Intiimituotteet

Suodata
Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 210

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen

1-24 / 210

Tilaamasi tuotteet

Intiimituotteet

Intiimialueen hyvinvointi ja seksuaaliterveys ovat tärkeä osa perusterveyttä. Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joilla pidät huolta koko kehostasi.

Ehkäisy

Ehkäisyä valitessa on hyvä muistaa, että vaikka raskautta voi ehkäistä monella tavalla, kaikki keinot eivät estä sukupuolitautien tarttumista.

Sukupuolitauteja voi ehkäistä ainoastaan fyysisellä esteellä, eli kondomilla. Suuseksissä voi käyttää myös kofferdameja, eli silikonikappaleita, jotka sijoitetaan suun ja alapään väliin.

Jos olet yhdynnässä ja kondomi pettää tai et muusta syystä käyttänyt ehkäisyä, etkä halua tulla raskaaksi, voit käyttää jälkiehkäisyä enintään 72 tuntia yhdynnästä.

Hiivatulehdus

Hiivatulehdus on yksi yleisimpiä emättimen tulehduksia. Se voi olla ikävä ja kiusallinen vaiva, mutta se ei kuitenkaan yleensä ole vaarallinen. Hiivatulehduksen tyypillisin oire on emättimen kutina, mutta kutina ei aina viittaa hiivatulehdukseen. Muita tulehduksen oireita ovat kirvely, kokkareinen ja tuoksuton vuoto, sekä ulkosynnyttimien punoitus. Kaikilla ei ole aina kaikkia oireita. Jos oireet esiintyvät ensimmäistä kertaa, et ole täysin varma, olet raskaana, tai sinulla on hiivatulehduksen oireiden lisäksi muita oireita, kannattaa hakeutua lääkäärin. Jos olet varma, että kyseessä on hiivatulehdus, voit hoitaa sen helposti itsehoitolääkkeillä. Yleisimmät käytössä olevat lääkkeet ovat emätinpuikot ja lääkekapselit. Jos kutina on voimakasta, voit käyttää myös sienivoiteita ulkoisesti.

Intiimialueen kosteus- ja bakteeritasapaino

Jos intiimialueen kosteus- tai bakteeritasapaino pääsee järkkymään, se voi aiheuttaa kaikenlaisia ikäviä oireita. Alaotsikoiden alla voit tutustua tarkemmin eri ongelmien oireisiin ja niiden ratkaisuihin.

Peräpukamat

Peräpukama on peräaukon limakalvossa laajentunut laskimo. Laskimot voivat laajentua monesta eri syystä. Yleisiä aiheuttajia ovat ylipaino, runsas istuminen, raskaus, ikääntyminen, painavien asioiden nostaminen, ripuli, ummetus, ja anaaliseksi. Jotkut ihmiset ovat myös geneettisesti alttiita peräpukamille. Peräpukamien yleisin oire on kivuton verenvuoto ulostamisen yhteydessä. Peräpukamat saattavat aiheuttaa myös kutinaa tai ärsytystä, kipua tai turvotusta. Jos peräpukamat ovat oireettomia tai oireilevat vain vähän, ne usein menevät ohi itsestään. Epämukavuuteen saa apua valikoimamme rektaalivoiteista, jotka rauhoittavat peräaukkoa ja lieventävät peräpukamien oireita. Jotkut tuotteet myös ehkäisevät tulevia peräpukamia.

Vaihdevuodet

Vaihdevuosien aikana estrogeenin tuotto vähenee, mikä on usean oireen taustalla. Esimerkiksi limakalvojen ja etenkin emättimen kuivuminen johtuu estrogeenin vähenemisestä. Estrogeenivalmisteilla voit paikata kehon estrogeenituotantoa ja lievittää siten emättimen oireita, kuten kuivuutta ja ärsytystä. Salviatableteista saat apua hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Salviatabletit tasoittavat lämmönsäätöjärjestelmää ja auttaa sinua pysymään tasaisena koko päivän.

Virtsankarkailu

Virtsankarkailu eli inkontinenssi on yleinen vaiva etenkin ikääntyvien ihmisten keskuudessa. Virtsankarkailua voi esiintyä niin miehillä kuin naisilla, sukupuolesta ja sukuelimistä riippumatta. Virtsankarkailua voi yrittää hallita ja parantaa lantionpohjan lihaskuntoharjoitteilla. Jos virtsankarkailu alkaa vaihdevuosien jälkeen, myös estrogeenivalmisteet voivat auttaa. Meiltä löydät nimenomaan virtsankarkailuun tarkoitettuja suojia, jotka ovat huomaamattomia ja mukavia käyttää. TENA-suojukset sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja imevät tehokkaasti kosteutta. Voit siis olla huoletta arjessa!