Hoitoaineet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 107

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 107

Tilaamasi tuotteet

Hoitoaineet hiuksille ja hiuspohjan hyvinvointiin

Hiukset ovat kautta aikojen olleet tärkeä osa ihmisten yksilöllisyyttä, identiteettiä ja itseilmaisua – on siis tärkeää, että ne pysyvät hyvinvoivina. Meiltä saat valikoiman laadukkaita hiustenhoitoaineita, jotka auttavat sinua pitämään omat hiuksesi ja päänahan mahdollisimman terveenä. Hiustenhoitoaineen tulisi kuulua jokaisen hiustenhoitorutiiniin.

Valikoimastamme löydät hoitoaineita muun muassa hoitamaan hilsettä sekä kutiavaa ja kuivaa päänahkaa. Myös kuivat, karheat ja vaurioituneet hiukset saavat kaipaamansa avun.

 

Kosteutta kuiville kutreille – ACO Hair Moist & Repair Conditioner

ACO Hair Moist & Repair Conditioner antaa kuiville hiuksille niiden kaipaamaa kosteutta. Tämä hoitoaine kosteuttaa ja korjaa hiuksia intensiivisesti. Lopputuloksena on pehmeämmät, sileämmät ja kiiltävämmät kutrit. Tuote sopii herkälle päänahalle.

Biorion tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine

Kukapa ei toivoisi hiuksiinsa upeaa tuuheutta? Biorion tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine sopii erityisesti normaaleille ja kuiville hiuksille. 

Se sisältää kofeiinia, sheavoita, B5-provitamiinia sekä B3-vitamiinia, jotka yhdessä tuuheuttavat hiusta ja stimuloivat tehokkaasti hiuspohjan verenkiertoa.

Luonnonkosmetiikan hoitoaine Murumuru Silky Smooth

Suomessa valmistettu, eläinkokeeton ja vegaaninen Murumuru Silky Smooth Hoitoaine on erinomainen valinta kaikille hiuksille. Tämä luonnonkosmetiikan hoitoaine antaa hiuksille erityisesti kiiltoa. Nauti pehmeistä, ravituista hiuksista.

Tämä tehotuote sisältää voittamattoman yhdistelmän hiuksia hoitavia aineita, kuten suomalaista takiais- ja nokkosuutetta sekä sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia.

Pesevä hoitoaine – Cutrin Vieno Sensitive Cleansing Conditioner

Cutrin Vieno Sensitive Cleansing Conditioner on pesevä hoitoaine, joka yhdistää nerokkaasti hellävaraisen shampoon ja hoitavan hoitoaineen. Tuote sopii etenkin kuiville ja hauraille hiuksille, jotka kaipaavat lempeää hoitoa shampoopesujen välillä. Kehitetty hennoille hiuksille.

Tuote pesee hellävaraisesti poistamatta hiuksen luonnollisia öljyjä. Lopputuloksena on ihanan ilmavat sekä vastustamattoman pehmeät hiukset. Hajusteettomana tuote on myös allergikolle ja tuoksuyliherkälle sopiva valinta. 


Hiusnaamio ja arganöljy hiusten tehohoitoon

Siinä missä hoitoaine kuuluu osaksi jokaista hiustenpesukertaa, suosittelemme käyttämään hoitavaa hiusnaamiota tai esimerkiksi luonnollista arganöljyä hiusten tehohoitoon viikoittain.

Kuiville ja vaurioituneille hiuksille sopii korjaava hiusnaamio. Kokeile esimerkiksi Evolve Superfood Shine Hair Mask, jonka sisältämä Monoi-öljy ravitsee hiuksia E-vitamiinilla ja baobab nopeuttaa vaurioiden palautumista erityisen tehokkaasti. 

Ilmavaa volyymia puolestaan tuo Löwengrip Level Up Volumizing Hair Mask. Tämän tehohoidon jälkeen hiuksista tulee tuuheat, kiiltävät ja silkkisen pehmeät. Tähtiraaka-aineita ovat muun muassa B5-provitamiini, vehnäproteiini sekä pehmentävä sheavoi.

Arganöljy hiuksille? Me Olo-apteekin asiantuntijat suosittelemme! Hiusten öljyhoitoon ja latvoille käytettäväksi sopii Puhdas+ Beauty Oil Argan Oil. Arganöljy sisältää antioksidantteja sekä E-vitamiinia, mikä tekee siitä loistavan hoitotuotteen kaikille hiustyypeille.

Pidä huolta myös hiuspohjastasi

Hiusten pituuksien ja latvojen lisäksi pidä huolta myös hiuspohjastasi. Hyvinvoivat hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta. Hiuspohjalle suunnitellut hoitotuotteet auttavat ratkaisemaan yleisimpiä hiuspohjan ongelmia, kuten kuivuutta ja kutinaa.

Kuivalle hiuspohjalle suosittelemme Cutrin Bio+ Hydra Balance Scalp Treatment, joka rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa pitkäaikaisesti. Tuotteessa yhdistyvät pohjoismainen kauraöljy, keramidit sekä ainutlaatuiset, kasvipohjaiset raaka-aineet.

