Physiomer

Physiomer
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
 • Flunssan hoito 1tuote
 • Sinkki 1tuote
 • Silmät, korvat ja nenä 6tuotetta
 • Tukkoinen tai kuiva nenä 6tuotetta
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Physiomer Strong Jet 210 ml
  Arvio:
  100%
  13,20 €
  Ei saatavilla
Aseta nousevaan järjestykseen

Physiomer on luonnollinen ratkaisu flunssaan ja nenäongelmiin.


Physiomer-tuotesarjaan kuuluu laaja valikoima luonnollisia (ei lääkeainetta sisältäviä) nenäsuihkeita ja nenähuuhteita sekä aikuisille että lapsille. Tuotteet auttavat erilaisiin nenäongelmiin, joita voi ilmetä vilustumisen, flunssan kaltaisten oireiden, allergioiden ja poskiontelo-ongelmien aikana sekä nenäleikkausten jälkeen.

Physiomer-tuotteet voivat auttaa lievittämään nenävaivoja, kuten nenän tukkoisuutta, nenän vuotamista, nenän limakalvojen kuivumista tai kroonista epämukavuutta nenässä. Physiomer-nenähuuhteen päivittäisellä käytöllä on myös ennaltaehkäisevä vaikutus, koska se vähentää riskiä jälkitaudeille korvissa, nenässä ja kurkussa.

Kaikki Physiomer-nenähuuhteet sisältävät luonnollista merivettä ja mineraaleja. Sarjaan kuuluu myös nenähuuhtelu, joka on kehitetty erityisesti vauvoille ja pienille lapsille (Physiomer Baby).

Physiomer Hyperton ja Menthol ovat luonnollisia tukkoisuutta vähentäviä nenäsuihkeita, jotka sisältävät hypertonista (2,2% suolaliuos) merivettä.

Physiomer Virus Defense -nenäsuihke sisältää sorbitolia (vastaa 2,3 %:sta suolaliuosta) ja karrageloosia, jota uutetaan punalevästä.

Physiomer Poskiontelot sisältää puhdistettua vettä ja Cyclamen Europeeum L -kasviuutetta.

Physiomer-tuotteet ovat lääkinnällisiä laitteita. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä.