Hiusten hyvinvointi

Hiusten hyvinvointi
Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 280

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 280

Tilaamasi tuotteet

Hiusten hyvinvointi

Onko tavoitteenasi kauniit, mutta ennen kaikkea terveet hiukset? Olo-apteekista löydät luotettavat tuotteet hiusten ja päänahan hyvinvoinnin tueksi. Olipa kyseessä hilseen hoito, hiustenlähdön ehkäiseminen tai ihan vain hiusten puhtaudesta huolehtiminen, kannattaa valita tuotteet luotettavilta valmistajilta. 


Olo-apteekin verkkokauppa tarjoaa parhaat tuotteet hiusten hyvinvointiin useassa eri kategoriassa. Tutustu valikoimaan ja eri kategorioihin sekä tuotteiden omiin tuotesivuihin, mistä voit lukea lisää. Muista aina tutustua huolella tuotteiden käyttöohjeisiin, jotta käytät tuotetta varmasti oikein ja saat siitä parhaan mahdollisimman tehon. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Olo-apteekin asiantuntevaan henkilökuntaan, mikäli sinulla herää kysymyksiä hiusten hyvinvointiin ja sinulle oikeisiin tuotteisiin liittyen.


Hilse ja kutiava päänahka

Hilseily on seurausta päänahan kuolleista ihosoluista, jotka näkyvät valkeina lastuina. Tämä on yleensä seurausta päänahan tulehduksesta, jolloin iho uusiutuu normaalia nopeammin ja kuolleita ihosoluja kertyy päänahkaan enemmän kuin tavallisesti. Onneksi hilseilyä voi helpottaa laadukkaalla hilseshampoolla. Huolehtimalla päänahan ja hiusten riittävästä pesusta ja puhtaudesta, voit myös helpottaa hilseilyn yhteydessä esiintyvää kutinaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Tutustu hilseshampooseen ja muihin tuotteisiin hilseen ja kutiavan päänahan hoitoon täällä.


Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen

Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen voivat olla sekä miesten että naisten vaivana, minkä lisäksi niiden taustalla voi olla erilaisia syitä. Ennenaikainen kaljuuntuminen ja hiustenlähtö voi olla myös perinnöllistä. Naisilla hiustenlähdön syynä voi olla muun muassa raskaus tai hormonaalinen ehkäisy. Miehillä puolestaan yleisin syy hiustenlähdön ja kaljuuntumisen taustalla on perinnöllinen. Tietyt ravintolisät ja hiustenlähdön ehkäisemiseen suunnitellut shampoot ja hoitoaineet voivat olla avuksi, jos kyseiset ongelmat vaivaavat. Perehdy näihin tuotteisiin tarkemmin Olo-apteekin Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen -kategorian sivuilla.


Hoitoaineet ja shampoot

Hiusten hyvinvoinnista huolehtimiseen ja puhtaana pitämiseen kannattaa valita omaan käyttöön parhaiten sopiva hoitoaine ja shampoo. Mutta mitä eroa näillä kahdella on? Shampoota käytetään hiusten pesuun ja puhdistamiseen, sillä se auttaa poistamaan hiuksista likaa, rasvaa ja muita epäpuhtauksia. Hoitoaine puolestaan nimensä mukaan hoitaa hiuksia, sillä se sisältää muun muassa öljyjä ja uutteita, jotka pitävät hiukset pehmeinä ja puhtaan kiiltävinä. 


On myös jonkin verran epäselvyyttä siitä, kumpaa tuotetta tulee käyttää ensin hiuksia pestessä, shampoota vai hoitoainetta. Monet ihmiset käyttävät shampoota ensin ja lisäävät hoitoaineen vasta sen jälkeen. Nykyään jotkut kuitenkin uskovat, että näitä kahta hiustenhoitotuotetta tulisi käyttä juuri toisin päin. Ei ole ehkä yllätys, että tämäkin on yksilöllistä ja joillekin toinen järjestys toimii paremmin kuin toinen. Tutustu Olo-apteekin shampoo-sivun tuotteisiin sekä laadukkaisiin hoitoaineisiin.


Täiden ennaltaehkäisy ja häätö

Täit ovat ikäviä loisia, jotka elävät päänahassa ja tarttuvat helposti ihmisestä toiseen. Kun täit ovat kerran pesiytyneet päänahkaan, on niistä eroon pääseminen kovan vaivan takana. Siksi tärkeintä on ennaltaehkäistä täiden ilmaantuminen. Kannattaa siis varautua hyvin, jos tiedät lähipiirissäsi tai vaikka lapsen koulussa olevan liikkeellä täitä. Täiden poistamiseen käytetään tarkoitusta varten suunniteltuja tuotteita, kuten täikampaa ja -shampoota. Nämä ja muut tuotteet täiden häätöön ja ennaltaehkäisyyn löydät myös Olo-apteekin verkkokaupasta.