Intiimituotteet

Suodata
Rajaa:
Suojakerroin
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 292

Tilaamasi tuotteet

 1. Gynevia emätingeeli 8x5ml
  Arvio:
  84%
  15,90 €
 2. BEPANTHEN 50 mg/g 30 g voide
  7,56 € 8,49 €
 3. Menoforce Strong 90 tabl salviatabletti
  Arvio:
  90%
  42,30 €
 4. Vagisan kosteuttavat emätinpuikot 16 kpl cremolum
  Arvio:
  91%
  16,52 € 18,35 €
 5. Vagisan kosteuttava emätinvoide 50 g + asetin
  Arvio:
  87%
  16,20 € 18,00 €
 6. Multi-Gyn Actigel 50 ml
  Arvio:
  77%
  18,00 €
 7. Sebamed Feminine Intimate Wash pesuneste 200 ml
  Arvio:
  91%
  5,92 € 7,40 €
 8. Vagisan maitohappo emätinpuikko 7 kpl
  Arvio:
  100%
  11,84 € 13,15 €
 9. Aco Intim Caring Glide 50ml
  Arvio:
  60%
  9,12 € 11,40 €
 10. Ceraderm Intime hoitoöljy 100 ml
  Arvio:
  88%
  8,20 €
 11. Canesbalance Gel 7x5 ml
  Arvio:
  100%
  12,96 € 14,40 €
 12. Ac3 Comfort geeli 30 g
  Arvio:
  100%
  10,40 €
 13. Vagisan kosteuttava emätinvoide 25 g ilman asetinta
  Arvio:
  90%
  10,71 € 11,90 €
 14. Femisan Vital 36 g emätingeeli
  Arvio:
  93%
  14,88 € 18,60 €
 15. Aco Intim Moisturising Gel 50 ml hajusteeton
  Arvio:
  70%
  9,12 € 10,60 €
 16. RFSU Raskaustestiliuska 8 kpl
  10,60 €
 17. Aco Intim Cleansing Wash 250 ml hajusteeton
  Arvio:
  90%
  10,08 € 12,60 €
 18. Tena Discreet Maxi Night 6 kpl
  5,00 €
 19. 4Her Hormonal Balance 60 tabl
  Arvio:
  90%
  19,12 € 23,90 €
 20. Repadina Plus 10 mg emätinpuikko 10 kpl
  Arvio:
  97%
  21,90 €
 21. Tenscare Perfect PFE Woman lantionpohjan harjoittaja
  Arvio:
  92%
  123,10 €
 22. MediGoo Herkkä raskaustesti liuska 2 kpl
  4,00 €
 23. Gynevia emätingeeli kampanjapakkaus 16x5 ML
  Arvio:
  90%
  28,60 €
 24. Posterisan Protect 10 kpl
  Arvio:
  100%
  12,80 €
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 292

Tilaamasi tuotteet

Intiimituotteet – parhaat tuotteet intiimialueen hyvinvointiin

Intiimialueen hyvinvointi ja seksuaaliterveys ovat tärkeä osa perusterveyttä. Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joilla pidät huolta koko kehostasi. 

Etsitkö kenties kondomeita, liukuvoidetta tai raskaustestiä? Häiritseekö hiivatulehdus tai vaivaavatko peräpukamat? Valikoimastamme myös muun muassa inkontinenssisuojat. Asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään tarpeisiisi sopivat intiimituotteet.

 

Ehkäisy

Ehkäisyä valitessa on hyvä muistaa, että vaikka raskautta voi ehkäistä monella tavalla, kaikki keinot eivät estä sukupuolitautien tarttumista.

Sukupuolitauteja voi ehkäistä ainoastaan fyysisellä esteellä, eli kondomilla. Suuseksissä voi käyttää myös suuseksiin tarkoitettuja suojia, eli silikonikappaleita, jotka sijoitetaan suun ja alapään väliin.

Durex Feel Ultra Thin kondomi

Durex Feel Ultra Thin kondomi on juuri oikeista kohdista puristava ohut luonnonkumikondomi. Tämän kondomin suora muoto helpottaa sen paikalleen asettamista.

