Intiimituotteet

1-24 / 123

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu:
Sivu
 1. ACO INTIM CARING GLIDE 50 ML
  8,80 €
 2. Durex Extra Safe kondomi 10 kpl
  5,20 €
 3. ACO INTIM CLEANSING WASH NP 250 ML
  10,70 €
 4. MULTI-GYN ACTIGEL 50 ML
  13,30 €
 5. FEMISAN VITAL 36 G EMÄTINGEELI
  18,60 €
 6. ACO INTIM MOISTURISING GEL NP 50 ML
  8,50 €
 7. Durex natural liukuvoide 100 ml
  12,10 €
 8. ACO INTIM SOOTHING CREAM NP 50 ML
  8,50 €
 9. Durex Pleasure Me kondomi 10 kpl
  5,40 €
 10. Durex Feel Ultra Thin kondomi 10 kpl
  5,40 €
 11. LUNETTE KUUKUPIN PESUNESTE 150 ML
  7,50 €
 12. CERADERM INTIME HOITOÖLJY 100 ML
  7,50 €
 13. Durex Play Massage 2in1 AloeVera 200 ml
  11,50 €
 14. ACO INTIM CLEANSING OIL NP 150 ML
  11,40 €
 15. LUNETTE CYNTHIA KUUKAUTISKUPPI KOKO 1 1 KPL VIOLETTI
  Kampanjahinta 24,90 € Normaali hinta 30,10 €
 16. LUNETTE PUHDISTUSPYYHE 10 KPL
  3,60 €
 17. Repadina Plus 10 mg emätinpuikko 30 kpl
  43,30 €
 18. TRI TOLONEN KARPALO + C 60 KAPS
  7,90 €
 19. LUNETTE KUUKAUTISKUPPI KELTAINEN KOKO 1 1 KPL PIENI
  Kampanjahinta 24,90 € Normaali hinta 30,10 €

1-24 / 123

tuotetta

View as Ruudukko Luettelo
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu:
Sivu

Intiimituotteet

Intiimialueen hyvinvointi ja seksuaaliterveys ovat tärkeä osa perusterveyttä. Meillä on laaja valikoima erilaisia tuotteita, joilla pidät huolta koko kehostasi.

Ehkäisy

Ehkäisyä valitessa on hyvä muistaa, että vaikka raskautta voi ehkäistä monella tavalla, kaikki keinot eivät estä sukupuolitautien tarttumista.

Sukupuolitauteja voi ehkäistä ainoastaan fyysisellä esteellä, eli kondomilla. Suuseksissä voi käyttää myös kofferdameja, eli silikonikappaleita, jotka sijoitetaan suun ja alapään väliin.

Jos olet yhdynnässä ja kondomi pettää tai et muusta syystä käyttänyt ehkäisyä, etkä halua tulla raskaaksi, voit käyttää jälkiehkäisyä enintään 72 tuntia yhdynnästä.

Hiivatulehdus

Hiivatulehdus on yksi yleisimpiä emättimen tulehduksia. Se voi olla ikävä ja kiusallinen vaiva, mutta se ei kuitenkaan yleensä ole vaarallinen. Hiivatulehduksen tyypillisin oire on emättimen kutina, mutta kutina ei aina viittaa hiivatulehdukseen. Muita tulehduksen oireita ovat kirvely, kokkareinen ja tuoksuton vuoto, sekä ulkosynnyttimien punoitus. Kaikilla ei ole aina kaikkia oireita. Jos oireet esiintyvät ensimmäistä kertaa, et ole täysin varma, olet raskaana, tai sinulla on hiivatulehduksen oireiden lisäksi muita oireita, kannattaa hakeutua lääkäärin. Jos olet varma, että kyseessä on hiivatulehdus, voit hoitaa sen helposti itsehoitolääkkeillä. Yleisimmät käytössä olevat lääkkeet ovat emätinpuikot ja lääkekapselit. Jos kutina on voimakasta, voit käyttää myös sienivoiteita ulkoisesti.

Intiimialueen kosteus- ja bakteeritasapaino

Jos intiimialueen kosteus- tai bakteeritasapaino pääsee järkkymään, se voi aiheuttaa kaikenlaisia ikäviä oireita. Alaotsikoiden alla voit tutustua tarkemmin eri ongelmien oireisiin ja niiden ratkaisuihin.

Peräpukamat

Peräpukama on peräaukon limakalvossa laajentunut laskimo. Laskimot voivat laajentua monesta eri syystä. Yleisiä aiheuttajia ovat ylipaino, runsas istuminen, raskaus, ikääntyminen, painavien asioiden nostaminen, ripuli, ummetus, ja anaaliseksi. Jotkut ihmiset ovat myös geneettisesti alttiita peräpukamille. Peräpukamien yleisin oire on kivuton verenvuoto ulostamisen yhteydessä. Peräpukamat saattavat aiheuttaa myös kutinaa tai ärsytystä, kipua tai turvotusta. Jos peräpukamat ovat oireettomia tai oireilevat vain vähän, ne usein menevät ohi itsestään. Epämukavuuteen saa apua valikoimamme rektaalivoiteista, jotka rauhoittavat peräaukkoa ja lieventävät peräpukamien oireita. Jotkut tuotteet myös ehkäisevät tulevia peräpukamia.

Vaihdevuodet

Vaihdevuosien aikana estrogeenin tuotto vähenee, mikä on usean oireen taustalla. Esimerkiksi limakalvojen ja etenkin emättimen kuivuminen johtuu estrogeenin vähenemisestä. Estrogeenivalmisteilla voit paikata kehon estrogeenituotantoa ja lievittää siten emättimen oireita, kuten kuivuutta ja ärsytystä. Salviatableteista saat apua hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Salviatabletit tasoittavat lämmönsäätöjärjestelmää ja auttaa sinua pysymään tasaisena koko päivän.

Virtsankarkailu

Virtsankarkailu eli inkontinenssi on yleinen vaiva etenkin ikääntyvien ihmisten keskuudessa. Virtsankarkailua voi esiintyä niin miehillä kuin naisilla, sukupuolesta ja sukuelimistä riippumatta. Virtsankarkailua voi yrittää hallita ja parantaa lantionpohjan lihaskuntoharjoitteilla. Jos virtsankarkailu alkaa vaihdevuosien jälkeen, myös estrogeenivalmisteet voivat auttaa. Meiltä löydät nimenomaan virtsankarkailuun tarkoitettuja suojia, jotka ovat huomaamattomia ja mukavia käyttää. TENA-suojukset sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja imevät tehokkaasti kosteutta. Voit siis olla huoletta arjessa!