Painonhallinta ja laihdutus

Suodata
Rajaa:
Tuoteryhmä
Aseta nousevaan järjestykseen
Aseta nousevaan järjestykseen

Painonhallinta ja laihdutus – näillä tuotteilla onnistut

Toisinaan kaiken kiireen keskellä painonhallinta voi tuntua hankalalta. Laihdutus vaatii muutoksia ruokailu- ja liikuntatottumuksiin sekä tietenkin kärsivällisyyttä ja halua onnistua. Painonhallinnassa ja laihdutuksen tukena toimivat erinomaisesti erilaiset terveysvalmisteet.

Kun olet päättänyt tehdä elämäntapamuutoksen, ota ensimmäinen askel uuteen elämään esimerkiksi puhdistavalla paastolla tai energisoivalla detox-kuurilla. Oletko valmis aloittamaan uuden arjen? Mahtavaa, me Olo-apteekin asiantuntijat olemme tukenasi! Olo-apteekin valikoimasta löydät sekä lääkkeettömät tuotteet että itsehoitolääkkeet painonhallintaan.  

A Vogel 5 päivän paastopaketti

Paasto antaa loistavan startin uudelle elämänmuutokselle. Se sopii myös silloin, kun olo tuntuu raskaalta missä tahansa vaiheessa elämää. Mitä hyötyä paastosta on? Paaston myötä muun muassa kehon rasva-aineenvaihdunta paranee ja olo tuntuu kevyemmältä.

Vogelin 5 päivän paastopaketti sopii kaikille – myös niille, jotka eivät ole koskaan ennen paastonneet. Helppolukuiset ohjeet tulevat paketin mukana, joten aloitus on helppoa. Paastopaketti sisältää kaiken tarvittavan viiden päivän mittaisen paaston suorittamiseksi.

Detox-kuurilla kevyempää oloa

Koko kehon puhdistuskuuri D-Toxis Detox Tehokuuri ihastuttaa vadelmaisella maullaan. Tämä detox-kuuri vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa elimistöä kasvien voimalla – sen sisältämä koivu, latva-artisokka, voikukka, vihreä tee, fenkoli ja muut kasvit tukevat maksan ja munuaisten toimintaa, suolen hyvinvointia sekä ruoansulatusta.

Detox-kuuri on saatavilla myös vadelmaisena pikakuurina. Pikakuurin kesto on viikon, kun taas tehokuuria tulee käyttää 20 päivän ajan. Kumpi on sinun valintasi?

XL-S Medical vähentää kalorien saantia

XL-S Medicalista löytyy kaksi erilaista versiota: Fat Binder sekä Max Strength. Sarjan tuotteet on suunniteltu auttamaan sinua painonhallinnassa ja laihduttamisessa.

XL-S Medical Fat Binder on rasvansitoja, jonka rasvansitojakuitu estää rasvan imeytymistä, lisää kylläisyyden tunnetta ja tasaa verensokeria. 

XL-S Medical Max Strength on sarjan tehokkain rasvansitoja, joka vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista, kuten hiilihydraateista, sokereista ja rasvoista. Sen vaikutus perustuu luonnolliseen, patentoituun Clavitanol-yhdistelmään.

 

Puhdas+ L-karnitiini tukee rasva-aineenvaihduntaa

Tiesitkö, että jos keho ei saa tarpeeksi L-karnitiinia, voivat sekä rasvanpoltto että suorituskyky jäädä heikommiksi? Tämä tuote on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Puhdas+ L-karnitiini on tehokas kehon rasva-aineenvaihdunnan tukija, jota suosittelemme osaksi arkea etenkin silloin, kun painonhallinta on haastavaa tai tavoitteena on laihtuminen.

Puhdas+ on kotimainen, korkealaatuinen tuotemerkki, jonka tuotteet eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita tai pintakäsittelyaineita.

Laihdutuslääke Orlistat Sandoz lihavuuden hoitoon

Etsitkö sinulle sopivaa laihdutuslääkettä? Orlistat Sandoz on laihdutuslääke, joka sopii täysi-ikäisille, ylipainoisille henkilöille, joiden painoindeksi (BMI) on vähintään 28. 

Tuotteen sisältämä vaikuttava aione orlistaatti estää osaa aterioiden sisältämästä rasvasta imeytymästä, jolloin se poistuu ulosteen mukana. On tärkeää huomioida, että tätä valmistetta tulee käyttää vähäkalorisen, vähärasvaisen ruokavalion rinnalla. Lääkkeen ostaminen edellyttää 18 vuoden ikää ja farmaseutin neuvontaa. 

Tutustu geeneihisi – MediGoon geenitestit

Geenit kertovat ihmisestä paljon. Valikoimastamme löydät kaksi erilaista geenitestiä: painonhallinnan testi ja ravintoaineiden vaikutusta kuvaileva testi. Molemmat testit on helppo tehdä kotona, eikä niiden tekeminen ole aikaa vievää tai kivuliasta.

MediGoo-geenitestillä selvität geneettisen riskin ylipainoon. DNA-näyte otetaan posken sisäpinnalta vanupuikolla ja lähetetään laboratorioon tutkittavaksi palautuskuoressa.  

Huonolaatuinen uni voi altistaa lihomiselle

Unen laadulla on merkitys painonhallinnassa. Pidä huolta riittävän pitkästä ja hyvälaatuisesta unesta sekä säännöllisestä unirytmistä, jotta kilot pysyvät kurissa.

Meiltä löydät myös tuotteet parempaan uneen.

Painonhallinta ja laihdutus osana terveellisen elämäntavan ylläpitämistä

Painonhallinnalla voidaan pyrkiä pitämään paino tasaisena ja estämään suurempi painonnousu. Lähes jokaisella tulee elämässään kuitenkin eteen tilanne, jossa huomaa kilojen kertyneen. Jos laihdutus on tarpeen, suosittelemme apteekista saatavia valmisteita elämäntapamuutoksen tueksi – ne voivat nopeuttaa ja helpottaa laihduttamista.

Me Olo-apteekin asiantuntijat autamme mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa.