Hiusten hyvinvointi

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Suojakerroin
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 355

Tilaamasi tuotteet

 1. Puhdas+ Risiiniöljy 50 ml
  Arvio:
  92%
  6,93 €
 2. Puhdas+ Beauty Oil Argan Oil 50 ml
  Arvio:
  98%
  11,93 €
 3. Priorin shampoo 200 ml
  Arvio:
  82%
  13,41 € 13,70 €
 4. Sebamed Anti-Dandruff hilseshampoo 400 ml
  Arvio:
  87%
  14,60 €
 5. Aco Body Spc Dry Scalp Treatment moisturising 150 ml
  Arvio:
  97%
  14,40 €
 6. Plantur 39 ruskea sävyttävä 250 ml fytokofeiinishampoo
  Arvio:
  94%
  14,32 € 17,90 €
 7. Mark Birch Triple Action Scalp Therapy 250 ml Shampoo
  Arvio:
  90%
  28,31 € 33,30 €
 8. Plantur 39 fytokofeiinihoitoneste 200 ml
  Arvio:
  94%
  14,32 € 17,90 €
 9. Priorin liuos 50 ml
  Arvio:
  80%
  33,30 € 37,00 €
 10. Sebamed Everyday hellävarainen shampoo 400 ml
  Arvio:
  100%
  14,60 €
 11. Plantur 39 fytokofeiinishampoo 250 ml ohuet ja hauraat hiukset
  Arvio:
  93%
  14,32 € 17,90 €
 12. ROGAINE 50 mg/ml 3 x 60 ml liuos iholle 2 annostelijaa
  85,42 € 95,98 €
 13. Priorin Extra 120 kaps
  Arvio:
  100%
  59,76 € 66,40 €
 14. Aco Hair Volumising Shampoo 250 ml
  Arvio:
  80%
  7,44 € 9,30 €
 15. Puhdas+ Rosemary Hair Water - Rosmariini hiusvesi 100ml
  10,89 €
 16. Mark Birch TR 3 Scalp Therapy Lotion 50 ml
  Arvio:
  95%
  38,59 € 53,90 €
 17. Nurme Tea Tree Shampoo Bar palashampoo kutisevalle hiuspohjalle 100 g
  Arvio:
  90%
  7,82 € 9,20 €
 18. Aco Men Hair & Body Wash 200 ml hajustettu
  Arvio:
  95%
  9,70 €
 19. Ducray Kelual DS shampoo 100 ml
  Arvio:
  100%
  16,72 € 20,90 €
 20. ACO Hair Moist & Repair Conditioner 200 ml
  Arvio:
  95%
  7,44 € 9,30 €
 21. Biorion tuuheuttava ja kosteuttava shampoo 250 ml
  Arvio:
  80%
  9,75 € 13,00 €
 22. Plantur 39 ruskea sävyttävä 150 ml hoitoaine
  Arvio:
  83%
  13,84 € 17,30 €
 23. Aco Body Spc Dry Scalp Moisturising Conditioner 200 ml hajusteeton
  Arvio:
  100%
  11,80 €
 24. Linola Forte Shampoo 200 ml
  Arvio:
  40%
  14,20 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 355

Tilaamasi tuotteet

Hiusten ja päänahan hyvinvointi – näillä tuotteilla kutrit kuntoon

Onko tavoitteenasi kauniit, mutta ennen kaikkea terveet hiukset? Olo-apteekin valikoimasta löydät korkealaatuiset tuotteet ja itsehoitolääkkeet hiusten ja päänahan hyvinvoinnin tueksi. 

Oli kyseessä sitten hilseen hoito, hiustenlähdön ehkäiseminen tai vain päivittäinen hiustenpesu, kannattaa aina valita hiustenhoitotuotteet luotettavilta valmistajilta. Muista, että hiustenhoito vaatii myös sisäistä hoitoa, joten tutustu laadukkaisiin hiusravintolisiin

Tarvittaessa voit olla yhteydessä Olo-apteekin asiantuntevaan henkilökuntaan, mikäli sinulla herää kysymyksiä hiusten hyvinvointiin tai sinulle oikeisiin tuotteisiin liittyen.

 

Suomen ostetuin hiusravintolisä Priorin® Extra

Priorin® Extra tuo tutkitusti näkyviä tuloksia 12 viikossa. Tämä suomalaisten rakastama hiusravintolisä on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, joka sisältää muun muassa biotiinia. Kun tiedämme, on biotiini tärkeä vitamiini hiusten hyvinvoinnin kannalta.

 

Shampoot ja hoitoaineet kaikille hiustyypeille

Hiusten hyvinvoinnista huolehtimiseen ja puhtaana pitämiseen kannattaa valita omaan käyttöön parhaiten sopiva shampoo ja hoitoaine. Shampoita ja hoitoaineita löytyy sekä nestemäisinä että kiinteässä muodossa olevina paloina.

Palashampoo on ekologinen valinta

Palashampoo on riittoisa ja ekologinen valinta hiustenpesuun. Kiinteässä muodossa oleva shampoo kulkee helposti myös matkassa mukana. 

Mikäli hiuspohjasi on herkkä, kokeile Nurme Lemongrass Shampoo Bar. Käsitellyille hiuksille sopii esimerkiksi Nurme Jojoba Oil Shampoo Bar.

Syväpuhdistava shampoo osana rutiinia

Löwengrip Deep cleansing Detox Shampoo vie mennessään epäpuhtaudet sekä muotoilutuotteiden jäämät. Ainutlaatuinen misellaarikoostumus syväpuhdistaa hiuspohjan kuivattamatta tai ärsyttämättä sitä. Kokeile ja ihastu!

Miehille suunniteltu ACO Men Hair & Body Wash

Tämän helpommaksi ei itsestään huolehtiminen voi enää mennä – hiustenhoito ja vartalonpesu samassa tuotteessa. ACO Men Hair & Body Wash puhdistaa sekä kosteuttaa hiuspohjaa ja vartalon ihoa. Kevyen raikas tuoksu takaa tuotteen miellyttävän käytön.

Hoitoaineen valinta – volyymia, kosteutusta vai korjausta?

Hoitoaineita on paljon erilaisia. Jotkin niistä tuovat volyymia, kun taas toiset keskittyvät kosteuttamaan hiusta ja kolmannet korjaavat vaurioituneita kutreja.

ACO Hair Volumising Conditioner hoitaa hiuksia tehokkaasti tekemättä niitä raskaan tuntuisiksi. Kosteutta kaipaavalle hiukselle kannattaa kokeilla Mossa Vitamin Moisture hoitoaine, jonka sisältämät kasviraaka-aineet kosteuttavat hiuksia syvältä.

Vaurioituneille hiuksille suosittelemme esimerkiksi Mádara Nourish & Repair Conditioner.  Tämä luonnonkosmetiikan hoitoaine tekee hiuksista kosteutetut, sileät ja helpommin käsiteltävät. Auttaa estämään suortuvien katkeilua ja kaksihaaraisia.

Hilse ja kutiava päänahka

Hilseily on seurausta päänahan kuolleista ihosoluista, jotka näkyvät valkeina lastuina. Tämä on yleensä seurausta päänahan tulehduksesta, jolloin iho uusiutuu normaalia nopeammin ja kuolleita ihosoluja kertyy päänahkaan enemmän kuin tavallisesti. 

Onneksi hilseilyä voi helpottaa laadukkaalla hilseshampoolla. Huolehtimalla päänahan ja hiusten riittävästä pesusta ja puhtaudesta, voit myös helpottaa hilseilyn yhteydessä esiintyvää kutinaa sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Sebamed Anti-Dandruff hilseshampoo

Sebamed Anti-Dandruff hilseshampoo on erinomainen valinta hilseilevälle hiuspohjalle. Sen sisältämä, hellävarainen OctopiroxR-ainesosa ehkäisee hilseen muodostumista. Tämän lisäksi se irrottaa ja poistaa jo syntynyttä hilsettä päänahasta.

Ducray Squanorm DRY shampoo

Onko ongelmana kuiva, olkapäille putoava hilse? Kosteuttava ja hiuspohjaa rauhoittava Ducray Squanorm DRY shampoo vähentää erityisesti kuivaa hilsettä tehokkaasti. 

Sen hellävaraisesti puhdistavan koostumuksen ansiosta voit heittää hyvästit kuivalle hilseelle. Ihana tuoksu tekee tuotteen käytöstä entistäkin miellyttävämpää.

