Arvio:
100% of 100

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe - Sitruuna Lime 240g

14,89 €
30 päivän alin hinta: 14,89 €
Vertailuhinta: 0.06 €/g
Tarjous voimassa 31.7.2024 asti

Puhdistamo Elektrolyyttijauhe - Sitruuna Lime on herkullisen makuinen tehonesteyttäjä. Sopii ympärivuotiseen käyttöön. Sisältää natriumin lähteenä toimivan Guérande-merisuolan sekä muiden keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®), 0 grammaa sokereita.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Ihan paras maku ja tuote

    Käytän päivittäin, jotta vesi imeytyy paremmin. Helteellä/urheillessa ihan must. Maku täydellinen kun säädään annostusta niin että vahvuus juuri itselleni mieleinen. Muita en käytä enää.

    Suosittelen
  • Omasta kokemuksesta paras elektrolyyttijuomajauhe kuumille kesäpäiville, muuten hikoillessa, kehon kuivumistiloihin sekä dysautonomian ja pitkän koronan hallintaan.

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Puhdistamon elektrolyyttijauhe on sokeriton, kokonaisvaltainen ja herkullisen makuinen juomajauhe, joka auttaa pitämään yllä tarpeellisten elektrolyyttien tasapainoa elimistössämme. Se sisältää natriumin lähteenä toimivan Guérande-merisuolan sekä muiden keskeisimpien elektrolyyttien lisäksi muun muassa C-vitamiinia sekä orgaanista rikkiä (OptiMSM®).


Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen aina kun hikoilemme esimerkiksi urheillessa, saunoessa tai kuumana kesäpäivänä. Yksi annos sisältää vain 0,1 g hiilihydraatteja.


Tuotteen elektrolyytit ja muut mineraalit ovat peräisin korkealaatuisista lähteistä. Elektrolyyttijauheemme perusta, natrium, saadaan aurinkokuivatusta kokonaisesta raffinoimattomasta Guérande -merisuolasta, joka sisältää natriumin lisäksi runsaasti mineraaleja ja hivenaineita. Mukana on lisäksi hyvin imeytyvää muotoa magnesiumista, tärkeimpiin elektrolyytteihin lukeutuvia kaliumia ja kalsiumia, sekä tavanomaista C-vitamiinia vatsaystävällisempää kalsiumaskorbaattia.


Vegaaninen tuote.


Annostus: Yksi teelusikka (5 g / 5 ml) 1-4 kertaa vuorokaudessa veteen (3-7 dl) sekoitettuna. Tuote soveltuu käytettäväksi nesteytykseen esimerkiksi urheillessa, saunoessa, kuumana kesäpäivänä tai aina kun hikoilemme.

Ainesosat

Metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM®), Guérande-merisuola, happamuudensäätöaine (omenahappo), kaliumglukonaatti, magnesiummalaatti, kalsiumaskorbaatti, kaliumbikarbonaatti, luontainen aromi, tiiviste (saflori, spirulina), makeutusaine (steviasta saatavat stevioliglykosidit)

Tuotetiedot

Pakkauskoko240 g
Päiväys 25.4.2026
Brändi Puhdistamo
Markkinoija Puhdistamo
SKU 20001513
EAN 6430039223363
Kategorioita

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puhdistamo