Orion keräilykampanja

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Orionin keräilykampanjassa kuudella tuotteella upea keräilylahja!

Näin Orionin keräilykampanja toimii 

Saat valita haluamasi keräilylahjan ostamalla kerralla vähintään kuusi Orionin keräilytuotetta. Lahja toimitetaan heti tilauksesi mukana. Keräilytuote on Orionin normaalihinnaltaan vähintään 9 euron hintainen itsehoitotuote (kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita). Keräilytuotteet on merkitty Olo-apteekin verkkokaupassa punaisella keräilytuote-tunnuksella. 

Keräilykampanjan voimassaoloaika on 22.9.2022 – 1.1.2023. 

Jos tilauksessa on vähemmän kuin kuusi Orionin keräilytuotetta, lähetämme sinulle tilauksesi mukana keräilytuotteita vastaavan lukumäärän mobiilikoodeja, joita voit kerätä koko kampanjan ajan, ja lunastaa tuotelahjasi myöhemmin. Ohjeet lahjan lunastamiseen löydät mobiilikoodilipukkeesta. 

 

Orionin keräilylahjat syksyllä 2022   

Valitse keräilylahjasi näiden upeiden lahjojen joukosta. Lahjan arvo jopa 30 euroa. 

  • Fiskarsin paistinpannu (Ø 22 cm)

Päivittäiseen ruoanvalmistukseen kunnon Fiskars-paistinpannu ruostumatonta terästä tarttumattomalla 2-kerros-pinnoitteella. Sopii kaikille liesityypeille. Helppo puhdistaa. Konepesun kestävä. Valmistettu Suomessa. Paistinpannu toimitetaan kahva irrotettuna. 

 

  • Arabian Muumimuki (0,3 l, Muumimamma marmeladi)

Arabia Muumeilla tuot hymyn arkisiin kattauksiin. Rakastetut Arabia Muumimukit ovat myös keräilijöiden aarteita ja erinomaisia lahjatuotteita. Konepesunkestävä. Kuvitukset Muumi-tuotteisiin on Tove Janssonin alkuperäisten kuvitusten ja piirrosten pohjalta muokannut kuvittaja ja graafinen suunnittelija Tove Slotte. 

 

  • Iittalan Kastehelmi-kulhot, 2 kpl (23 cl, kirkas)

Tarjoile aamupalaa, naposteltavia tai makeisia herkän kauniista Kastehelmi-kulhosta, joka kestää käyttöä ja katsetta. Oivan Toikan suunnittelema Kastehelmi-astioiden pintarakenne tuo kauniisti esiin lasin pinnasta taittuvat valonsäteet. Erinomainen lahjaidea. Konepesunkestävä. Valmistettu Suomessa. 

 

  • Orionin tuotepaketti 

Tuotteet: Multivita Plus 30 tabl, Nasolin A-vitamin nenäsuihke 10 ml, BevitaEye silmätipat 10 ml pullo, DeviSol 20 mikrog 100 tabl. 

 

  • Sanoman lehtitilaus 3 kk tai HS Digi 3 kk 

Valittavana yksi seuraavista lehdistä: Gloria, Glorian koti, Glorian ruoka & viini, Tiede, Hyvä terveys, Sport, Aku Ankka tai HS Digi. Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti 3 kk jälkeen. 

 

  • Lahjoitus Itämeren pelastamiseksi 

Orion lahjoittaa 10 € puolestasi John Nurmisen Säätiölle.