Orion keräilykampanja

Orion keräilykampanja
Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 224

Tilaamasi tuotteet

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu

1-24 / 224

Tilaamasi tuotteet

Orionin keräilykampanjassa kuudella tuotteella upea keräilylahja!

Näin Orionin keräilykampanja toimii 

Saat valita haluamasi keräilylahjan ostamalla kerralla vähintään kuusi Orionin keräilytuotetta. Lahja toimitetaan heti tilauksesi mukana. Keräilytuote on Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Keräilytuotteet on merkitty Olo-apteekin verkkokaupassa punaisella keräilytuote-tunnuksella. 

Keräilykampanjan voimassaoloaika on 23.3.2023 – 2.7.2023 

Jos tilauksessa on vähemmän kuin kuusi Orionin keräilytuotetta, lähetämme sinulle tilauksesi mukana keräilytuotteita vastaavan lukumäärän mobiilikoodeja, joita voit kerätä koko kampanjan ajan, ja lunastaa tuotelahjasi myöhemmin. Ohjeet lahjan lunastamiseen löydät mobiilikoodilipukkeesta. 

Orionin keräilykampanjan lahjat keväällä 2023   

Valitse keräilylahjasi näiden upeiden lahjojen joukosta. Lahjan arvo jopa 40 euroa. 

  • 1. Lapuan Kankureiden Jäkälä-liina/laudeliina valko-pellava, 46 x 120 cm

Jäkälä-liina on monikäyttöinen sillä se sopii laudeliinaksi tai pöydälle eli sitä voi käyttää niin keittiössä kuin saunassa. Materiaali: 60% eurooppalainen Masters of Linen -pellava ja 40% bio-orgaaninen puuvilla. Väri: valko-pellava. Koko: 46x120 cm (kyseessä on Orionille tehty erikoiskoko). Kuosin on suunnitellut Saara Obele. Valmistettu Suomessa.

  • 2. Marimekon Laine -termosjuomapullo 0,5 l, teräksinen, musta-valkoinen, 26,5 x 7 cm

Laine-kuosinen termospullo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Elintarvikekelpoinen pullo sopii kylmille ja kuumille juomille. Tuotteelle suositellaan käsinpesua. Ei saa laittaa mikroon tai uuniin.

  • 3. Marimekon Oiva/Siirtola- puutarha-muki (2,5 dl, musta-valkoinen)

Valkoista keramiikkamukia koristaa Räsymatto-kuosi mustana. Se kestää konepesun, mikrouunin ja pakastuksen. Lasitettu väri ja kuvio säilyvät kirkkaina. Siirtolapuutarhaelämän innoittama Räsymatto liittyy ajankohtaiseen aihepiiriin, ekologisuuteen ja käsillä tekemisen iloon. Siirtolapuutarha kukka- ja vihannespenkkeineen on urbaania luontoa parhaimmillaan, ja räsymatto mökin lattialla kertoo omaa värikästä tarinaansa.

  • 4. Marimekon Kirmailla Unikko -sukat ja Aqualan L 200 g

Valittavana kaksi sukkakokoa: 37-39 ja 40-42. Väri: beige-valkoinen. Marimekon Kirmailla-nilkkasukat on valmistettu puuvillasekoitteesta ja niissä on klassinen Unikko-kuosi. Unikko syntyi vuonna 1964, aikana, jolloin kukat eivät kuuluneet Marimekon kuviomaailmaan. Maija Isola halusi luoda tästä teemasta jotakin uudenlaista ja kiinnostavaa, ja suunnitteli kokonaisen sarjan vahvoja kukkakuoseja.