Sebamed

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 38

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 38

Tilaamasi tuotteet

 

Sebamed

Vaivaavako ihoasi kuivuus tai epäpuhtaudet iholla? Meiltä löydät pidetyt ja luotetut Sebamed-tuotteet, joilla voit puhdistaa ja kosteuttaa ihoasi. Sebamed ja sen farmaseuttista laatua olevat tuotteet auttavat pitämään huolta ihosi hyvinvoinnista ja luonnollisesta pH-arvosta.

 

Alla opit lisää Sebamedista ja siitä, mitä eri Sebamed-tuotesarjat voivat tarjota sinulle sekä perheellesi. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua sopivan tuotteen löytämisessä juuri sinulle, niin kysythän rohkeasti apua asiakaspalvelustamme. Olemme täällä sinua varten!

 

Sebamed-tuotteiden ihoystävällinen pH 5,5 suojaa ihoa

Sebamed on 1900-luvulla alkunsa saanut apteekkikosmetiikan brändi ja ihonhoitosarja, joka vahvistaa ihosi luonnollista suojaa, vähentää iho-ongelmia sekä kosteuttaa ihoasi. Sebamed-tuotteet on valmistettu laadukkaista farmaseuttista laatua olevista raaka-aineista ja niiden ihoystävällinen pH tukee ihosi luonnollista hyvinvointia ja tasapainoa. Sebamed tuotteet sopivat myös herkkäihoisille.

 

Sebamed-tuotteiden pH-arvo on ihoystävällinen 5,5. Monelle pH-arvo on varmasti tuttu koulun kemiantunneilta ja sitä käytetään ilmaisemaan happamuutta 0 - 14 skaalalla. Matala pH viittaa happamaan ja korkeampi pH emäksiseen. Skaalan keskellä, noin arvolla 7 on esimerkiksi vesi, jonka pH-arvo on siis neutraali. Ihmisen iholle sopiva pH on keskimäärin hieman hapan, ihoystävällinen pH 5,5, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Kun myös ihonhoitotuotteesi pH on iholle luonnollinen 5.5, tuote ei vahingoita ihoa, vaan tukee ihon omaa luonnollista toimintaa ja hyvinvointia.

 

Sebamed Face & Body -pesuneste

Sebamedin yksi suosituimmista tuotteista, jonka tunnistavat varmasti myös monet suomalaiset on Sebamed Face & Body -pesuneste. Tämä nestemäinen pesuaine soveltuu erityisesti helposti kuivuvalle ja herkälle iholle. Face & Body -pesuneste puhdistaa ihoa hellävaraisesti, jättäen ihon pehmeäksi pesun jälkeen. Tuotteen pH on 5,5, joten se ei horjuta ihon omaa suojakerrosta ja täten tukee ihon omaa luonnollista suojamekanismia.

 

Hellästi ihoa hoitavista ainesosistaan huolimatta, Face & Body -pesuneste puhdistaa ihon tehokkaasti. Sebamed Face & Body -pesunestettä on saatavilla erikokoisissa pakkauksissa. Näiden joukosta löydät myös isot, 1000 ml täyttöpakkaukset sekä pumppupullot, joista riittää pidemmäksikin aikaa, vaikka koko perheen tarpeisiin. 

 

Sebamed -ihonpuhdistustuotteet terveelle ja puhtaalle iholle

Sebamed Face & Body -pesuneste on tutkitusti luotettava tuote ihon hyvinvoinnille. Tämän huippusuositun ihonhoitotuotteen lisäksi löydät Olo-apteekista muut erinomaiset Sebamed-tuotteet koko perheelle. Näiden joukosta löydät esimerkiksi ihoa puhdistavan ja ihon epäpuhtauksia ehkäisevän, antibakteerisen vaahdon. Kliinisesti testatussa Sebamed-puhdistusvaahdossa on ihoystävällinen pH 5,5, joka tukee ihon omaa suojakerrosta.

 

Sebamed-käsienpesuöljy puolestaan sopii myös herkkien ja kuivien käsien pesemiseen. Tuotteen korkea pitoisuus luonnonöljyjä auttaa suojaamaan sekä kosteuttamaan ihoa. Kuivia ja karheita käsiä rauhoittaa myös Sebamedin hajusteeton käsivoide. Olo-apteekki tarjoaa myös tutkitusti laadukkaita ja luotettavia Sebamed-tuotteita, kuten deodorantteja, huulivoiteita sekä paljon muuta ihosi parhaaksi. Tutustu tuotteisiin Olo-apteekin verkkokaupassa ja hanki luotettavat ihonhoitotuotteet kätevästi netistä.