Intiimihygienia

Suodata
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 38

Tilaamasi tuotteet

 1. Sebamed Feminine Intimate Wash pesuneste 200 ml
  Arvio:
  91%
  5,92 € 7,40 €
 2. Aco Intim Cleansing Wash 250 ml hajusteeton
  Arvio:
  90%
  10,08 € 12,60 €
 3. Aco Intim Care Cleansing Wipes 10 kpl
  4,56 € 5,70 €
 4. Aco Intim Sensitive Shave karvojenajovoide 200ml
  Arvio:
  100%
  6,72 € 8,40 €
 5. Aco Intim Cleansing Oil 150 ml hajusteeton
  Arvio:
  100%
  10,08 € 12,60 €
 6. Femisan Wash Intiimipesugeeli 125 ml
  9,04 € 11,30 €
 7. Vagisan intiimipesuneste 200 ml
  11,04 € 13,80 €
 8. Lactacyd Pesuneste 1000 ml
  Arvio:
  80%
  16,10 €
 9. Lactacyd Pesuneste 500 ml
  Arvio:
  100%
  9,30 €
 10. Elivo Intiimipesuneste 200 ml
  Arvio:
  90%
  7,70 €
 11. Atopik Sensitive Intiimipesu 200 ml
  13,70 €
 12. Lunette Intimate Cleanser 100 ml intiimipesu
  Arvio:
  80%
  11,50 €
 13. O.B. Procomfort super plus 16 kpl
  4,40 €
 14. O.B. Procomfort normal 16kpl
  4,40 €
 15. Nomai sterilointiastia
  13,70 €
 16. O.B. Procomfort super 16 kpl
  4,40 €
 17. Nomai Kuukuppi, light punainen
  26,50 €
 18. Babe Intimate Hygiene Gel 250 ml
  14,60 €
 19. Nomai Kuukuppi, medium musta 1 kpl
  26,50 €
 20. Nomai kuukupin puhdistusgeeli 75 ml
  7,80 €
 21. Tena Proskin Flex Super M 30 kpl vyösuoja, lant.ymp. 71-107cm
  37,10 €
 22. Vuokkoset Cup Cleanser 100 ml
  6,20 €
 23. Vuokkoset kuukuppi, koko S 1 kpl
  28,60 €
 24. Nomai Kuukuppi, heavy punainen
  26,50 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 38

Tilaamasi tuotteet

Intiimihygienia – löydä sinulle sopivat tuotteet

Intiimihygienia on tärkeä osa kehon hyvinvointia. Valitse laadukkaat intiimituotteet, joiden käyttö on helppoa ja miellyttävää. Näin intiimihygieniasta huolehtiminen on mukava, arkinen rutiini.

Valikoimamme hellävaraiset pesunesteet ovat suunniteltu ylläpitämään emättimen bakteeri- ja pH-tasapainoa. Sopivan happamat intiimipesunesteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja pitävät emättimen puhtaana ja terveenä. Valikoimasta löydät myös erityisesti sheivaukseen tarkoitetut tuotteet, kuukupit sekä intiimialueen puhdistuspyyhkeet

Intiimialueen pesuneste

Sukupuolielinten ja intiimialueen puhtaana pitäminen on todella tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Intiimialueella ei tule käyttää mitään puhdistusaineita, jotka eivät ole tarkoitettu nimenomaan siihen – unohda siis tavanomaiset suihkugeelit ja saippuat.

Muut pesuaineet, etenkin hajustetut sellaiset, voivat sekoittaa esimerkiksi emättimen bakteeritasapainon ja aiheuttaa bakteerivaginoosin tai hiivatulehduksen

Sebamed Feminine Intimate Wash

Sebamed Feminine Intimate Wash puhdistaa intiimialueen hellävaraisesti. Tämän puhdistusnesteen pH 3,8 tukee intiimialueen oman suojakerroksen toimintaa. Sisältää muun muassa kosteuttavaa aloe veraa ja antibakteerista, kamomillasta uutettua bisabololia.

Atopik Sensitive Intiimipesu

Etsitkö luonnonkosmetiikan pesunestettä? Atopik Sensitive Intiimipesu on kotimainen, hellävarainen ja pH-tasapainotettu intiimipesuneste. Tuotteen luonnolliset raaka-aineet, kuten puolukka ja prebiootit, tukevat ihon suojakerroksen luonnollista toimintaa.