RFSU So Sensitive lateksiton kondomi

RFSU So Sensitive lateksiton kondomi soveltuu erinomaisesti lateksiyliherkille ja lateksiallergikoille. Joustava polyuretaanimuovi johtaa kehon lämpöä, mikä takaa erittäin luonnollisen tunteen. 

Jos olet yhdynnässä ja kondomi pettää tai et muusta syystä käyttänyt ehkäisyä, etkä halua tulla raskaaksi, voit käyttää jälkiehkäisyä enintään 72 tuntia yhdynnästä.

 

Jälkiehkäisyvalmisteet Olo-apteekin valikoimassa 

ellaOne jälkiehkäisyvalmiste

ellaOne on jälkiehkäisyvalmiste, jonka vaikuttava aine on ulipristaaliasetaatti. Ulipristaalin ensisijainen vaikutusmekanismi on ovulaation estäminen tai viivyttäminen. 

NorLevo jälkiehkäisyvalmiste

NorLevo on jälkiehkäisyvalmiste, joka sisältää levonorgestreeliä. Kyseessä on keltarauhashormoni, joka estää ja/tai viivästyttää munasolun irtoamista.


Hiivatulehdus

Hiivatulehdus on yksi yleisimpiä emättimen tulehduksia. Se voi olla ikävä ja kiusallinen vaiva, mutta se ei kuitenkaan yleensä ole vaarallinen. 

Hiivatulehduksen tyypillisin oire on emättimen kutina, mutta kutina ei aina viittaa hiivatulehdukseen. Muita tulehduksen oireita ovat kirvely, kokkareinen ja tuoksuton vuoto, sekä ulkosynnyttimien punoitus. Kaikilla ei ole aina kaikkia oireita. 

Jos oireet esiintyvät ensimmäistä kertaa, et ole täysin varma tulehduksen laadusta, olet raskaana, tai sinulla on hiivatulehduksen oireiden lisäksi muita oireita, kannattaa oireiden vuoksi hakeutua lääkäriin. 

Jos olet varma, että kyseessä on hiivatulehdus, voit hoitaa sen helposti kattavan valikoimamme itsehoitolääkkeillä. Yleisimmät käytössä olevat itsehoitolääkkeet ovat emätinpuikot ja lääkekapselit. Jos kutina on voimakasta, voit käyttää myös sienivoiteita ulkoisesti.

CANESTEN emätinpuikko ja emätinemulsiovoide

CANESTEN emätinpuikko on pehmeä emätinpuikko, joka sisältää helppokäyttöisen asettimen. Tuotteen vaikuttava aine on klotrimatsoli.

CANESTEN emätinemulsiovoide annostellaan asettimen avulla. Voidetta voidaan käyttää 
emättimen ja ulkoisten sukupuolielinten sienitulehdusten paikallishoitoon. Tuotteen vaikuttava aine on klotrimatsoli.

Fluconazol Orion – suun kautta otettava kapseli

Fluconazol Orion on suun kautta otettava kapseli, jonka sisältämä flukonatsoli haittaa sienten aineenvaihduntaa ja auttaa siten elimistöä selviytymään niiden aiheuttamista tulehduksista. Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut lääkärin toteama hiivasienitulehdus, voit käyttää tätä valmistetta.

 

Intiimialueen kosteus- ja bakteeritasapaino

Jos intiimialueen kosteus- tai bakteeritasapaino pääsee järkkymään, se voi aiheuttaa monenlaisia ikäviä oireita. Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet parantamaan intiimialueen kosteus- ja bakteeritasapainoa.

Membrasin Vaginal Vitality Cream

Membrasin Vaginal Vitality Cream on kotimainen, hajusteeton voide intiimialueiden ja emättimen kuivuusoireisiin. Voide saa voimansa limakalvoja kosteuttavasta tyrniöljystä, kosteutta tuovasta hyaluronaatista sekä pH-tasapainoa ylläpitävästä maitohaposta.

Hajusteeton ACO Intim Moisturising Gel

Kun etsit geelimäistä vaihtoehtoa, kokeile ACO Intim Moisturising Gel. Tämä hajusteeton geeli tuo ihanan viilentävän tunteen ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuote on suunniteltu säilyttämään intiimialueen luonnollisen kosteustasapainon. 

