetty ja se tekee silmätippojen käyttämisestä miellyttävää.


Tutustu huolella pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Kuuluu CE-merkittyihin terveydenhuollon laitteisiin ja tarvikkeisiin.

Ainesosat

0,40 % natriumhyaluronaatti


Tuotteen koostumus voi muuttua. Tarkistathan ainesosat aina pakkauksesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoko51 g
Päiväys 31.12.2025
Brändi Ratiopharm
Markkinoija Teva Finland
SKU 2373439
EAN 6430020730894
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Ratiopharm