Ketokonatsoli-shampoo hoitaa sienitulehdusta

Tiesitkö, että liiallinen päänahan hilseily voi johtua Pityrosporum ovale -sienestä? Päänahan hilseilyn hoitoon tarkoitetut NIZORAL shampoo sekä KETOCONAZOL RATIOPHARM shampoo sisältävät ketokonatsolia, joka on hiiva- ja muiden sienitulehduksien hoitoon tarkoitettu lääkeaine


Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen

Hiustenlähtö tuo usein mukanaan epävarmuuksia. Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen voivat olla sekä miesten että naisten vaivana, minkä lisäksi niiden taustalla voi olla erilaisia syitä. Ennenaikainen kaljuuntuminen ja hiustenlähtö voi olla myös perinnöllistä. 

Naisilla hiustenlähdön syynä voi olla muun muassa raskaus tai hormonaalinen ehkäisy. Miehillä puolestaan yleisin syy hiustenlähdön ja kaljuuntumisen taustalla on perinnöllinen.

Vaivaako hiustenlähtö ja kaljuuntuminen? Rogaine auttaa

Rogaine on tehokas itsehoitolääke hiustenlähdön hoitoon. Hiustenlähtö on kiusallinen vaiva, joka voi vaikuttaa itsetuntoon merkittävästi – niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin.

Rogaine saa voimansa minoksidiilistä. Minoksidiili ehkäisee hiustenlähtöä sekä kiihdyttää uusien hiusten kasvua. Tuotteen käyttö on helppoa, sillä liuos annostellaan suoraan hiuspohjaan. Rogaine sopii sekä miehille että naisille.

Risiiniöljy hiusten kasvun edistäjänä

Risiiniöljy on täysin luonnollinen raaka-aine, jota voi käyttää päänahkaan edistämään hiusten kasvua. Puhdas+ Risiiniöljy sopii erinomaisesti myös ripsille, kulmakarvoille ja parralle.  

Priorin shampoo hiustenlähtöön

Priorin shampoo sisältää luonnollisia kasviuutteita ja B5-provitamiinia, jotka vahvistavat hiuksia ja tukevat niiden tervettä kasvua. Glykoproteiinit stimuloivat hiusten kasvua aktivoimalla solujen jakautumista hiusjuuren alueella sekä auttaa hidastamaan hiusten ohenemista. Hirssiuute, omenamehu ja B5-vitamiini ravitsevat sekä antavat elinvoimaa.
Plantur 39 fytokofeiinihoitoneste
Asiakkaidemme rakastama Plantur 39 fytokofeiinihoitoneste on kehitetty avuksi ehkäisemään ennenaikaista hiustenlähtöä. Sen sisältämät flavonoidit ja fytokofeiini ehkäisevät hiusten ohenemista vaikuttaen jopa 24 tuntia.

Kätevän annostelukärjen ansiosta hoitonesteen annostelu suoraan hiuspohjaan on helppoa.

Täiden ennaltaehkäisy ja häätö

Täit ovat ikäviä loisia, jotka elävät päänahassa ja tarttuvat helposti ihmisestä toiseen. Kun täit ovat kerran pesiytyneet päänahkaan, on niistä eroon pääseminen kovan vaivan takana. 

Tärkeintä on ennaltaehkäistä täiden ilmaantuminen. Kannattaa siis varautua hyvin, jos tiedät lähipiirissäsi tai vaikka lapsen koulussa olevan liikkeellä täitä. Täiden poistamiseen käytetään tarkoitusta varten suunniteltuja tuotteita, kuten täikampaa ja -shampoota.

Täishampoo antaa kyytiä ikäville loisille

Esimerkiksi Paranix Shampoo tappaa täit ja niiden munat pestessäsi hiukset. Täishampoo vaikuttaa 10 minuutissa sekä pesee samalla hiukset.

Osta Beurer täikampa – muuta et tarvitse

Beurer HT15 Täikampa on innovatiivinen tuote, jonka avulla pääset eroon täistä ja täin munista hiuksissa ilman täishampoon käyttöä. Beurerin täikammassa kulkee ihmiselle vaaraton jännite, joka tappaa täit ja täin munat osuessaan niihin.

Hiusten ja päänahan hyvinvointi saavutetaan ulkoisella ja sisäisellä hoidolla

Mielestämme on tärkeää korostaa sitä, että hiusten ja päänahan hyvinvointi vaatii sekä ulkoisia tekoja että sisäistä hoitoa. Monipuolinen ruokavalio sekä hiusten hyvinvointia tukevat ravintolisät auttavat hiuksia kasvamaan terveinä. Laadukkaat hiustenhoitotuotteet vaikuttavat myös siihen, miltä hiukset näyttävät ja tuntuvat.