Scholl

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 34

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 34

Tilaamasi tuotteet

Scholl

 

Vaivaavatko sinua halkeilevat ja kovettuneet kantapäät, syylät tai jalkakivut esimerkiksi korkokengillä kävelemisen jälkeen? Nämä voivat olla kiusallisia vaivoja, mutta apua on saatavilla!. Meiltä löydät muun muassa Schollin laadukkaat jalkaraspit ja pohjalliset sekä useita muita tuotteita jalkojen hyvinvoinnin tueksi.

 

Alla opit lisää siitä, mitä Schollin pohjalliset, jalkaraspit ja muut jalkojenhoidon tuotteet ovat ja miten sekä mihin niitä voidaan käyttää. 

Scholl pohjalliset

Kärsitkö jalkakivuista työpäivän, juhlan tai vaikkapa juoksulenkin jälkeen? Valikoimaamme kuuluvat Scholl-pohjalliset vaimentavat askelien aiheuttamia iskuja ja lisäävät jalkineidesi mukavuutta. Scholl-pohjalliset sopivat esimerkiksi korkokenkiin, lenkkareihin ja työkenkiin. Pohjalliset voit puhdistaa tarvittaessa helposti lämpimällä vedellä. Pohjallisia on saatavilla useita eri malleja - pelkän kantapään pehmustavia, koko jalkapohjan pehmustavia, eri värejä, ja eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja 

Scholl jalkaraspit

Vaivaavatko sinua kovettumat tai paksuuntunut iho esimerkiksi kantapäissä? Jalkaraspit on tarkoitettu poistamaan kovettunut iho hellävaraisesti hioen. Jalkaraspilla siis kuorit mekaanisesti kovettuneen ihon pois, jolloin jäljelle jää silkkisen pehmeä iho. Scholl jalkaraspeja on saatavilla niin paristo- kuin akkukäyttöisinä sekä manuaalisina. Osaa raspeista voi käyttää niin märälle kuin kuivalle iholle. Raspit ovat helppokäyttöisiä ja hellävaraisia. Valikoimaamme kuuluu useita erivärisiä jalkaraspeja, joten voit helposti tyyliisi sopivan tuotteen.

Muut Scholl-tuotteemme

Muita Scholl-tuotteita valikoimassamme ovat muun muassa jalkoja hoitavat kosteuttavat jalkanaamiosukat, tehohoidot liikavarpaille, kynsiöljyt, syylien poistoon suunnitellut jäädyttävät syylänpoistajat, kynsisienien hoitoaineet, kynsileikkurit varpaankynsille sekä setit sisäänkasvaneiden kynsien hoitoon. Scholl-tuotteiden avulla pidät kokonaisvaltaisesti huolta jalkojesi terveydestä ja ulkonäöstä. Tarvittaessa voit kysyä meiltä tuotesuosituksia juuri sinun jaloillesi. Mikäli jalkojasi vaivaavat iho- tai kynsiongelmat, kuten syylät, liikavarpaat tai sisäänkasvaneet kynnet eivät helpota kotihoidolla, voi olla hyvä olla yhteydessä lääkäriin.