Mikäli etsit hiuspohjaa kuorivaa hoitonaamiota, kokeile System4 O Oil Cure Scalp Treatment. Tämä asiakkaidemme rakastama hoitotuote kuorii hellävaraisesti hiuspohjasta kuolleita ihosoluja poistaen samalla hilsettä, talia ja muotoilutuotteiden jäämiä.

 

Hiuspohjan yleisimmät ongelmat

Useimmat meistä kohtaa jossain kohtaa elämässään hiuspohjan ongelmia. Hilse, kutina ja muut hiuspohjan ongelmat voivat häiritä arkea sekä tehdä esimerkiksi työtehtäviin keskittymisestä hankalaa. Onneksi on olemassa hoitotuotteita ongelmien ratkaisemiseksi.

Muista kuitenkin tutkia, mikä hiuspohjan ongelman mahdollisesti aiheuttaa. Esimerkiksi kuiva tai kutiava hiuspohja ja hiustenlähtö voivat johtua esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelusta, stressistä, isoista elämänmuutoksista, huonosta ruokavaliosta, liian useasta tai harvasta hiustenpesusta tai liian runsaasta hiustuotteiden käytöstä. 

Hilse

Hilsettä syntyy, kun päänahan ihon solut jakautuvat tavallista nopeammin, aiheuttaen tavallista enemmän kuolleita ihosoluja. Hilseilyn syynä voi olla muun muassa tali-ihottuma, atooppinen iho tai psoriaasi. 

Hilseilyä aiheuttava hiiva saa paljon ravintoa hilseilevästä päänahasta, mikä tarkoittaa, että hilseilystä voi helposti muodostua jatkuva kierre, jos sitä ei hoida oikein. 

Hilseilyn hoitoon on monia shampoita ja hoitoaineita, joita voi käyttää myös osana arkirutiinia ennaltaehkäisevästi. Jos shampoohoito ei tehoa hilseilyyn, kannattaa keskustella lääkärin tai farmaseutin kanssa tehostetuista hoitomenetelmistä.

Psoriaasi

Psoriaasi on krooninen sairaus, joka voi ilmetä monella eri tavalla. Vaikka psoriaasia saattaa esiintyä myös nivelissä, siihen useimmiten liittyy iho-oireita. Psoriaasista johtuvat iho-oireet voivat levitä myös päänahkaan. Useissa tapauksissa psoriaasi myös alkaa päänahasta, jolloin se saattaa muistuttaa hilseilyä. 

Päänahan psoriaasiin voi käyttää apteekin hellävaraisia shampoita ja hoitoaineita. Vaikeampien päänahan oireiden kohdalla voi olla kannattavaa käyttää kuuriluontoisesti myös lääkeaineita sisältäviä shampoita. 

Kutiava päänahka

Päänahan kutina on häiritsevä vaiva. Se voi johtua kuivuuden lisäksi monestakin eri syystä. Kutina saattaa olla yliherkkyysreaktio jonkin käyttämäsi kosmetiikkatuotteen ainesosaan, psoriaasioire, syyhy, silsa tai merkki täistä. 

Jos et usko kyseessä olevan mikään näistä, kannattaa aloittaa apteekin hellävaraisilla shampoilla ja hoitoaineilla. Mikäli ne eivät tuo apua ongelmaan, on syytä jatkaa tutkimista kunnes kutiavan päänahan aiheuttaja löytyy, jotta voit hoitaa sen.

Kuiva päänahka

Kuiva päänahka on yleinen ongelma, joka liittyy usein kuivaan ihoon. Vaikeimmissa tapauksissa kuiva hiuspohja voi johtaa hilseilyyn, ekseemaan tai hiustenlähtöön, joten se kannattaa hoitaa ajoissa kuntoon — varsinkin, kun moni hoitokeino on todella helppo.

Kuiva päänahka saattaa johtua yksinkertaisesti nestehukasta. Juotko päivittäin tarpeeksi vettä? Muiden mahdollisten piilo-oireiden lisäksi myös hiuspohjasi kiittää riittävästä veden juonnista. Myös sääolosuhteiden vaihtelu, kuten todella kylmä tai lämmin sää, voi kuivattaa hiuspohjaa. Apteekista löytyy monta erilaista kosteuttavaa shampoota ja hoitoainetta, joita voit käyttää kuuriluontoisesti tai pysyvänä osana hiustenhoitorutiiniasi. 

Paras hiustenhoitoaine löytyy Olo-apteekista

Etsitkö kenties kosteuttavaa hoitoainetta, tai onko valintasi tuuheuttava hoitoaine? Meiltä löydät juuri tarpeisiisi sopivan hoitoaineen. Valikoimastamme myös hiuspohjan hoitotuotteet.

Oikein valitut hiustenhoitotuotteet tuovat esiin unelmiesi hiukset, joten autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa. Kysy rohkeasti asiantuntijamme apua!