ACO Intim Cleansing Wash hajusteeton

Mieto ja hellävarainen, hajusteeton ACO Intim Cleansing Wash puhdistaa hellävaraisesti intiimialueen sekä auttaa säilyttämään sen luonnollisen kosteustasapainon. Pehmeästi vaahtoava, miellyttävän tuntuinen pesuneste.

Kuukuppi – vaihtoehto siteille ja tamponeille

Kuukuppi on edullinen, kestävä sekä helppokäyttöinen vaihtoehto kertakäyttöisille siteille ja tamponeille. Kuukuppia voit käyttää uudelleen ja uudelleen, eikä sitä tarvitse tyhjentää kuin 2-4 kertaa päivässä. Jokaiseen tarpeeseen löytyy sopiva koko.

Lunette kuukuppi

Lunette-kuukautiskupit ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne valmistetaan vegaanisesta lääketieteellisestä silikonista, joka ei sisällä lateksia, kemikaaleja tai BPA:ta. Lisäksi Lunette-kuukautiskupit valmistetaan Suomessa. Lunette-kuukuppeja on kahta kokoa: 

 • Koko 1 on tarkoitettu niukalle vuodolle
 • Koko 2 on tarkoitettu runsaalle vuodolle

Saatavilla on myös erilaisia värivaihtoehtoja.

Nomai kuukuppi

Nomai-kuukautiskuppi on gynekologin suunnittelema kuukuppi, joka istuu sinulle täydellisesti. Nomai valmistetaan Suomessa lääketieteellisestä silikonista. Sileä pinta ei hankaa limakalvoja ja on helppo pitää puhtaana. Nomai-kuukuppeja on kolmea kokoa: 

 • S-koko on tarkoitettu niukalle vuodolle
  M-koko  on tarkoitettu keskirunsaalle vuodolle
  L-koko on tarkoitettu runsaalle vuodolle

Saatavilla on myös erilaisia värivaihtoehtoja.

Kuukupin puhdistus helposti

Kuukuppi tulee puhdistaa säännöllisesti. Kuukupin pesuun sopii parhaiten siihen tarkoitettu puhdistusneste. Suosittelemme esimerkiksi Nomai puhdistusgeeli vartalolle ja kuukupille

Matkassa mukana kulkevat kätevästi Lunette Kuppipyyhkeet, joiden avulla sipaiset puhtaiksi niin kupin kuin kädetkin. Kuppipyyhkeet sisältävät vain vettä ja alkoholia, ei muita aineita. 

Myös Nomai sterilointiastia on helppo tapa puhdistaa kuukuppi. Laita kuukuppi astiaan, täytä astia vedellä ja laita astia mikroaaltouuniin täydelle teholle 3–5 minuutin ajaksi. Kuukuppi on tämän jälkeen steriloitu ja valmis käyttöön. Astia sopii lisäksi kuukupin säilyttämiseen.

Tiesitkö tämän kuukupista?

Kuukuppia ei ole koskaan yhdistetty TSS-oireyhtymään (eli niin kutsuttuun tamponitautiin), joten voit huoletta käyttää sitä yönkin yli. Kuukuppi sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, ja sitä voi käyttää kaikenlaisen liikunnan aikana. Kuukuppi on hygieeninen vaihtoehto, sillä se ei kuivata emättimen limakalvoja eikä vaikuta emättimen omaan bakteerikantaan.

Intiimihygienia osana koko kehon hyvinvointia

Intiimialueen ongelmat voivat johtua intiimihygienian puutteesta. Jotta intiimialue voi hyvin, on siitä huolehdittava päivittäin intiimialueen hoitoon tarkoitetuilla tuotteilla. Etenkin intiimipesu tulisi kuulua jokapäiväiseen rutiiniin.

Intiimialueen pesunesteet sekä puhdistuspyyhkeet ja muut tuotteet auttavat pitämään alueen puhtaana ja hyvinvoivana. Valikoimastamme löydät myös suositut kuukupit, jotka toimivat vaihtoehtona siteille sekä tamponeille. Kokeile ja ihastu!