Souvenaid

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Souvenaid-juomat turvaavat ravinnonsaannin 

Souvenaid-ravintovalmistejuoma on kliininen ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Terveydenhuollon ohjauksessa käytettynä Souvenaid tukee Alzheimerin tautia sairastavan ravitsemusta sekä ruokavaliohoitoa. 

Koska Alzheimerin tautia sairastavilla esiintyy vähemmän joitakin ravintoaineita verrattuna terveisiin henkilöihin, on oikeanlaisesta ravitsemuksesta huolen pitäminen tärkeää. Juoma on tähän helppo ja toimiva keino, sillä valmiste tulee nestemäisenä pienessä pullossa ja se on helppo juoda joka päivä. 

Tutustu makuvaihtoehtoihin Olo-apteekin verkkokaupassa. Tarjolla on useampi vaihtoehto Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon. Voit valita kolmen eri maun välillä, minkä lisäksi Souvenaid-juomia on saatavilla kätevästi isommissa pakkauksissa. 

Lue lisää Souvenaid-tuotteista ja niiden käytöstä. Muista, että Souvenaid-juomaa suositellaan käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Edullisempi Souvenaid hinta kun ostat isommassa erässä  

Täydennysravintojuomat ovat tyypillisestä päivittäisessä käytössä varhaisen Alzheimer-taudin hoidon tukena. Juomia kannattaakin ostaa kerralla isommissa erissä, jolloin Souvenaid hinta tulee myös reippaasti edullisemmaksi. 

Isojen pakkausten Souvenaid tarjous hinnat ja pakkauskoot löydät:   

Voit valita isoihin eriin joko yhden mieleisesi maun tai useamman makuvaihtoehdon samaan erään. 

Miten ravintovalmistejuoma toimii?

Alzheimer tautia sairastavan elimistössä on poikkeuksellisen vähän tiettyjä ravintoaineita kuin normaalisti, muun muassa omega-3-rasvahappoja, uridiinia, koliinia ja joitain vitamiinejä. Näitä ravintoaineita tarvitaan muodostamaan aivoissa runsaasti esiintyvää fosfolipidi-rasvaa, joka on tärkeä rakennusaine aivojen hermoliitoksille. 

 

Aivojen terveyden hyväksi Souvenaid sisältää tutkitun ja patentoidun Fortasyn Connect -ravintoaineyhdistelmän, joka sisältää erityisesti aivojen terveydelle tärkeitä ravintoaineita. Vaikka kyseiset ravintoaineet ovat saatavilla myös ravinnosta, täydennysjuoman avulla voi taata ravintoaineiden riittävän saannin sekä helpottaa ja nopeuttaa niiden imeytymistä. Juoman ravintokoostumus tukee erityisesti aivojen synapsien välisten yhteyksien muodostumista.

Kuinka juomaa käytetään ravitsemuksen tukena?  

Kliininen ravintovalmiste on helppo käyttää, sillä se tulee pienessä 125 ml:n pullossa, joka sisältää päivittäisen annoksen. Tarjolla on erilaisia makuja, joiden joukosta on helppo valita itselle mieluisin. Näihin kuuluvat kahvi, vanilja ja mansikka. 

Miellyttävä maku tekee tuotteesta helpomman nauttia joka päivä, ja Souvenaid maistuu parhaalta kylmänä. Siksi pullot kannattaa säilyttää kylmässä jääkaapissa. Ennen käyttöä ravista pulloa hyvin, minkä jälkeen valmiste on valmis nautittavaksi suoraan pullosta tai lasiin kaadettuna. On suositeltavaa juoda koko annos kerralla, mutta avattu pullo säilyy kylmässä noin vuorokauden ajan.

Souvenaid on vähälaktoosinen ja gluteeniton kliininen ravintovalmiste, joten se soveltuu myös keliakiaa sekä laktoosi-intoleranssia sairastaville. Älä kuitenkaan käytä juomaa tai anna valmistetta, jos kyseessä on kala-, soija- tai maitoallergia. Mikäli on mahdollista, että läheisesi sairastaa varhaista Alzheimerin tautia, ole ensin yhteydessä lääkäriin ja kysy täydennysravintovalmisteen käytön mahdollisuudesta oireiden hoitoon ja ehkäisyyn. 

Souvenaid - Ravintovalmiste varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon

Jos epäilet läheiselläsi varhaista Alzheimerin tautia, tutustu täydennysravitsemusjuomiin. Terveydenhuollon henkilöstön valvonnassa juoma voi antaa apua Alzheimerin tautia sairastaville. Löydät erimakuiset valmisteet Olo-apteekista kätevissä ja korkillisissa 125 ml:n pulloissa. 

Souvenaid on saatavilla sekä isommissa 24 kappaleen että pienemmissä 4 pullon pakkauksissa, ja lisäksi edullisissa jopa 96 pullon isoissa erissä. Lue lisää tuotteiden omilla sivuilla tai kysy tarkempaa tietoa tuotteesta sekä sen käytöstä terveydenhuollon ammattilaiselta. Olo-apteekista löydät myös muita tuotteita ravitsemuksen ja painonhallinan tueksi, mukaan lukien muut Nutricia-tuotteet.

Mikä on Alzheimerin tauti?

Alzheimerin tauti on aivoja rappeuttava muistisairaus. Tauti on nimetty saksalaisen psykiatrin, Alois Alzheimerin mukaan, joka on ensimmäinen taudin vuonna 1906 kuvannut henkilö. Vaikka Alzheimerin tautia ei voida parantaa, on sen oireiden lievittäminen ja taudin hidastaminen kuitenkin mahdollista esimerkiksi oikeilla elintavoilla sekä lääkityksellä. Alzheimerin tauti yleistyy vanhetessa, mutta sitä on mahdollista ennaltaehkäistä terveellisillä elintavoilla ja ruokavaliolla sekä aivojen aktiivisella käyttämisellä. 

Alzheimerin tauti aiheuttaa dementiaa eli muistin heikkenemistä sekä kognitiivisten kykyjen alenemista. Se on syyllinen jopa 70 prosenttiin kaikista Suomessa todetuista tapauksista dementiaa ja Alzheimerin tautia sairastaa noin 80 000 tuhatta suomalaista. Lisäksi Alzheimerin tauti johtaa usein muutoksiin sairastavan luonteessa ja käytöksessä.