Orion keräilykampanja

Orion keräilykampanja
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 208

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 208

Tilaamasi tuotteet

Orionin keräilykampanjassa kuudella tuotteella upea keräilylahja!

Näin Orionin keräilykampanja toimii 

Saat valita haluamasi keräilylahjan ostamalla kerralla vähintään kuusi Orionin keräilytuotetta. Lahja toimitetaan heti tilauksesi mukana. Keräilytuote on Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Keräilytuotteet on merkitty Olo-apteekin verkkokaupassa punaisella keräilytuote-tunnuksella. 

Keräilykampanjan voimassaoloaika on 28.3.2024 – 30.6.2024 

Jos tilauksessa on vähemmän kuin kuusi Orionin keräilytuotetta, lähetämme sinulle tilauksesi mukana keräilytuotteita vastaavan lukumäärän mobiilikoodeja, joita voit kerätä koko kampanjan ajan, ja lunastaa tuotelahjasi myöhemmin. Ohjeet lahjan lunastamiseen löydät mobiilikoodilipukkeesta.

UUTTA: Voit myös säästää lipukkeet, ja käyttää niitä myös myöhemmin tulevissa keräilykampanjoissa. 

Orionin keräilykampanjan lahjat keväällä 2024   

Valitse keräilylahjasi näiden upeiden lahjojen joukosta. Lahjan arvo jopa 40 euroa. 

1. Marimekon Tiiliskivi-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuvio vangitsee katseet, ja kangaspäällysteisen vetoketjun ansiosta tyynynpäällinen on helppo pestä. 

2. Marimekon Unikko-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)

Maija Isolan suunnittelema Unikko-kuosi koristaa puuvillasta valmistettua tyynynpäällistä, jossa vetoketju yhdellä sivulla. 

3. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-kulho (5 dl)

Räsymatto-kuosinen kulho on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta. 

4. Marimekon Kaika Pieni Tiiliskivi -pussukka (21 x 14 cm) ja Orion Favora Hoitava käsivoide (75 ml)

Kaika-meikkipussukka on valmistettu Pieni Tiiliskivi -kuosisesta polyesterista. Pussukassa on vetoketjusuljenta ja vuori sisäpuolella. Favora Hoitava käsivoide pehmentää, suojaa ja kosteuttaa kuivia käsiä ja kynsiä.

5. Marimekon Räsymatto-kukkaro (12 x 13 cm) ja Siirtolapuutarha Smartbag (35 x 40 cm)

Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko. Metallinen kehys, joka on helppo napsauttaa auki ja kiinni. Smartbag on valmistettu Siirtolapuutarha-kuosisesta polyesterista.