Intiimihygienia

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 29

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 29

Tilaamasi tuotteet

Intiimihygienia

Sukupuolielinten ja intiimialueen puhtaana pitäminen on todella tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Intiimialueella ei tule käyttää mitään puhdistusaineita, jotka eivät ole tarkoitettu nimenomaan siihen. Muut pesuaineet, etenkin hajustetut sellaiset, voivat sekoittaa esimerkiksi emättimen bakteeritasapainon ja aiheuttaa bakteerivaginoosin tai hiivatulehduksen.

Valikoimamme hellävaraiset pesunesteet ovat suunniteltu ylläpitämään emättimen bakteeri- ja pH-tasapainoa. Ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja pitävät emättimen puhtaana ja terveenä.

Kuukuppi

Kuukuppi on edullinen, kestävä ja helppokäyttöinen vaihtoehto kertakäyttöisille siteille ja tamponeille. Kuukuppia voit käyttää uudelleen ja uudelleen, eikä sitä tarvitse tyhjentää kuin 2-4 kertaa päivässä. Kuukuppia ei ole koskaan yhdistetty TSS-oireyhtymään (eli niin kutsuttuun tamponitautiin), joten voit huoletta käyttää sitä yönkin yli. Kuukuppi sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, ja sitä voi käyttää kaikenlaisen liikunnan aikana. Kuukuppi on hygieeninen vaihtoehto, sillä se ei kuivata emättimen limakalvoja eikä vaikuta emättimen omaan bakteerikantaan.

Kuukuppeja on kahta kokoa. Koon valinnassa tärkein asia on vuodon runsaus: koko 1 on tarkoitettu niukalle vuodolle, ja koko 2 runsaalle vuodolle. Koko 1 on myös valmistettu hieman pehmeämmästä silikonista, minkä takia se sopii esimerkiksi nuorille ja niille, joilla on emätinkouristusta.