Repadina Plus emätinpuikko

Asiakkaidemme suosittelema Repadina Plus emätinpuikko auttaa vähentämään emättimen limakalvon kuivuutta. Sen sisältämä hyaluronihappo ja manteliöljy kosteuttavat sekä korjaavat limakalvon vaurioita. Hormonivapaa ja parabeeniton emätinpuikko.

Hoida sisäisesti – KarpaLact Strong

Karpalouutetta ja maitohappobakteereita sisältävä KarpaLact Strong on ravintolisä, josta voi olla hyötyä intiimialueen kosteus- ja bakteeritasapainon ollessa epänormaali. Ei sisällä laktoosia, maitoproteiinia, gluteenia, hiivaa eikä lisättyä sokeria.

Peräpukamat

Peräpukama on peräaukon limakalvossa laajentunut laskimo. Laskimot voivat laajentua monesta eri syystä. Yleisiä aiheuttajia ovat ylipaino, runsas istuminen, raskaus, ikääntyminen, painavien asioiden nostaminen, ripuli, ummetus ja anaaliseksi. Jotkut ihmiset ovat myös geneettisesti alttiita peräpukamille. 

Peräpukamien yleisin oire on kivuton verenvuoto ulostamisen yhteydessä. Peräpukamat saattavat aiheuttaa myös kutinaa tai ärsytystä, kipua tai turvotusta. 

Jos peräpukamat ovat oireettomia tai oireilevat vain vähän, ne usein menevät ohi itsestään. Epämukavuuteen saa apua valikoimamme rektaalivoiteista, jotka rauhoittavat peräaukkoa ja lieventävät peräpukamien oireita. Jotkut tuotteet myös ehkäisevät tulevia peräpukamia.

Scheriproct Neo itsehoitolääke peräpukamiin

Scheriproct Neo lievittää tulehdusoireita sekä vähentää kipua ja kutinaa. Voide on tarkoitettu peräpukamien, peräsuolen tulehdusten ja pinnallisten peräaukon haavaumien hoitoon. Valmisteen prednisoloni (glukokortikoidi) lievittää tulehdusoireita ja sinkokaiinihydrokloridi (puudute) vähentää kipua ja kutinaa.

Ac3 Comfort geeli

Ac3 Comfort on rasvaton geeli, jolla on viilentävä ja voiteleva vaikutus. Tuote lievittää kutinaa, ärsytystä ja muita peräaukon vaivoja sekä ehkäisee peräpukamia. 

Posterisan Protect

Posterisan Protect muodostaa pitkäaikaisen suojan peräaukkoon ja sitä ympäröivälle alueelle suojaten kipeät alueet ärsytykseltä. Helppokäyttöinen ja hygieeninen peräpuikko.

 

Vaihdevuodet

Vaihdevuodet eli menopaussi helpottuu oikeilla valmisteilla. Vaihdevuosien aikana estrogeenin tuotanto vähenee, mikä on usean oireen taustalla. Esimerkiksi limakalvojen ja etenkin emättimen kuivuminen johtuu estrogeenin vähenemisestä. 

Estrogeenivalmisteilla voit paikata kehon estrogeenituotantoa ja lievittää siten emättimen oireita, kuten kuivuutta ja ärsytystä.

Femisan Vital emätingeeli

Etsitkö kosteuttavaa geeliä intiimialueen kuivuuden selättämiseksi? Femisan Vital emätingeeli on hormoniton emätingeeli, joka sisältää maitohappoa. 

Suosittelemme kokeilemaan tuotetta, mikäli kärsit emättimen kuivuudesta, ärsytyksestä, kutinasta tai yhdyntä- tai virtsaamiskivusta.

Vagisan® kosteuttavat emätinpuikot

Vagisan® kosteuttavat emätinpuikot Cremolum® lievittää emättimen kuivuudesta johtuvia oireita ilman hormoneja. Tuote saa tehonsa maitohaposta, joka auttaa ylläpitämään emättimen luonnollista pH-tasapainoa. 

