Symbiosys

Symbiosys
Suodata
Rajaa:
Suojakerroin
Käyttäjä
Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Symbiosys Alflorex 30 kpl
  Arvio:
  93%
  20,90 €
 2. SYMBIOSYS Alflorex kampanjapakkaus 3x30 kaps
  Arvio:
  96%
  55,80 €
 3. SYMBIOSYS Alflorex kampanjapakkaus 2x30 kaps
  Arvio:
  98%
  39,90 €
 4. Symbiosys Alflorex 5 x 30 kaps kampanjapakkaus
  Arvio:
  100%
  92,90 €
 5. SYMBIOSYS Serenitas 30 kaps
  Arvio:
  80%
  25,90 €
 6. Symbiosys Alflorex+ 30 kapselia
  20,95 € 25,90 €
Aseta nousevaan järjestykseen

Symbiosys Alflorex 

Ärtyvän suolen oireyhtymä on yleinen vaiva, josta kärsii myös moni suomalainen. Ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) oireiden hoitoon löydät Olo-apteekista Symbiosys Alflorex -valmisteen. Muista perehtyä aina tuotteiden käyttöohjeisiin sekä siihen, soveltuvatko ne omaan käyttöösi.

 

Mikä on ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS)?

Viime aikoina yhä useampi on varmasti kuullut ärtyvän suolen oireyhtymästä, mutta mikä se tarkalleen on? Ärtyvän suolen oireyhtymä tai IBS (englanniksi Irritable Bowel Syndrome) on yleinen ruoansulatuselimistön vaiva, jonka oireisiin kuuluvat muun muassa krampit, vatsakipu, turvotus, ilmavaivat sekä ummetus ja ripuli. 

 

IBS-oireille on tyypillistä, että ne ovat pitkäkestoisia ja niiden hoitaminen vaatii pysyviä muutoksia, esimerkiksi ruokavalioon ja muihin elämäntapoihin. Vaikka IBS:n oireet ovat harvemmin vakavia, voivat ne olla erittäin kiusallisia ja arkea häiritseviä. Suomalaisista ärtyvän suolen oireyhtymään viittaavia oireita on noin yhdellä kymmenestä ja se on yleisempää erityisesti naisilla. IBS-oireista tekee erityisen hankalia se, että niille ei välttämättä löydy selkeää syytä edes tutkimuksissa. Tutustu IBS-oireiden hoitoon tarkoitettuun Symbiosys Alflorex -valmisteeseen.

 

Symbiosys Alflorex

Symbiosys Alflorex -valmiste sopii tukemaan esimerkiksi FODMAP-ruokavaliota. Alflorex sisältää Bifidobacterium longum 35624® bifidobakteerikantaa, jota käytetään suoliston bifidobakteerimäärän lisäämiseen. Kyseistä bifidobakteerikantaa esiintyy ihmisen suolistossa luonnostaan ja tutkimuksissa on osoitettu, että Alflorex-valmisteen sisältämät mikrobit ovat elossa, kun ne saapuvat suolistoon.

 

Symbiosys Alflorex on maidoton, gluteeniton, laktoositon, säilöntäaineeton, soijaton, kasvisruokavalioon sopiva ja vegaaninen. Valmistetta otetaan yksi kapseli päivässä ja sitä käytetään vähintään neljän viikon ajan. Nauti kapseli veden kanssa joko ruoan yhteydessä tai ilman ruokaa. Alflorex voidaan ottaa mihin aikaan tahansa. On normaalia, että suolen toiminta voi muuttua tilapäisesti Alflorex-valmisteen käytön aloittamisen yhteydessä. Symbiosys Alflorex-valmisteesta tekee erityisen se, että Alflorex on ainoa tuote Euroopassa, joka sisältää yllämainittua 35624®-kantaa.