Arvio:
100% of 100

Puro Vire kotimainen silmätippa 10 ml

10,80 €
30 päivän alin hinta: 10,80 €
Vertailuhinta: 0.47 €/g

Puro™ Vire on kostutustippa kausiluonteiseen silmien ärtyneisyyden, kuivuuden tai polttelun oireiden lievittämiseen. Se lievittää piilolinssien käytöstä aiheutuvaa silmien kuivuutta ja lisää piilolinssien käyttömukavuutta.

Saatavilla

Arvostelut

5
  • Toimiva kotimainen

    Minulla alkoi olla silmäluomitulehduksia ja farmaseutin vinkistä aloin käyttämään silmätippoja ja kas vain, tulehdukset loppuivat! Laitan sen verran reilusti että tipat leviävät myös luomille.Tämä Puro Vire on minulle sopiva kun silmät eivät ole kovin kuivat. Plussaa kotimaisuudesta!

    Suosittelen

Tuotekuvaus

Kostutustipan yksinkertainen, mutta tehokas koostumus lievittää myös mobiililaitteiden käytöstä, näyttöpäätetyöskentelystä, lukemisesta tai autolla ajamisesta johtuvaa silmien rasittumista.

Kostutustipan tehoaine on hyaluronaani. Sen vettä sitovat, suojaavat ja voitelevat ominaisuudet helpottavat erilaisten ympäristötekijöiden, kuten kuivan ilman, tuulen, ilmansaasteiden ja voimakkaan valon sekä silmäleikkauksen, allergioiden tai piilolinssien käytön aiheuttamia kuivasilmäisyyden oireita.

Tuote sopii erityisen hyvin herkkäsilmäisille ja sillä on Allergiatunnus. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tipan voi laittaa piilolinssille ennen sen silmään asettamista tai linssien käytön aikana suoraan silmään lisäämään piilolinssien käyttömukavuutta.

Annostelu 1-2 tippaa silmään 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

Pakkauskoko 10 ml – 250 tippaa

Säilyvyys 6 kk avaamisesta

Ainesosat

0,2 % HYALURONAANI
NATRIUMKLORIDI
DINATRIUMVETYFOSFAATTI
NATRIUMDIVETYFOSFAATTI
PUHDISTETTU VESI
STERIILI ISOTONINEN JA VÄHÄFOSFAATTINEN PUSKURILIUOS

EI SISÄLLÄ SÄILÖNTÄAINEITA TAI ELÄINPERÄISIÄ AINESOSIA


Sertifikaatit

Allergiatunnus Avainlippu

Tuotetiedot

Pakkauskoko23 g
Brändi Puro
Markkinoija Finnsusp
SKU 9282479
EAN 6420618265556
Sertifikaatit Allergiatunnus, Avainlippu
Tuoteryhmät

Lisää tuotteita tuotemerkiltä Puro