Valmiste sopii erityisesti naisille, jotka eivät voi tai halua käyttää asetinta.

Menoforce Strong salviatabletti

Salviatableteista saat apua hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Salviatabletit tasoittavat lämmönsäätöjärjestelmää ja auttaa sinua pysymään tasaisena koko päivän.

Menoforce Strong salviatabletti valmistetaan tuoreista salvianlehdistä, mikä antaa tuotteelle varman tehon ja korkean laadun. Yksi tabletti päivässä riittää.

Ceraderm Intime hoitoöljy

Ceraderm Intime hoitoöljy on jojobaöljyä sisältävä intiimialueen hoitoöljy. Tuote suojaa ja kosteuttaa kuivia limakalvoja tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Tämä monikäyttöinen hoitoöljy sopii erilaisiin tarpeisiin, kuten kutiseville, kirveleville tai ärtyneille limakalvoille, pikkuhousunsuojien käyttäjille, välilihan hierontaan synnytykseen valmentautuessa sekä intiimihierontaan ja liukasteeksi.

Vaihdevuosipikatesti naisille

Naisten vaihdevuosien havaitsemisen tueksi on saatavilla kotona tehtäviä testejä, kuten MediGoo Vaihdevuodet testi naisille ja H&W FSH vaihdevuosipikatesti naisille.

Testi otetaan virtsasta. Testin tekeminen on helppoa, sillä voit tehdä testin itse kotona. Pakkaus sisältää helppolukuiset ohjeet testin tekemiseen.

 

Virtsankarkailu

Virtsankarkailu eli inkontinenssi on yleinen vaiva etenkin ikääntyvien keskuudessa. Virtsankarkailua voi esiintyä niin miehillä kuin naisilla, sukupuolesta riippumatta. 

Virtsankarkailua voi yrittää hallita ja parantaa lantionpohjan lihaskuntoharjoittelulla. Jos virtsankarkailu alkaa vaihdevuosien jälkeen, myös estrogeenivalmisteet voivat auttaa.

Tippasuoja lievään virtsankarkailuun

Mikäli virtsankarkailu on lievää, suosittelemme kokeilemaan tippasuojaa. Anatomisesti muotoiltu tippasuoja tekee arjesta huolettomampaa. Odour Protection -hajunesto.

TENA Lady Extra Plus InstaDRY™

TENA-suojukset sopivat päivittäiseen käyttöön ja imevät tehokkaasti kosteutta – voit siis olla huoletta arjessa. TENA Lady Extra Plus InstaDRY™ on kehitetty keskivaikeaan virtsankarkailuun. Pehmeä ja kuivana pysyvä pinta on miellyttävä ihoa vasten.

Attends housuvaippa

Attends housuvaippa on housumallinen suoja vaikeaan inkontinenssiin. Joustava vyötäröresori takaa erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden. Tuote sopii naisille sekä miehille. Saatavilla eri kokoja.

Attends Cover-Dri vuodesuoja

Attends Cover-Dri vuodesuoja suojaa vuodetta virtsankarkailulta. Pehmeä, ihoystävällinen pintakerros tekee vuodesuojasta erityisen mukavan, mikä on tärkeää nukkumisen kannalta.

Miesten inkontinenssisuoja – TENA Men Protective Underwear

Voiko inkontinenssisuoja olla yhtä huomaamaton ja miellyttävä kuin tavalliset alushousut? Kyllä voi! TENA Men Protective Underwear tuntuu iholla ihanan pehmeältä. Tuote on suunniteltu miesten keskivaikeaan ja vaikeaan inkontinenssiin.

 

Asiantuntijan apu ja intiimituotteet Olo-apteekista

Me Olo-apteekin asiantuntijat olemme täällä sinua varten, jotta löydät etsimäsi. Autamme sinua tarvittaessa oikeiden tuotteiden valinnassa. Valikoimassamme on tuotteet aina kuukautissuojista hellävaraiseen intiimihygieniaan sekä peräpukamien hoitoon. Oli huolesi mikä tahansa, Olo-apteekista saat asiantuntijan apua ja suosituimmat intiimituotteet.