Oxyal Triple Action Spray 10ml

Saatavilla
Vertailuhinta: 1.48 €/ml
Tarjous voimassa 3.4.2023 asti
14,80 € 18,50 €
30 päivän alin hinta: 14,80 €

Oxyal Triple Action Spray  on voiteleva silmäsumute, joka sisältää lipidejä (triglyseridejä) ja kosteuttavia ainesosia (natriumhyaluronaattia ja karbomeeria). Tuote vahvistaa kyynelkalvon kaikkia kolmea kerrosta ja pehmentää silmän pintaa. Koostumus on suunniteltu niin, että se jää silmän pinnalle ja helpottaa oireita pitkäkestoisesti.

Silmien vuotaminen voi johtua kuivuudesta. Syynä voi olla lipidien puute kyynelkalvon pinnalla. Tutkimusten mukaan 86 %:lla kuivista silmistä kärsivistä ihmisistä on liian vähän lipidejä kyynelkalvossa*. Oxyal Triple Action Spray lisää sekä kosteutta että lipidejä, mikä auttaa säilyttämään silmän kosteuden.

Nopea ja helppo annostella sumutteena

Sumutepullosta on nopeaa ja helppoa annostella tuotetta. Voidaan käyttää sekä silmille että silmäluomille. Oxyal Triple Action Spray virkistää silmänympärysihoa. Se lievittää nopeasti hilseilevää ja ärtynyttä ihoa ja helpottaa allergian oireita.

Oxyal Triple Action Spray sopii kaikille, jotka kärsivät silmien kuivuuden aiheuttamista oireista, kuten väsyneistä, rasittuneista tai vuotavista silmistä, kirvelystä tai roskan tunteesta tai silmänympärysihon kuivuudesta. Suihke sopii niille, joiden mielestä silmätippojen käyttö on hankalaa tai jotka haluavat nopean ja helppokäyttöisen tuotteen. Tuote säilyy avattuna 6 kuukautta. Käytä ennen viimeistä käyttöpäivää. Piilolinssien käyttäjä: ota piilolinssit silmistä, annostele tuote ja odota noin 15 minuuttia ennen kuin asetat piilolinssit takaisin.

Natriumhyaluronaatti (0,05%), karbomeeri, glyseroli, lipidikomponentti, natriumhydroksidi, puhdistettu vesi.

Tuotetiedot
SKU 2139475
EAN 4030571007319
Brändi Oxyal
Markkinoija Bausch & Lomb Nordic
Pakkauskoko10 ml
Tuoteryhmät